Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Szkrotum
újonc
válasz
vágányzár #36987 üzenetére
írígykedek. én nekem még ma nem vót vimes doboz a közelemben sem. nem hogy alattam. :-(
mondok neked egy viccet, mer elég sz*r és te azokat szereted.
- Hogy ugat a fényképész kutyája?
- Vaku! Vaku!meg egy linket nézzél meg, mert neked való:
http://curiousphotos.blogspot.com/2008/01/complete-idiots-guide-to-deal-with.html -
fokukac
nagyúr
-
7
addikt
válasz
vágányzár #36914 üzenetére
Beszélgessen a kukacos lányokra a giliszta rá bevevős formációt, én inkább a magam ügyeiben igyekszem alkalmazni a technikát.
No de nekem most már durom a sorom, úgyhogy eregetem is lassan a zéket, méretileg egyre csökkenő sorrendben, a nullához konvergáltatva őket mindet, mígnem már csak pontok látszanak belőlük, s végül már az sem, ha azokat egy vadregényes képregényes megvalósításban akarjuk láttatni, miközben húzzák a lóról a bőrt.
(perverz poénok elsütői megint böfiztetést kapnak osztályrészül - tőle)
-
7
addikt
válasz
vágányzár #36912 üzenetére
Nem eszem én gilisztát. Ráhagyom a kukacos lányokra. Velük nem kell bevetetni, van, aki magától is beveszi, kedves vágányzár
Mi vagyok én, szalonna? Az, csakúgy, mint kutyából, yetiből sem lesz. Ne csepegtess, kérlek, friss, ropogós kenyérre, mer' nem fog jól ízleni.
Ama lubrikátum ezek szerint savas kémhatású állandó jelleggel? Sosenem tanulmányoztam, de azt hittem, ez változhat attól függően, hogy miként élt és él annak tulajdonosa.
-
7
addikt
válasz
vágányzár #36904 üzenetére
A yetik is két nemen osztoznak, csakúgy, mint mondjuk az emberek vagy a geopárdok. Attól még, hogy az általad itt látott yetipéldánynak pénisz észlelhető a lába között alkalomadtán, nem mindegyikőnknek van pénisze. Vannak ám nők közöttünk is szép aránnyal. Amúgy jelen példánynak is volt már köze vaginához, de csak kontaktus szintjén, önmagának neki nem nőtt
(aki most a péniszméretet illetően kezd el poénkodni, az gyerekes)
-
7
addikt
válasz
vágányzár #36880 üzenetére
söröd már van, mi oly örvendetes, mint sok egyéb dolog is, de oh, végtelenül fogékony elmém közelg fogékonysága végéhez... leheveredem hát illatos avarok, ágak, gallyak közé, mely paplanom s párnám bőréül szolgál, míg a felszín alatt kelyhes-belyhes-bolyhos lúdtoll leledz - kellemes, meleg, s a napnak ezen estéjében kívánatos, vonzó, kívánatosan vonzó, csakúgy, mint számodra a ser... vagy akár az asszonyi nedű
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
vágányzár #36861 üzenetére
De amit az élettől bekapsz, azt nem hányod soha úgy vissza, ahogy bement, valamennyit mindenképp emésztesz rajta, és így már a te termékedként buggyan elő belőled. Alkotsz.
Az okosok aszondták, hogy bor után nem szabad sört inni. Ezt tartsd is be, bár nekem még semmi bajom nem lett soha az ellenkezőjétől.
-
7
addikt
válasz
vágányzár #36858 üzenetére
nekem ilyen élményeim nemigen voltak, mink nem engedtünk be idegeneket a lakásba... amikor meg mégis, akkor azok nem is voltak igazából idegenek, csak nekemnékem, aztán már nekem sem... így sikerült nekünk mindenféle mikuláscsomagos tanulmányutas attrocitásokat elkerülni
megtanultam ám én, hogy az életben vannak ilyen érdekes bölcsességek, és ez nagyon érdekes ám, és sokat segít, ha ezek szerint élsz. ezek olyanok, mint a csengettyűs medveürülék tanulságai
-
Lord Zero
addikt
válasz
vágányzár #31859 üzenetére
értem szavad, pecsét a bizalom..
sokan sokféleképpen magyarázták, evolúció, gravitáció, zuhanás, föl, le.. de nem, de nem, a kollektív tudatalatti nem más, mint a csikló makróobjektívvel bandzsán az életre szusszanó kéregbe exponált tágranyílt képe, örökkön odasütve
őrizd a titkot -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
vágányzár #30498 üzenetére
Egyébként csak kitöltésnek eszem, amikor már ennék, mert régebben olyankor már ettem, de most picit visszábbfogom magam, - na akkor a régi tepertő, szalámi, sajt, meg csoki, szaloncukor, de gyakorlatilag bármi - helyett most úgy döntöttem káposztát tolok. Az talán nem hizlal még negyed-fél kilókat bezabálva is, és a következő esedékes rendes kajálásig kitölti a gyomromat. És narancs-mandarin adagokkal felváltva, azok meg egésssségesek.hmm, haza kéne már hozni egy menyecskét, ha nem is 10 órája denszelőt, mert már nem is emlékszem az ízvilágra
Aktív témák
Hirdetés
- AM 5 lapok
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest