Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Reggel fél 7 van, az előbb vittem le a szemetet, meg elgurultam a postaládáig bedobni a leveleimet. Azt kell, hogy mondjam elért minket is a hideg, szokásos atléta, rövidnadrág, papucs öltözetben voltam. 22°C, 83% páratartalom, kis szellő is fújdogál, nagyon nem volt kellemes már.

-
1010
őstag
ma 10 10 kor keltem

-
poffsoft
veterán
Urak!
Nem tudja valaki, melyik progi kavarhat be a tálcának? Nem jönnek fel az ikonok, pedig a programok elindulnak (sndmngr,atittool, nodstb).Ill. mivel lehetne az ikonokat előcsalogatni? meg hol lehet megnézni, melyik prg miatt nem kerülnek a helyükre? (kerio, nod, spywareterminator a szóbajöhető, szerintem)
please! -
ud valaki valami érdekes programot jelenelg a fővárosban? elvileg szabad a délutánom. meg egy lánynak is

-
Vérboci
addikt
Hívott az asszony, hogy az otthoni gépen összevissza irogat a billentyűzet. A legtöbb gombra ű betű érkezik. Törölni sem tud, a backspace is ű betűt ír.
Tippek? Trükkök? Ötletek?
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Elvileg 2mbit, de sajat halozaton belul sokszor jonnek a dolgok harom megabajtperszekundummal
Viszont ez tenyleg eszement gyorsan lejott, csak neztem, de meg tudnam szokni 
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jó az tényleg olcsó
csak ha nem megy akkor jön az idegesség
Csoda hogy itt nálunk falun van net
már amúgy örülök hogy a 10megás chellot leváltottuk DSL-re -
(Kolombusz)
veterán
Az átlagra gondoltam, hogy az lesz 210 kb/sec.
Tehát elkezdek szedni egy filmet, szedi 180-nal, aztán hirtelen meglódul, szed 1.2-1.3 megabájt/mp-vel, kis idő múlva pedig visszaáll 180-ra.t1: xar vezetéknélküli fos. Októberben összesen kb. 1 hetet nem ment. Cserébe nagyon olcsó .
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
210 KB/s nem tudom mióta 10 Mbit neked.
1,5 ->180 vs. 10 -> 210 arány valahogy nem stimmel nálam.
Én 16 Mbit-tel jófajta Microsoft szerverekről rendszeresen szoktam 2100-2400 KB/s között tölteni. -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
meglódul 10mbittel? milyen neted van hogy nem állandó a seb?
Nekem Invitel 8M és ha jó a server vagy a torrent akkor max 830-840kb/s szokott jönni -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Mekkora sávszéled van wazz?
Én vegetálok az 1.5 megabittel, ami néha meglódul és szed 10 megabittel, így mondjuk egy dvd nem 180kb/sec-es átlaggal, hanem 210-essel jön le. -
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez aztan gyors volt, valami 6-7 mp alatt lejott a 25mb

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
WMP11.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mivel nezel hd-t?
mod: lejatszoprogram erdekel
-
Makaveli
senior tag
Már alig várom, hogy enyém legyen a 10000. hsz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Még nem láttam soha sem.
Annyit tudok, hogy agyatlan akciófilm.
Nekem való.
Öregúr: én is így voltam vele, hogy minek a fasza minőség, elég nekem a max. 1.37-es rip is, de miután megnéztem a tolvajtempót hd-ben, változott a véleményem.

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
En meg soha nem ertem miert szamit annyira a film/jatek minosege/reszletessege, legyen viszonylag szep s kesz. Lenyeg szvsz az elvezhetosegen van, filmnel/jateknal nem a szepseg a legfontosabb szempont... Persze ez valszeg regimodi latasmod, hiaba, mar mas idok jarnak

Kosz Thrawn az F1et

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Attól, hogy HD csak szebb lett, de jobb nem.

-
ngabor2
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
fúúúj, buta warezos...

-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Leért a Resident Evil 1 HD-ben.

-
ngabor2
nagyúr
igen, sokat tud. de nem akar okosabb lenni nálam, van egy alapbeállítás, de meg lehet változtatni. azt utálom, ha sokat tud, ÉS okossabb akar lenni. ennél már csak az a rosszabb, ha nem tud sokat, és úgy akar okosabb lenni.
nyuszi: eddig csak elrettentő árakat találtam... 12-15k egy madzagos routerért... első körben inkább azt kellene megnézni, nincs-e 3rd party fw az smc-hez. ha mondasszegy pontos típust, utánanézek.
-
tbs
addikt
DD nemteccik. Olyan sokattudó... Túl sokat. Nem bírom, ha egy szoftver okosabb mint én.
#8856, Ildi: höhö. Ez csak az egyik routerem... Szerverben biza sokszáznapok az uptimeok...

