Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LED / LCD TV topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Plazma TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Konflikt
üzenetére
Ja ez tényleg lehúzás volt...
Hát nekem is úgy mondták utólag: ezesetben nem teljesen korrektek.
Remélem nemkell hetekig várnom, stb.
Szerintem ha néha megcsörgeted őket, belehúznak (ha egyáltalán őrajtuk múlik, nemtom [link]), viszont az tény, hogy ők maguk (engem) nem nagyon kerestek.
A storyhoz hozzátartozik, hogy a karit itt vettem a PH-n, de ez sem volt gond, hiszen az eredeti számla megvolt frankón, csak értelemszerűen az én nevemet (meg telószámomat, bár azt a későbbiek fényében némileg feleslegesen
) kellett megadni, mint aki leadta a karit.
Ja és ezúton is respekt jozsinak, akivel több, mint fél évvel az eredeti üzlet létrejötte után is nyugodtan tudtam beszélni telefonon: abszolút segítőkész volt az ügyben.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Konflikt
üzenetére
Én pl. igen: viszonylag rendesek voltak. Story: X800Prom kihalt, ''nem gyári hűtő volt használva'': átvételi lapra ezt felvezették, de mivel nem volt emiatt sarkazva, vagy bármi, nem okozott gondot (mondta a srác, hogy ők is szokták cserélni a gyári hűtőt otthonra
). Viszont aztán nem nagyon kerestek, hogy mi a helyzet: asszem egy hét után meguntam, beslattyogtam, hogy mi van, erre kapcsiból mondta, hogy ja igen, garis probléma (hm), van cserelehetőség, csak hát ugye az az X850XT az csak árlistában van, ellenben lenne ez a 6800GS... Nos ezen elgondolkodtam, mert nem akartam gyengébb karit (nem tudtam hirtelen pontosan hova tenni), mondták, hogy rendben, gondoljam végig, aztán bemehetek megint. Ezután mikor megtudtam, hogy tkp. jó választás, mert talán még jobb is lenne az X800Pro-nál, visszamentem, elfogadtam a cserét. Egyetlen bibi, hogy az X800Pro 60K volt ez meg 50, és ''egy-egyben'' cserélték, én meg naívan nem szóltam: utólag tudtam meg (vagy rosszul?
), hogy ezen a ponton simán lehúztak 10K-val.
De akkor ettől függetlenül örültem, hogy egyáltalán kapok cserekarit, mert egy furcsa (rövidzáras?) gépleállás után adta be a kulcsot, tehát nem feltétlen garis probléma, kivéve, ha pont a kari vágta le a gépet.
Most árulom amúgy a 6800GS-t, mert bár tényleg nem volt rossz (gyárilag tuningolt, erős kari), de az ATI-k képminősége jobban bejött + a Silencerekhez képest meg tud ütni a hangja, meg némi pénzhiány is befigyelt gyorsba, de sokára azért X1950Pro-t szeretnék: ez viszont már OFF.
Az előző szösszenet talán rávilágíthat arra, hogy korrektek-e: rosszat amúgy nem igen lehet hallani róluk.
xpod: MEGALOL!
-
DigitXT
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát remélem ez az új portál marad ott, ahol van, azt a domain-t úgysem nézem.

Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) kellett megadni, mint aki leadta a karit.

). Viszont aztán nem nagyon kerestek, hogy mi a helyzet: asszem egy hét után meguntam, beslattyogtam, hogy mi van, erre kapcsiból mondta, hogy ja igen, garis probléma (hm), van cserelehetőség, csak hát ugye az az X850XT az csak árlistában van, ellenben lenne ez a 6800GS... Nos ezen elgondolkodtam, mert nem akartam gyengébb karit (nem tudtam hirtelen pontosan hova tenni), mondták, hogy rendben, gondoljam végig, aztán bemehetek megint. Ezután mikor megtudtam, hogy tkp. jó választás, mert talán még jobb is lenne az X800Pro-nál, visszamentem, elfogadtam a cserét. Egyetlen bibi, hogy az X800Pro 60K volt ez meg 50, és ''egy-egyben'' cserélték, én meg naívan nem szóltam: utólag tudtam meg (vagy rosszul?
), hogy ezen a ponton simán lehúztak 10K-val.