Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Ez a nemsemmi!

[link] -
Agyasima
őstag
ladybug, peterkeT: köszi, akkor keresek családsegítőt, asszem.
-
Agyasima
őstag
Van vagy 300 liter használt és még használható ruhanemű idehaza használaton kívül. Mely szervezetek fogadnak ruhaadományt? Vöröskereszt honlapja gagyi, Máltai Szeretetszolgálatnak írtam mailt, de még nem válaszoltak. Valakinek ötlete? Szegeden kellene...
-
Agyasima
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Most mondd meg! Elég elb@szott egy álom volt az tény!
Nemtom milyenfajta gonoszok voltak, de tisztán emléxem, hogy még a tár cseréléséhez szükséges kioldópöcök is ''Hello Kitty''-s volt!
Aztán felébredtem, de nem lógott a kezem a bilibe, hanem csörgött a telefonom... ki kellett volna kapcsolni. Lehet, hogy az álom végére egész kis fegyverarzenál ragadt volna a fejembe. Mind ''kitty''-s. Mekkorát kaszálhatnék vele! 
És most lefexem aludni... -
Agyasima
őstag
Szerintetek jól vagyok? Álmomban még egy ennél is ''Hello Kitty''-sebb pisztollyal lövöldöztem gonosz emberekre egy ultramodern fedett wellness-fürdőben.
![[kép] [kép]](http://i12.photobucket.com/albums/a243/kustomqueenie/hello_kitty_gun.jpg)
-
Agyasima
őstag
UTP kábelt meddig lehet kihúzni maximum, hogy még hassználható maradjon? Hány méter után nő a jelveszterség jelentősen?
Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nemtom milyenfajta gonoszok voltak, de tisztán emléxem, hogy még a tár cseréléséhez szükséges kioldópöcök is ''Hello Kitty''-s volt!