-
tbs
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Még uptime..? Akkor:
BusyBox v1.00 (2006.03.27-00:00+0000) Built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.
_______ ________ __
| |.-----.-----.-----.| | | |.----.| |_
| - || _ | -__| || | | || _|| _|
|_______|| __|_____|__|__||________||__| |____|
|__| W I R E L E S S F R E E D O M
WHITE RUSSIAN (RC5) -------------------------------
* 2 oz Vodka Mix the Vodka and Kahlua together
* 1 oz Kahlua over ice, then float the cream or
* 1/2oz cream milk on the top.
---------------------------------------------------
root@ow02:~# uptime
21:05:19 up 60 days, 21:05, load average: 0.00, 0.00, 0.00
root@ow02:~#(Oké, a következő 26 napos, aztán van egy 12 és egy 8. Az itthoni meg reggelente bootol...
)Ja, ezek Asus wl500p-k. Kettőbe telepítettem belülre 1G háttértárat. Van még belül hozzáférhetően (pákával) 2 usb portjuk...
Mondjuk nincs kihasználva... 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
gondolom az övék valami újabb (=butított) darabka, gyári fw-vel. ez egy meglehetősen jól felszerelt példány, igen jól bevált 3rd party firmware-rel. mibe fog fájni? passz egyelőre, előbb legynem eg az asus router helyette. aztán utánajárok (bótban 15-nél kezdődik az alapverzió).
kuka, ne roncsad az üzletemet! a motkány beleforrasztott egy nagyon hasznos fícsört, csak attól tartok, ez a nyuszinak nem kell. ráadásul ha csak madzagon akarja használni a netet, akkor inkább azt mondom, nézzen egy normális madzagos rútert, mert ez túl sok felesleges dolgot tud.
amúgy ha így nem adom el, akkor egy membővítést is meg fog érni, mert az jó

-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
(tudom, indkettő hulladék)
ezt. szerezz egy linksys-t, azzal jó lesz. ha minden igaz, hamarosan lesz egy eladó wrt54gl-em. asszem most valahol 65 nap körül jár az uptime-ja.
kuka: a télapó nem biztos, hogy alszik. a kovbojok szerint nem a régi már, a prosectúra szerint meg ittas. egyik se hízelgő rá nézve, de mindkettő nagyon állat szám

-
csapos2
addikt
Szakmai kérdés (már nektek az):
Adsl kapcsolat, egy dana router, majd egy smc. (tudom, mindkettő hulladék) Modem megjön, csacsi beköti, netezik, örül, megveszi dana rutert, beköti, még jobban örül, mert a kis csacsi is tud netezni, anélkül, hogy engem zargatna. Eltelik egy kis idő, nincs kapcsolat, router levesz, minden jó. Modem kicserél, gondolván, hogy nem jó vele a router, minden jó egy darabig, majd ismét nincs kapcsolat. Szerez egy smc routert, összeköt, örül...de, eltelik egy kis idő, ismét nincs kapcsolat. Routert kiköt, minden jó.
Mit csinálok rosszul?
-
Thrawn
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Etetni, itatni, ganézni alóla, simogatni, szeretni

Nézni ahogy vadászik,
Nézni ahogy ás,
Nézni ahogy mászik az üveglapon,
Nézni ahogy hálót sző,
Nézni ahogy levedli a bőrét,
Közben mélázva azon, hogy ez a nagyszerű vadász milyen törékeny és sebezhető míg meg nem keményedik a páncélja,
stb
-
Thrawn
félisten
Az OLED-ek eljövetele! Hamarosan...........
NG: fogadjunk, hogy megint az efedrinhez nyúltál

-
BlacKSouL
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
bazzzzzzz ulnek nekiu arajanlatokat csinlani erre nem megy a expert:- ( cupidos-val megszorakozzon mas:- ( ehhhhh....
udv
neduddki
-
Zewa
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Majd te is rájössz értékelni az élet apró örömeit. Próbált ki egyszer egy WC kefével és utána becsülni fogod a Zewat
Amugy ien célra nem a nyuszi a legpraktikusabb. Túl híg. probáld kia csoki likőrt! Az frankón bevált csak utána és elötte is zuhanyozni kő' 
Alap hogy ráfogtam. Megérdemli.
BlacKSouL: Jól van na nekem idő kell hoyg felfogjam. Az asztalon volt a glép össze dobva. Ala nature házikó nélkül melette a Flensburgeres csörös korsó abban nesquik. Csörgött a telo fordultam csak a könyöm össze futott a pohárral és igy sikerült. Még ment a gép no pra kihuztam törölgetés, és fél h mulva már ujra gameltem

-
Zewa
senior tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Akkro morci leszek. Igy is már át kellet szoknom mert lelőző fodrászomnál bő 2 héátre elő kellet időpontot kérnem. Sűrű hajam ezért max 1,5havonta találkozunk

fokukac: Alap. Kamillás. Bár zsebibe inkább a mentolosat csipázom.
Miért? te is szereted a gyengéd kéyneztetést?
Érdekes volt amugy a dolog mert a Deer tápból csöpögött ki a barna lé oszt még midnig megy..

-
válasz
philoxenia
üzenetére
dehogyis, a legelborultabb az élet értelme...

de az is alapmű

("the meaning of life")
-
Zewa
senior tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Beteg... Ezek szerint én vagyok a tapasztalatlan nekem egyik sem fordult még elő..
Bár olyan már volt hogy egy laza mozdulattal beleboritottam a müködő gépbe fél liter nesquik fröccsöt. De semmi baj. Leállitottam kicsit kitöröltem oszt mehet vissza szolgálatba. Azota is müxik
Az a lényeg hoyg a Fodászom melozzon holnap..
-
RoyalFlush
őstag
Eszembe jutott egyik múcsonyi volt osztálytárs, tanulmányait persze nem fejezte be (annyi sütnivalója nem volt), de még mielőtt sohasem láttuk volna viszont elmesélte hogyan talált házában párolt borsót és egyéb köret maradványokat. A mogyoróvajkrém hogyan került a tápegységre azt végképp nem tudom
én eddig csak melegszenyából visszamaradt ketchupos sajtot láttam billentyűzet(b)en .. -
Thrawn
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Betudtam
No problem!
Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak ha nem megy akkor jön az idegesség

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)