Hirdetés
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
jajj azt ne is emlegesd
a legnagyobb baromsag ami letezik
itt is egy van
azonkivul aki akar csinaljon maganak biztositotarsasagot es aki akar kosson plussz biztositasokat amilyet akar
ez mar mindenkinek maganugye
aki akar nyit magankorhazat, aki megfizeti odamegy
dehogy allamilag varialni
nade haggyuk mert meg politizalas lenne belole, pedig nem az -
Winner_hun
félisten
Ilyen nincs. A jegyzettömb!!! bugos a windowsban. Kíváncs vagyok, ennek következményei milyen kihatással lesznek arra, amit írok
(csinálok majd talán videót is róla) -
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekünk van monitortisztítónk.
Egyébként kissé nedves vizes ruhával is letörlöheted, vagy popsitörlővel. -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ne kend össze.

-
FehérHolló
veterán
Noti kijelzőjét mi a rákkal lehet takarítani (D820 glaretype, ha számít)?
Szokásos módszerek, amik a régebbi nc8320-asnál beváltak, ennél jobban szétkenik. -
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
No, ehhez nem ittam eleget. ;)
Gabikám, vagyis N.G. ne akard már, hogy Gabinak szólítsalak.
Menjél csak végig azon a folyosón. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
mi a jó abban, ha hülyeségeket kérdezel?
bor kérdésről: vagy én nem ittam még jó bort, vagy nagyon rejtve van a bor jósága az érdekes ízlelésem előtt... de én maradok a jófajta búzasöröknél. abból is kizárólag a szűretlen, az az igazi. épp most fogy egy.
ja, és hazaértem vidéki birtokaimról, ahova direkt nem vittem gépet

-
(Kolombusz)
veterán
Úgy néz ki, sikerül rendezni a dolgot.
Ha minden jól megy, akkor ráfizethetek egy 8800GTS-re, kedvezőbb áron. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Oks, akkor a sztori nagyjából.
Horvee kolléga vett 55 ezer forintért tavaly októberben egy X1900GT-t. Ez került hozzám decemberben, majd most bedöglött. Ugyanilyen tipusra nem tudják cserélni, tehát kérhetem a vételár visszafizetését. Ebbe nem akar belemenni a kolléga, váltig állítja, hogy ilyen nincs, hogy használok valamit 1 évig, majd visszakapom az eredeti árát. Pedig ilyen van, hasonló ügyben beszéltem már többször a fogyasztóvédelemmel.
A Microsolder Kft-n keresztül vásárol a nemtudommilyen nagykerben, ez nincs rajta a garilevélen. Számlát persze nem ad, nyilván visszaigényli az áfát.Igazából a fogyvéd emiatt nem valószinű, hogy bármit is kezdhet vele.
Amennyit ki lehetne deriteni, ha valaki ismeri a nagykereket, hogy mennyiért lett véve a kártya. De sajna szorit az idő, péntekig van garim.Szóval hiába mondom neki, hogy jogom van visszakérni az árát, nem adja vissza.
Ha nem sikerül jobb belátásra birni, akkor marad a nevének felfedése, végső esetben az apeh. -
t1
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem, csak gondoltam kiirom valahová a dühömet.
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
karidról van szó?
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez tan csak nem rejtett figyelmeztetes a bazarosnak, hatha jobb belatasra ter?

-
(Kolombusz)
veterán
A mostani kellemetlen élmény nagyon érleli bennem a dolgot, hogy ne vásároljak többet a ph-s bazárosoktól, legalábbis egyiküktől biztosan nem fogok soha semmit venni még egyszer.
Viszont, amennyiben nem sikerül rendezni a dolgot, akkor az apehnél vannak ismerősök, majd megszorongatjuk kicsit az illetőt.
-
tiv61us
őstag
azert halalbuntetest itt sem osztogatnak barmiert
azert soka kell tenni
embereket legyilkolni stb.
ha jol tudom new yorkban olyan 15 eve bevezettek a zero toleranciat
elso bunteny x ev
masodik bunteny y ev
harmadik eletfogy megha csak egy sima bunteny is
eszmeletlenul megjavult a kozbiztonsag -
válasz
tiv61us
üzenetére
na igen, itt visszaesőként sem fog 10évet kapni, az tuti. életfogytiglant én nemadnék neki, mert minek fizessük a kajáját, fűtését, stb. még évtizedekig. szóval marad a halálbüntetés, amit én kérdés nélkül visszaállítanék.
ez persze kényes kérdés, nem is akarok vitát nyitni róla. akik annyira ellenzik, meg erkölcsösködnek, azok gondoljana bele, hogy mi lenne ha a saját gyerekükkel történne ez, illetve szabad-e ilyen embert más emberek közé engedni. -
-
tiv83us
veterán
No, elindulunk ismet meghoditani az Appalache-t, ha minden jol megy az esti focimeccsre mar otthon leszunk

-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Ki adta? Az elejen voltak ugye papirosok, h ez es ez ennyivel tartozik neked, ezt pedig be lehetett valtani kulonbozo ertekekre. Aztan rajottek, h minek adjon boldog-boldogtalan valtot, hat intezmenyesitettek a valtoforgalmat, nevertekkel, stb stb igy lett a penz, melyet akarhol akarmire be lehetett valtani. Kulonben mindig a teruleti hatosag adta meg a penz erteket, aztan, hogy most az a terulet egy falu vagy egy birodalom, mar igazan reszletkerdes.
Nagyon leegyszerusitettem, de ha valakinek kotekedos kedve van, hat rajta...
Ekszer: magamutogatas, annyira en se szeretem oket, bar nekem is van, de csak egy nyaklanc. Semmi ertelme, csak szep es diszit, kb olyan ebbol a szempontbol mint az elet, annak se az ertelmet kell keresni, azt mondjak... Legalabbis azok mondjak akik nem talaltak meg

