Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
Bocsánat, de muszály elérni 7000. hsz-t, mert Janoska azt mondta akkor elmegy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Bár lehet halottam már korábban a workoholic szót, de nem emlékszem rá
Viszont a magyar változatot már több helyen hallottam. Még a google is dob jópár találatot.
A munkaalkoholista szenvedélyesen dolgozik, rengeteg időt szentel a munkájának, és néha nyugtalanná válik, ha ezt nem teheti - <-ez emnnyire igaz!!!Jánoska: tényleg nincs

-
Lord Zero
addikt
-
adalbert1
veterán
Nem tudja valaki, hogy ennél olcsóbban bp.-n hol vállalnak lefűzést?
-
ngabor2
nagyúr
de jó, olyan sokan várakozunk, és olyan sokan utálunk várakozni
várakozzunk együtt, és utáljuk együtt a várakozást!monnyuk én az elmúlt fél órában 2x várakoztam arra, hogy visszajöjjön a net

-
ThuG4LifE
senior tag
na, ennyien várakoznak? énis
remélem mielöbb változik ez, jóvolna már csinálni valami értelmeset is
-
válasz
venember83
üzenetére
ja szoktam, néha, tudod muszájly
amúgy netud valaki tötökül véletlenül?
este elkezdtem játszani egy török rettenetet a Kabus 22-t és valami rohadtul jó kis játék volt, reggel 5ig nyomtam, be is ment közbe vagy 2 deci viszki, úgyhogy télleg jó volt
úgyhogy ezentúl sükür sikidam Jánoska vagyok 
-
válasz
venember83
üzenetére
hát ez az hogy nem tudom nézni mert meló van, de lélekben ott vagyok velük

-
-
EQMontoya
veterán
hát ez se volt egy hosszú nap..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
akkor én már rég dolg... izé, benn voltam a melóhelyen.
a numlock-hoz: a madzagtalan billentyűn nincs numlock led, úgyhogy ha be van kapcsolva, ugyan annyit eszik, mintha ki lenne kapcsolvva. és csak akkor fogyaszt, amikor lenyomok egy billentyűt. tehát nem mindig, mint a mazzagos.
-
venember83
nagyúr
Wikipedia azert nem a megbizhatosag es tenyszeruseg netovabbja, CRT-nel azonban tenyleg lehetseges, de a linkelt topikban lemertek s elenyeszo a kulonbseg

ng: hat igen, problemas lenne miniszterelnoknek/allmafonek lenni
Akkor inkabb nem, sikeresen lebeszeltel rola. Csak akkor nem tudom hogyan gazdagodjak meg? Dolgozzak esetleg? A munka nem sok embert tett gazdagga... 
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Megnéztem , wikipedia is azt írja, crt monitoroknál van/lehet megtakarítás vele.
Viszont az tudjátok, hogy az ilyen készenléti állapotban lévő gépek mennyit fogyasztanak? pl. tévé, hifi ilyenek. -
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ám én egy ilyen renitens wincommanderező vagyok, akinek fehér
cserébe viszont a karakterek - ó, igen! - feketék, mind, mint holtak szemgödrei úgy éjféltájban holdfogyatkozáskor.. három meninblekkes napszemüveggelérzem az energiát : )))
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
no, akkor nekem is lenne egy korszakalkotó ötletem: a holnapi napon senki ne vegyen levegőt! ezzel rengeteg üvegház-hatású szén-dioxid kibocsátását akadályozzuk meg. és figyeljétek meg, egy ilyen akció után az eenergiafogyasztás is drasztikusan le fog esni.
Nem kene nekem valasztasokon indulni?
dehogynem, csak nem itt, és nem most. ja, és nem politikain.
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Most láttam, hogy pont fordítva van a monitoroknál a dolog, mint ahogyan én gondoltam.

azaz alaphelyzetben úgy állnaka kristályok, hogy átjön rajta a fény. -
Racecam
nagyúr
De, nagy hülyeség.
Dehogynem fogyaszt, a hidegkatód fénycső folyamatosan világít és fogyaszt, függetlenül attól, hogy mit jelenítesz meg. A pixelek vezérléséhez szükséges energia elhanyagolható, ráadásul a sokkal elterjedtebb TN+Film paneles monitorokon a folyadékkristály pont a feszültség hatására rendeződik úgy, hogy fekete a kép. Így mondhatnánk, hogy a "fekete gugli" többet is "fogyaszt".

u.i. #6961: Igen, bizonyos, de messze a legelterjedtebb típusnál. (TN+Film)
u.i. 2: De ha az aláírásomben levő www.tftpanel.hu oldalt megnézed, onnan is egyértelműen kiderül. A PCWorld.hu cikke, khm..., mint általában, itt sem elég szakmai.
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Elmondanád miért bődületes nagy baromság? Oké, lehet a megtakarítás mértéke nem ennyi, de:
"Ha a folyadékkristályra feszültséget kapcsolunk, akkor a molekulák az elektromos tér irányába átrendeződnek, így a fény változatlanul haladhat át" Ergo ha nincs rá kapcsolva feszkó akkor akár "fekete " is maradhat , viszont így nem is fogyaszt. Bár nem tudom technikailag hogy van ez megvalósítva, de azért szerintem nem akkora hülyeség.
Bár az igaz, hogy a mátrix vezérlése sokkal kevesebb energiát kíván -szerintem- mint maga a háttérvilágítás. -
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Expeditív, esetleg átrium? ezeket gondolom már ismered

