Hirdetés
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Szép, jó reggelt mindenkinek. A nap süt, a lányok színeznek és nézik a reggeli meseadagjukat, és sokkal jobban van Réka is. Kedvesem itthon van. Hát nem csodás egy nap?
-
ladybug
őstag
válasz
Csyppa #49807 üzenetére
Ez mind jó.
Kérdés: Végig akarod-e nézni a teljes eddigi évadokat? Milyen stílusú sorozatot akarsz nézni?
Nekem a Treshold nagyon tetszett. De a BSG is jó volt. Párom a Dexterért és a Californicationért volt nagyon oda.
yetike: Mivel a nap folyamán a nem többször hagyja el a számat, legyen ez most igen.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz) #49761 üzenetére
Ej, amikor még én is fiatal voltam, sokat ettem.
-
ladybug
őstag
Napsütéses, gyönyörű idő van. Nyílik a kertben a Krókusz, az ibolya, a hóvirág, a pipitér és a pistike. csicseregnek a madarak, csodás tavaszi idő van. A lányaim meg betegek, hörghurutjuk van, és nem influenzájuk. Egyik orvos rácáfolt a másikra.
Szóval szép napot mindenkinek, a betegeknek pedig jobbulást. -
ladybug
őstag
válasz
fokukac #47457 üzenetére
Na, kb Kedvesem is így indult neki. A Kalifogiáról is áradozott, és talán 3 nekiüléssel megnézte azt is. Jó sorozatozást.
Szép reggelt mindenkinek! Úgy döntöttem, hogy reggelente böjtölni fogok. Csak gyümölcsteát és gyümölcslevet iszom délelőtt. Így talán megszabadulhatok pár felesleges kilótól.
De nektek íme egy kis reggeli:
-
ladybug
őstag
1,5 órát sétáltattuk a lurkókkal a kutyákat. Mindegyikük élvezte. Viszont jéggé fagytam. Mindjárt iszom is a meleg teát.
tildy: Egyszer majd főzök neked is. Persze olyat, amit szeretesz. Eddig csak ígérbgetés volt mindenki részéről, hogy eljönk hozzánk, de csak Sipi ért ide. Senki más.
Viszont neki már sokszor főztem. -
ladybug
őstag
Épp most mosogattam el, az ebéden túl vagyunk. De ha előbb szóltál volna.... Már régóta ennék pizzát, és sajnos nem tudom kikísérletezni itthon a finom éttermi pizzát. Az enyém sosem olyan. Lehet azért olyan finom, mert nem nekem kell megsütni?
Jah, még sütit is sütöttem.
-
-
ladybug
őstag
Szervusztok, szép reggelt.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz) #45214 üzenetére
Még mindig nem? Bakker, már 3 napja szenvedsz.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #45197 üzenetére
Sosem tennék ilyet... - mondaná a férjem.
peterke: Karácsony....karácsony...
-
ladybug
őstag
Visszagörgettem kicsit, beleolvastam időnként az eszmecserékbe. Hej, micsoda egyszavasz hsz-ek voltak. Azta....
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #44669 üzenetére
A gyereket sosem szabad hagyni órákig hagyni tévézni, és mindig figyelned kell, hogy mit néz. Én is ezt teszem. Egyébként még a minimax a legnormálisabb a kábeltévés kínálatból, amin még a jetix és a cartoon network van.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #44659 üzenetére
Mi abszolút nem nézünk tv-t. A gyerekek használják, de csak minimax és jetix, meg dvd mesék nézésére.
A sorozatokat egyszerre nézzük meg.
-
ladybug
őstag
Szervusztok, szép napot mindenkinek. Itt nagyon hidegek a reggelek napok óta.
-
ladybug
őstag
válasz
poffsoft #44569 üzenetére
Sajnos sem az oviteja, sem a tojáskrém receptjét nem tudom a konyhás szakemberektől, csak igyekeztem itthon az ízét kitapasztalni.
Az, hogy jó óvónő vagyok-e? Nem nyilatkozom. Sokaknak a bögyében voltam, amikor dolgoztam. A gyerekek szerencsére meg voltak velem elégedve. Most viszont tartok egy kicsit az újra munkábaállástól....
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #44496 üzenetére
Én? Miért akarnám? Különben sincs (még) ilyen topik.