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, de ki adta nekik ezt az értéket, és mi alapján?
Igen, régen a messzi nyugaton lehetett aranyat mosni a folyókból. Azok a régi szép idők.
Kalandos lehetett.Pingvinfia: Mi a jó az ékszerben? Én pl. soha nem hordtam, nem is szeretem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Régebben könnyebb volt bányászni, mert nem kellett ennyi.

Aranynyakláncot meg csak aranyból lehet készíteni.
Wikipedia szerint (ami egy kalap trágya hitelesség szempontjából): Az aranytartalmú készítményeket bizonyos ízületi betegségek gyógyítására napjainkban is hatékonyan alkalmazzák.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ennyi? Kevés van belőle, és sokak szerint jól mutat, jó viselni?
A könnyű bányászatban nem vagyok biztos. Épp most láttam egy műsort, ahol azt mondták 1t kitermelt kőzetből 5g arany nyerhető ki, ami nem olyan sok. Rengeteg gép, meg egy rakás meló volt a dologgal, a bányászat veszélyeiről nem is beszélve.
Azt hittem vannak dolgok, (fontos, értékes dolgok) amit csak aranyból lehet készíteni.Mert megérteném, ha gyógyíítani lehetne vele, vagy valami jót tenni, de csak egy darab fém.
Nemrég a bankjegyek értékén elmélkedtem, de nem sokra jutottam, hisz az meg csak egy darab papír.
-
csapos2
addikt
Egy kacsa. Itt, az off-ban.
-
neduddki
nagyúr
HI!
NA anheny honappal ezleotti Abit-os dogleshez csatlakozva:
megdoglott az utolso elotti abit lapom is: egy bf6 volt, huzta mar egy ideje de tegnap volt a vege:- (, mar csak egyetlen be6ii huzza az igat de az sem sokaig... /mert cserelem:- )/ nem is fajan a szivem ha nem mostanabn kerutl volna bele egy 1.3TuaCerkaudv
neduddki
p.s. bezzeg az p2b-k meg mindig mennek:- )
-
PeliScan
addikt
Jóra sikerült az új RIOS, grat a fejlesztőknek, köztük Panthernek.
Ritkán járok errefelé már, de azért néha benézek. 
(csak kipróbálom milyen ha jobbra zárja
) -
-
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
mindednt, de mindent osszevetve nekem a lo a vilag legjob allata
meg legszebb
szoval ugy egyutt
jo ott van a kutya is, nade azert egy lo
vadallatokrol most ne eejtsunk szot, mert mondjuk hogy lehetne osszehasonlitani egy sast egy loval
szoval a kedvencem
imadom oket
a borsostokany sem rossz -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ámen.

-
Csyppa
senior tag
A mézes pálinka még mindig finom

-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Akkor legyen rózsaszín, nekem édesmindegy.
De a nő lehet vörös.mutogatós robotbácsi: hosszú évek bölcs élettapasztalata.
Meg hát ez axióma.Thrawn (vagy ha már így becézgetek mindenkit, akkor lekukázzalak Téged is?
) : akkor kiegészítem: Édes legyen a csók, száraz a bor, és nedves a punci. A meggybor meg jó, csak nem akkor.csacsinyúl: a jó borra szomjazom, egy jó nőre meg ki vagyok éhezve.

(kihagytam valakit?)
-
concret_hp
addikt
hol lehet normális íróasztalt venni normális áron?

60*100-as minimum kéne + vmi fa kinézete legyen + mondjuk 20K-nál ne kerüljön többe
-
csapos2
addikt
Ennyi kiéhezett hiénát.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
lassan osszegyun a raklap 6710b-bul erdekel vnmi???:- ))))
udv
neduddki
p.s. kecsegbejto hogy senki em ossza rajongasom jo oregvcr-ek rant:- (((
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Tes ukelteld ossze a pda totyikot:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Bazzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!:- ((((((((((
bof
nem akartam feljebb menni, de atrtok tole tovabb vitte volna mint en:- ( drakl aneki a cucc hihetlen jo.... kisit csalodott vagyok:- (udv
neduddki
mod: me nem: van ey egeszen lefogadhato pana svhs-em amit folotteb ritkan hasznalok akko ris vhs>dvd formacioban
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Nincs mit. 696 jó választás, benne van minden ami kell, cégnél is azt osztogatják. Ennyiért ráadásul olcsó is volt. De egyébként honnét jött az az elfajzott ötleted, hogy engem kell keresni, mert értek hozzá?
Szerintem csak összezavartam a srácot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Privizz rám, ha esedékes a karácsonyi szállítmány.
p
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
KOszi a dut:- ) 696lett 62expert
Nov-ban ujabb szallias kakracsonyra es van szaraz is ha kell:- )udv
neduddki
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Lemaradtatok a fagyiról...

-
burgatshow
veterán
Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez csak egy kifogás, amit kitaláltak a cukorlevek kedvelői...
)