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
oké, holnap megtanulod a legdurvább, mocskos, perverz szót (munka, hogy el ne felejtsem...)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
mondhattam volna szebbet, perverzebbet is, de nem akarlak túlterhelni.
-
Racecam
nagyúr
Egyetlen csepp eső sem esett.
Reggel van és nem vagyok túl kipihent.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tudod, mindenre van topic, és tudod én szinte mindenhez linkelek valamit
: [link]
ngabor már az álmaidban zaklat?
-
venember83
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Alomfejtoket en is keresnek, emlekszek halalra, valami szarvasra, tobbi meg valami nosztalgikus visszaemlekezes, de szerencsere ma este/ejszaka olcson megusztam

Mindenhol esik a zeso? Nem az igazi
Legalabb ho lenne 
O de szepen meg lett oldva a linkeles, siman link defaultban, nem is kell beirni semmit, szep munka!
re #6944:Nem, nem hiszem, h ng lett volna, hisz nem is ismerem, de fura a szarvas, mindenkepp... Kosz a linket, mar be is dobtam az esti elmenyeim. Most pedig varom, h valaki megallapitsa rolam, h orult vagyok...
-
PazsitZ
addikt
a este nem tudom már pontosan mit álmodtam, de emlékszem, hogy volt benne mókus is, mit jelent a mókus egy álomban?
Nao mindegy csak úgy eszembe jutott...
Amúgy szép reggelt. Nekem nem túl szép esik az eső, nem szeressem

(#6936) Thrawn: Azzal a szomszéddal akkor nem érdemes összeveszni

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nekem ebből csak a felkeléssel van bajom, legfőképp annak is az időpontjával
-
venember83
nagyúr
Morgen! Ugy hatarozottan, visszautasitast nem turve, nemetesen. Hogy utalok felkelni meg minden szarrol almodni...
-
Kidus
őstag
Nem, az tiv volt ideat

Ugyan mar, Pest meg a mokusok.... egyszer talan mintha lattam volna egyet... par eve.
Meg egyszer lattam egy harkalyt, egy igazit, a Margit szigeten, az egyik fan menegetett felfele, kozben kopacsolt. Nem is hittem el hogy tenyleg az, pedig az volt.
Itt meg mindenhol mokusok meg fecskek meg mindenfelek. Pedig ez nagyvaros ( najo, annyira nem nagy, de varos, es annak is a kozepen vagyunk ).
Most voltunk North Carolina, ott peldaul tucskokre aludtunk el, madarakra ebredtunk, a kertben ugrandoztak a mokusok meg a nyulak, es minden reggel mas szinu madar ult az erkellyel szemben
Ja meg volt egy nagy buzi pok.... -
Kidus
őstag
Igen, miota eljottem, szuleim pofasitottak rajta.
Utoljara akkor lehetett felujitva, amikor szulettem, azota eltelt egy kis ido
Uj parkett, friss festes, uj fuggonyok, uj csapok, uj szonyegek, uj agy, jarolap mindenhol, mar csak a konyhabutor csereje van hatra.
Szerintem is csini lett
-
Kidus
őstag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
És a Szilveszter c. szám is mekkora. Nemtom hányszor hallgatom, de óriási. Bár ez megint tök más.
De úgy látom mindenki elhúzott lefeküdni. Ki egyedül, ki mással, ki Tamással. Eltépek én is. Egy darab papírt. Aztán lefekszem. Hatalmas nagy ágyban egyedül.
Megőszült az idő. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egy kicsit a tévére szontyolodtam. És megtudtam, hogy rossz korba születtem. Pl a 50's in USA kifejezetten hangulatos szerintem. A rock korszak előtti időszak zenében, pl vagy pl
Na rájöttem. Olyan nőt kell találnom, akinek szintén tetszenek ezek a zenék, és meghallgatna velem egy Lisztet, Dvořakot is, ugyanakkor hajlandó lenne eljönni és tombolni egy Scooter koncerten. Egyszóval mindenevő. Zenében, mindenben. Nem finnyáskodik, nem zárkózik el semmitől, és nem csak a divatnak él.
Van ilyen? -
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
mármegint úgy berúgtál, büdös kölke, hogy halucinálsz itt össze-vissza....
találhatnál valami mértéket..... -
neduddki
nagyúr
HI!
Ma mar tildy ma eadta a hisztit a csentekkel, en egy kicsit talan hamarabb ebredek /mult heten meg hoiztunk.../:
SOK EV UTAN MEGSZUNT A B58-as:- (((
NA de van hejette : RX250... /dehogy ez a jobbra balra rangi hogy fog bevallni???:- (/
udv
neduddki
-
csapos2
addikt
-
venember83
nagyúr
Na, korai fekves, ha mar Janoska is elment... Meg a fekete lelku testver se talalt megoldast
Pihepuha almokat mindenkinek!
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont a magyar változatot már több helyen hallottam. 
Neked sincs 

várakozzunk együtt, és utáljuk együtt a várakozást!
úgy úútállom, inkább dolgoznék, pörögnék ezerrel
amúgy netud valaki tötökül véletlenül?

Pihepuha almokat mindenkinek!