-
ladybug
őstag
No, megint jó téma van.
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia #43921 üzenetére
Nyílik a barka és a mogyoró, én is észrevettem a hétvégén. Kérdés, hogy mire fogjuk akasztani a tojásokat húsvétkor, mert addigra levirágzik. A hóvirágból sem lehet adni nőnapra, mert most nyílik. (Tudom, amúgy is védett növény....)
-
ladybug
őstag
Bash, ez Off. Itt azért mindenről eshet szó,nem? Másrészt a bor egy nagyon finom dolog, amit kultúráltan is lehet fogyasztani. És bizony összehozza az embereket. Pl úgy, mint a tea is. De ugyanezt vízzel bár nem biztos, hogy el tudod játszani.
Mod: közben amíg írtam a hszt megzavartak. Látom vmennyire te is így gondolod.
-
ladybug
őstag
válasz
Bubu79 #43291 üzenetére
Akkor Mogyorót nem bírnád elviselni. Ha már 5 perces távollét után hazamegyünk, úgy fogad minket, hogy két mancsát a mellkasunkra teszi, és közben nyüszít. Ilyenkor egy nagy adag dögönyözés kell neki, ami közben mély morrogásokat hallat - ez jelenti nála azt, hogy jól esik neki, amit éppen csinálsz vele.
-
-
ladybug
őstag
Iszunk?
Talán most nem kéne. Úgyis ki vagyok ütve. -
ladybug
őstag
válasz
philoxenia #42593 üzenetére
Phil, vénember: Milyen praktikus...
No, megyek én is. További szép estét nektek. -
ladybug
őstag
válasz
philoxenia #42588 üzenetére
MIt fog nézni? Évek óta nem tudom, mi a tv műsor.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #42576 üzenetére
Nekem bejött a Trillian. Köszönöm, de maradok ennél.
Thrawn: Át lehet írni a tagok nevét, akik a listámon vannak. Lehet őket csoportosítani, és tetszik a dizájnja, meg mindig elérhető.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #42400 üzenetére
Mondd ki.
-
ladybug
őstag
válasz
cucmalajmc #42298 üzenetére
Szegény iskolások.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #42286 üzenetére
A tervezés már a múlté. Nem akar a férjecském 3. gyereket. Bár most én sem. Totálisan lefáraszt ez a kettő is.
Úgyhogy marad a: csak a testi örömök és az együttlét miatt dörgi-dörgizik az ember. Ami persze hogy nem rossz. -
ladybug
őstag
válasz
venember83 #42278 üzenetére
Nem csak. Inkább a kutyák.
tbs: Milyen tervezés?
-
ladybug
őstag
Szép napot nektek. Nem aludtam ki magamat.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #42017 üzenetére
Hát nem.
Legalább 14 lépést kell megtennem, hogy mellette legyek, ráadásul másik szinten van.
nike: Akkor jól kifogtak. Váltani fogsz majd?
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #42014 üzenetére
Az avatar nem mutatja valós énünket. Depisnek nem mondanám, inkább visszahúzódó. De hidd el, messziről figyel mindent.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #42001 üzenetére
A mai napig nem tudom, de nem is fontos. 10 éve együtt vagyunk már, ezért nem is filózok rajta.
Mod: Depis egyébként?
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #41990 üzenetére
Nagyjából. Azért a férjem, mert majd' mindent szeretek rajta. A belső tulajdonságaival akadtak kis gondjaim, de idővel azokat is elfogadtam, és tudom kezelni.
Egyébként én sem vagyok könnyű eset, és mégis mindent szeret rajtam, bennem.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #41844 üzenetére
A fehér holló az ritka.
nemcso: Most tanulok bölcsödei gondozónőnek, de a suliban a szociálisak is ott vannak hétvégenként.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #41841 üzenetére
Először mutasd, mit tudsz. A finomlelkű hölgyeket nem kaphatod csak úgy meg. Azokat ki kell érdemelni. Ritka az ilyen manapság.
nemcso: Ne tessék minket így lenézni. Küzdöttünk azért a jogsiért.
Különben is, lassan már komoly orvosi vizsgálat kell majd neked, mert közeledsz a nyugdíjkorhatár felé.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest