Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
szevasztok Huszárok!!!
Ma nem dógoztam úgyhogy nem vótam, de remélem hijányoztam, Kuka Te meg dugd olyan helyre a telefont ha rezeg akkor is vedd észre, tegnap viszkiztem azér hívtalak, amúgy fasza mindewn, úgyhogy most megyek is csak gondoltam beköszönök hogy tuggyátok Jánoska van, Jánoska volt, és még lesz is egy jódarabig
hujj de jó ez a fehérbor 
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Crimson Desert
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szevasztok Huszárok!!!
Ma nem dógoztam úgyhogy nem vótam, de remélem hijányoztam, Kuka Te meg dugd olyan helyre a telefont ha rezeg akkor is vedd észre, tegnap viszkiztem azér hívtalak, amúgy fasza mindewn, úgyhogy most megyek is csak gondoltam beköszönök hogy tuggyátok Jánoska van, Jánoska volt, és még lesz is egy jódarabig