Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
bmx powa
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
tapasztalat hogy nem
és énse csak mesélek 
MOD: ellenben vannak természetesen olyanok akik 16 évesen érintetlenek. jól van ez így szerintem...
MOD2: úgyérzem mindketten kurv@ tapasztaltak vagyunk

MOD3: 20évesen az megint egy más dolog. ellenben van olyan is, aki 17évesen szűz...volt.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Koós, Poór, Aradszky, Karda. Majd kitalálom melyik volt.

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Majd jo mg raaszismoslalk Teged ha nam acc vlaszt elglab 2 hetes kerdesemre... nem irom meg megiotn kered meg!!!:- )))
udv
neduddki
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
apja fia... most először büszke vagyok rá....

-
FehérHolló
veterán
Tudom, hogy itt sokaknak nem mondok újat, de:
Balfasz vagyok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
mondom 7972
a nekem szóló rész. gólokról, meg bannidéző valakiről valahol -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nézd, nekem nem hiányozna, ha eltűnne, de ez az egyetlen hely a PH!-n ahol megengedett a politizálás. És ennek meg kell maradnia, mert egyrészt igény van rá, másrészt, így van hová küldeni azt, aki máshol próbálkozik.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
az Whaskesnek szol, minden ami a re #7978 utan van.
Azert kicsit lehetnek kedvesek is

Race: okes, ertem en a logikat, de ertelmet nem latom, szvsz mar megszoktak ezt az emberek s vagynak erre, lasd nincs egy normalis unnep se jo ideje, csak egymas anyazasa minden szinten, minden beszedben. Ezt atvettek a partok szurkoloi is s itt az eredmeny. Marmint ott, a poltopikban. De ti dolgotok, ti kell atnyalazzatok azt az egesz ertelmetlen fikahalmazt, en csak elmondtam szereny kis velemenyem.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nehogy félreértsd! A hülyeséget, ostobaságot és elképesztő marhaságokat nem is akarjuk. Az legfeljebb nekem okoz szinte fizikai fájdalmat amikor (kötelességből) olvasom. Csak az anyázás minden formája tiltott.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
#7972-t nem értem
nem muszáj hogy kedvesek legyenek, de legyenek dögösek..[nyelveslihegős szmájli]
-
-
BlacKSouL
addikt
Nézzétek inkább ti is a nosztalgia-Fábryt
-
venember83
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Mert ott van valami rendkivuli, ami eddig nem volt? Csodalkozom, h nem zartatok meg be... Vagy el kene hagyni a francba, oljek ott egymast, legyen az a PH! turelmi zonaja, na, mit szoltok?
Whaskes: mar eszrevettek
Kulonben micsoda ujkori romantika ez, ph!-n kerni meg valakinek a kezet...BlacKSouL: majdnem kimaradtam egy golbol, raadasul lattam azt akit inkabb nem jellemeznek vagy irnek korbe, mert azert ban jarna...
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez igaz, ezért került be mindenki más "kivételes eljárással".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i.: Más: Ha már az intelligenciáról esett szó, voltál mostanában a poltopicban?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ne ugráljá' baszki, ez most rólunk szól
Olvasd csak végig ha nem ismernéd. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
fa nem kell, nagy faszerintem nekem is van..

errőljuteszembe: "Jajj a szegény Diánaaaa, fából van a pi.nájaaa..."
-
Racecam
nagyúr
De tudok, csak fából.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jóestét

-
BlacKSouL
addikt
Jaj, hagyjátok már abba ezt a fogyásos, meg edzéses témát, mert még a végén nekikezdek én is fekvőtámaszozgatni. Pedig olyan szépen tartottam ezt a 92 kilómat..
-
(Kolombusz)
veterán
-
vágányzár
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Sajnos a zsírszövet nem konvertálható át izomszövetté. A "zsírégetés" igen energiaigényes folyamat, szóval alaposan meg kell dolgoztatnunk a testünk, hogy a szükséges energiáit a lerakódott zsírdepókból pótolja. Aszem így okították, bár már rég vót.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
sopcasttal probalkozhatsz...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ha minden igaz, szép lassan átalakul a zsír izommá.
Mindenesetre már erősödtem és a hasam is lejjebb ment. Jó érzés, hogy egyre szorosabbra tehetem az övet.
Kár, nagyfater biztos nézi. Nekem marad a PH!
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Konditeremmel nem igazan fogysz, csak izmosodsz, ha jol tudom... Viszont hosszutav futassal nagyon lehet.
Nem megy neked az az ado

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hol nézed Te az UEFA kupát? Melyik adón?
Konditerembe járok 3 hete.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ettem. de kellett enni. matekozni meg fárasztó.
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igyál vizet, Thrawn fizet!
venember83: jó ám

-
(Kolombusz)
veterán
Éhes vagyok.
De nem kéne enni, azt a 8-10 kiló felesleget jó lenne leadni hamar. -
venember83
nagyúr
O jaj, mar be is nyomtam egy kis csipos olasz specialitast <pizza>, plusz egy kis licenszelt nemet szokeseg, most megy az UEFA kupa, Lokomotiv - Atletico, hiaba, csak jo ferfinak lenni

PazsitZ: de utalom, h ennyi minden tetszik, nemsokara nem hogy 80gb-on, de 160os se fogok elferni...

(Kolombusz): menj hosszu tavot futni, fuss tobbet mint fel ora s akkor le fogsz adni jo par kilot! Tuti recept, apam 50 ev kozeleben igy adott le szinte 10 kilot, csak akarat kerdese.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha már zeneajánlóknál járunk [link]

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Na, megéheztél?
-
Bash
őstag
Hallgassatok zenét velem.

-
BlacKSouL
addikt
ehh, lejárt lemez, én már az R5 kezdetén megcsináltam..mér nem azt teccenek használni?
Mindig csodálkozom, hogy a Dreher bak mennyire sötét, sűrű barnasör. Most is.
-
-Nemtom-
őstag
válasz
venember83
üzenetére
de van, a főoldalt linkelte. ki kell jelölni a szöveget, és a kijelölés legszélének közepén a link

-
Makaveli
senior tag
Amúgy Volkovy_ hova tűnt? Már egy ideje nem figyelem a változásokat!
-
PazsitZ
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Forrásban látom, de kattintani nekem se sikerül rá

(#7928) venember83: Dede, ott van
nézd meg a forrást. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
maradok a pontnál, annál van esély a klikkre... ezt meg se találtam.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Lázadásunk jeléül - mivel úgyis itthon ülünk a lábunk miatt - kezdjük el búrtforszolni Gábor bácsi accountját.
Legyen Ön is moderátor!Fenti két mondatot csak rávezető volt a kérdésre: Hány sikertelen próbálkozás után tilt ki a motor? Ez esetben mennyi pihenőt kap az áldozat?
Következmény: Gábor bácsi 1-2 napig nem fog tudni belépni a mi IP-nkről. Mekkora szívás.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a modiknak szánt kérdésedre a válasz: >.<
-
Thrawn
félisten
Huh de tele vagyok, jól beuzsonnáztam

venember83: Ne akard tudni. Volt szerencsém látni Jancsi adatlapját, utána hetekig rosszat álmodtam

Az uzsonna:
Hozzávalók: 2 nagyobb főtt krumpli felkockázva, egy kis háziszalámi és húsos szalonna apróra vágva, 2 közepes fej hagyma, 10 tojás, tejföl, só, bors. Amolyan mindent bele rántotta volt (2 személyre), most éppen egy Fekete Démonnal kísérem le de alig fér
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem is, legjobb az lenne, ha lazadasunk jeleul nem mosnank labat 1 napig! Mondjuk persze akinek budos a laba az maradjon otthon, ne legyen tul intenziv es meghato a protestalas

Modiknak:
nem mutat meg valamelyikotok egy adatlapot, hogy azon milyen figyelmeztetesek vannak, hogy szerepel, hogy mikor es miert volt bannolva az illeto s meddig, stb stb. Szoval lathatok-e egy ilyet? Hogy ne sertse senkinek se a jogait, mondjuk legyen olyan tag adatlapja, akit vegleg kitiltottatok es nem turitek meg semmilyen formaban a ph!-n. Nos, megszan valaki egy keresemet teljesito .jpg fajllal?Koszonom.
p.s. nev nem kell szerepeljen, csak kivancsi vagyok
Hadd lassak ilyesmit is, mielott itthagyom eme bolygot, mely egyeduli, mivel csak itt lehet buzasort kapni 
r2d2: mit ettel? Hatha megjon az etvagyam egy kis ozsonnahoz

-
BlacKSouL
addikt
Évtizedek óta ugyanott volt a posta. Vagy 40 éve felújították, meg 15 éve kicsit megint, de ugyanott van, a városközpontban. Valamikor tavasszal kiírták rá, hogy felújítás miatt áthelyezték 150 m-el arrébb, egy emeletes ház alagsorába. Tehát egy kétemeletes, kb 1000 m2-es épületből, egy alagsori 50 m2-es üzlethelységbe. Sebaj, átmenetileg..
Közben előrehaladtak a belvárost elkerülő főút építési munkálatai, emiatt lezárták a két helyszín közötti zebrát, ahogy az utat is, és egy 500 m-es kerülővel lehet átvergődni az új postához. Mivel ott nincs csak egy sétálóutca, amit ideiglenesen átengedtek az autósoknak egyirányúban, ezért meglehetősen nagy a torlódás a környékén, pláne hogy parkolóhely az kb 12 db autónak van, de eredetileg az is csak az ott lakóknak. A főtéren, ahol eredetileg volt, ott ott van a nagy óriási parkoló, dehát sebaj, átmenetileg..
Igen ám, csakhogy én most benéztem, hogy ugyan mikor lesz kész végre az a nagy felújítás, és odabent nagy pókhálók, por, meg minden eredeti állapotában.
Felújításnak nyoma sincs, kb fél év alatt. de gyanús is volt, hogy se építési törmelék, se munkások, se semmi nem látható körülötte soha. Akkor most?
Akkor most bizonyára eladták az épületet, mert drága volt, helyette bérelik azt a szutykot, örüljünk, hogy egyáltalán van posta ezen a szaros megyeszékhelyen. És azt kiírni, hogy ELADTUK, az nem járja. Helyette FELÚJÍTÁS ALATT. Persze, majd lesz végre újabb bolt, butik, plussz, spár, teszkó, butik, butik, kávézó meg anyámkínja helyette, amik félévente cserélődnek, mert a pénzt azt mosni kell szorgosan. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Már küldtem neki

Igazándiból a lényeg: szenilis vagyok.
Venember : majd.
Sikerült

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
mert 1065 napja iszol és nem figyelsz semmire....
-
tildy
nagyúr
nem érem el Bogot
Ha valaki meglátja szóljon neki, hogy kerestem 
Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

>

tudom is hogy hol van, a Kós Károly utca végén

Nekem elo kell, szvsz Blackienek is.
Mostmár tényleg el kéne kezdenem gyúrni

Felújításnak nyoma sincs, kb fél év alatt. de gyanús is volt, hogy se építési törmelék, se munkások, se semmi nem látható körülötte soha. Akkor most?