Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Aktív témák
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Pffff....
:még még egy csomó ilyem smiley sormintába fűzve:
Nem mutattad, de jó hogy pótoltad. Nagyon tud!
Én még mindig le vagyok ragadva az Andy Mckee Drifting c. fenomenális szerzeményenél. Napi 3-szor minimum meghallgatom/nézem.bolondember: Remélem lesz időm ráérezni, a gép nem az enyém és elég sűrűn használják. Jó lenne egy gyorstalpaló.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
jahogyja.. de akkor mérnem azt kérdted?
emlékszem mindenre, már sokadszor megkaptam ugyanazt az infót, csak még gépem nincs, úgyhogy nagyon szar úgy csinálni mintha csinálnék valamit, miközben semmit, de nincs mit tenni, így van időm a kolleginák figyelgetésére, tanulmányozására. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
de a zonlájn szekszet is nélkülem zavartátok le, ahogy véletlen megtévedve visszaolvastam.

rulez mert pénzt, gyakorlatot, tapasztalatot hoz a házhoz illetve nekem, és nemrulez, mert fel kell adnom korábbi kényelmes semmittevős tesséklássék életemet
megint lesz munkám, meg pénzem, csak időm nem lesz hogy találjak egy nőt akire az időmet, meg a pénzemet költsem..
Ördögi kör? huszonkettes csapdája?
basszus, még csak kedden kezdem el, de már most sajnáltatom magam..hiába, nem jó megszokni a jót, meg kényelmeset, mert utána nehéz beleszokni a muszájbana jóéjt, máris kezdem a koránkelést, és ez csak rosszabb lesz
-
Bash
őstag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Öregszem..nem tudom már bármire rávágni csak úgy.
Meg hát hogy is nézne ki egy beszerzési asszisztenstől? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jancsi: tegnap a szaunában minden fa volt, most jó lenne inkább egy húsos. Illetve olyan jó közepes, mert a hamburgerpuncit csak néha szeretem.
Ja, a hastáncos lányok jól nyomták, meg is jegyeztük, hogy azé ezzel a mozgással rajtunk lovagolnának, nemcsak szem nem maradna szárazon 
rarri: Én most belelapoztam Csernus doki A nő c. könyvecskéjébe...nagyon komoly az is.
-
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Dehogynem

Megmondtam, hogy a nagyúr rangot meg kéne reformálni, unisex rangra cserélni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Mé nem jöttél?

Nagyon jó volt, persze ehhez az kellett, hogy szellemi frisseségemmel, kimagasló inteligenciámmal és kitűnő humorommal oldjam a kezdeti feszültséget. Mielőtt a néma leventék szürcsölésébe fulladt volna a találkozó.
Rengeteg kitűnő történetet hallottunk. Volt közöttük vissza-visszatérő motívumként érdekes és tanúlságos is és volt szívszorongatóan izgalmas, viszontagságos ramos-vonatos is.
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyire tartasz..? Nyilván NEM arról beszélek. KBusz hsz-e (és környéke) az originális forrás.
Rákeresnél..? Mindig megviccel a kereső...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig dumálni könnyű, lásd nekem is milyen "jól" megy. Jánoskáról nem is beszélve

)

:még még egy csomó ilyem smiley sormintába fűzve: