Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hangszerelés talán kisebb részben, de még inkább a zenében elfoglalt helyük. Régen volt: beszélgettem zenész haverommal, és úgy tűnt, teljesen más a kettő (nagyon külön lapon emlegette őket). Megkérdeztem: ''mi a különbség a szóló- és a ritmusgitár között?''. Törés a beszélgetésben....néz rám, mint a síkidiótákra szokás...már kezdtem süllyedni a föld alá, mikor kibökte: ''semmi.''
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
Ovi
Kedvencem a témakörben az a videó, ami itthon készült az (asszem) 85-ös főúton, két suzukis srác... abban nincs ennyi kerékemelgettetés, viszont dinamikusabb az egész,...majdnem elmennek Soprontól Győrig kb 15 perc alatt, kereszteződés az általában nem érdekel senkit
na és így sokkal veszélyesebb is
Jaés miután mentek 260-270-el, leállnak és az arc fejcsóválva közli a másikkal hogy nem tudta kihajtani, mert nem megy rendesen az egyik henger...
)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abból indultam ki, hogy nem egyszer láttam a két szerepkörben tökugyanazt a a gitártípust egymás mellett, és még a stack, amire kötötték őket, is ugyanaz volt. (Nyilván más beállításokkal.)

)