- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Szép, jó reggelt mindenkinek. A nap süt, a lányok színeznek és nézik a reggeli meseadagjukat, és sokkal jobban van Réka is. Kedvesem itthon van. Hát nem csodás egy nap?

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Ez mind jó.

Kérdés: Végig akarod-e nézni a teljes eddigi évadokat? Milyen stílusú sorozatot akarsz nézni?
Nekem a Treshold nagyon tetszett. De a BSG is jó volt. Párom a Dexterért és a Californicationért volt nagyon oda.
yetike: Mivel a nap folyamán a nem többször hagyja el a számat, legyen ez most igen.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Ej, amikor még én is fiatal voltam, sokat ettem.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Napsütéses, gyönyörű idő van. Nyílik a kertben a Krókusz, az ibolya, a hóvirág, a pipitér és a pistike. csicseregnek a madarak, csodás tavaszi idő van. A lányaim meg betegek, hörghurutjuk van, és nem influenzájuk. Egyik orvos rácáfolt a másikra.
Szóval szép napot mindenkinek, a betegeknek pedig jobbulást. -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Na, kb Kedvesem is így indult neki. A Kalifogiáról is áradozott, és talán 3 nekiüléssel megnézte azt is. Jó sorozatozást.

Szép reggelt mindenkinek! Úgy döntöttem, hogy reggelente böjtölni fogok. Csak gyümölcsteát és gyümölcslevet iszom délelőtt. Így talán megszabadulhatok pár felesleges kilótól.
De nektek íme egy kis reggeli:

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
1,5 órát sétáltattuk a lurkókkal a kutyákat. Mindegyikük élvezte. Viszont jéggé fagytam. Mindjárt iszom is a meleg teát.
tildy: Egyszer majd főzök neked is. Persze olyat, amit szeretesz. Eddig csak ígérbgetés volt mindenki részéről, hogy eljönk hozzánk, de csak Sipi ért ide. Senki más.
Viszont neki már sokszor főztem.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Szervusztok, szép reggelt.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Még mindig nem? Bakker, már 3 napja szenvedsz.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Sosem tennék ilyet... - mondaná a férjem.

peterke: Karácsony....karácsony...
-
ladybug
őstag
Visszagörgettem kicsit, beleolvastam időnként az eszmecserékbe. Hej, micsoda egyszavasz hsz-ek voltak. Azta....
-
ladybug
őstag
A gyereket sosem szabad hagyni órákig hagyni tévézni, és mindig figyelned kell, hogy mit néz. Én is ezt teszem. Egyébként még a minimax a legnormálisabb a kábeltévés kínálatból, amin még a jetix és a cartoon network van.
-
ladybug
őstag
Mi abszolút nem nézünk tv-t. A gyerekek használják, de csak minimax és jetix, meg dvd mesék nézésére.
A sorozatokat egyszerre nézzük meg.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Szervusztok, szép napot mindenkinek. Itt nagyon hidegek a reggelek napok óta.

-
ladybug
őstag
Sajnos sem az oviteja, sem a tojáskrém receptjét nem tudom a konyhás szakemberektől, csak igyekeztem itthon az ízét kitapasztalni.
Az, hogy jó óvónő vagyok-e? Nem nyilatkozom. Sokaknak a bögyében voltam, amikor dolgoztam. A gyerekek szerencsére meg voltak velem elégedve. Most viszont tartok egy kicsit az újra munkábaállástól....
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Én? Miért akarnám? Különben sincs (még) ilyen topik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
No, megint jó téma van.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nyílik a barka és a mogyoró, én is észrevettem a hétvégén. Kérdés, hogy mire fogjuk akasztani a tojásokat húsvétkor, mert addigra levirágzik. A hóvirágból sem lehet adni nőnapra, mert most nyílik. (Tudom, amúgy is védett növény....)
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Bash, ez Off. Itt azért mindenről eshet szó,nem? Másrészt a bor egy nagyon finom dolog, amit kultúráltan is lehet fogyasztani. És bizony összehozza az embereket. Pl úgy, mint a tea is. De ugyanezt vízzel bár nem biztos, hogy el tudod játszani.

Mod: közben amíg írtam a hszt megzavartak. Látom vmennyire te is így gondolod.
-
ladybug
őstag
Akkor Mogyorót nem bírnád elviselni. Ha már 5 perces távollét után hazamegyünk, úgy fogad minket, hogy két mancsát a mellkasunkra teszi, és közben nyüszít. Ilyenkor egy nagy adag dögönyözés kell neki, ami közben mély morrogásokat hallat - ez jelenti nála azt, hogy jól esik neki, amit éppen csinálsz vele.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Iszunk?
Talán most nem kéne. Úgyis ki vagyok ütve. -
ladybug
őstag
Phil, vénember: Milyen praktikus...
No, megyek én is. További szép estét nektek. -
ladybug
őstag
MIt fog nézni? Évek óta nem tudom, mi a tv műsor.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nekem bejött a Trillian. Köszönöm, de maradok ennél.
Thrawn: Át lehet írni a tagok nevét, akik a listámon vannak. Lehet őket csoportosítani, és tetszik a dizájnja, meg mindig elérhető.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Szegény iskolások.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
A tervezés már a múlté. Nem akar a férjecském 3. gyereket. Bár most én sem. Totálisan lefáraszt ez a kettő is.
Úgyhogy marad a: csak a testi örömök és az együttlét miatt dörgi-dörgizik az ember. Ami persze hogy nem rossz.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nem csak. Inkább a kutyák.
tbs: Milyen tervezés?
-
ladybug
őstag
Szép napot nektek. Nem aludtam ki magamat.
-
ladybug
őstag
Hát nem.
Legalább 14 lépést kell megtennem, hogy mellette legyek, ráadásul másik szinten van.nike: Akkor jól kifogtak. Váltani fogsz majd?
-
ladybug
őstag
Az avatar nem mutatja valós énünket. Depisnek nem mondanám, inkább visszahúzódó. De hidd el, messziről figyel mindent.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
A mai napig nem tudom, de nem is fontos. 10 éve együtt vagyunk már, ezért nem is filózok rajta.

Mod: Depis egyébként?
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nagyjából. Azért a férjem, mert majd' mindent szeretek rajta. A belső tulajdonságaival akadtak kis gondjaim, de idővel azokat is elfogadtam, és tudom kezelni.
Egyébként én sem vagyok könnyű eset, és mégis mindent szeret rajtam, bennem.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
A fehér holló az ritka.
nemcso: Most tanulok bölcsödei gondozónőnek, de a suliban a szociálisak is ott vannak hétvégenként.
-
ladybug
őstag
Először mutasd, mit tudsz. A finomlelkű hölgyeket nem kaphatod csak úgy meg. Azokat ki kell érdemelni. Ritka az ilyen manapság.
nemcso: Ne tessék minket így lenézni. Küzdöttünk azért a jogsiért.
Különben is, lassan már komoly orvosi vizsgálat kell majd neked, mert közeledsz a nyugdíjkorhatár felé. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- A Blizzard meghátrált: külön letölthető lett a Warcraft III klasszikus változata
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vissza a gyeplővel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)