Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Serviio
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mivel ezen a billencsen nincsen hosszu u és i félve irom le, hogy helyesirás...

-
Pacák
senior tag
Tegnap, a délutáni órákban kétszer is pancsizott Máté a kiskádjában, így is tiszta melegkiütéses a bőre. Délelőtt csavarogni voltunk Budaörsön - etetőszéket néztünk - délutánra javult valamit a helyzet a lakásban, de még így is 29 fokot mutatott a hőmérő a gyerekszobában.
Pedig keleti fekvésű a lakás és értelemszerűen délutánra már árnyékban vagyunk.. A szokásos esti pancsit már előbbre kellett hozni, mert már annyira elkókadt szegény picur. A fürdéstől ugyan felélénkült, de mire megtörölgettem addigra teljesen ellazult és el is aludt. Fura volt szegénykét álmában pelenkázni, öltöztetni. Annnyira lazák voltak az izmai, mintha gumiból lenne mindene. 
-
Pacák
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
A lőtéri kutyát sem érdekli, hogy kínában rakták össze a márkás PC -t, itt csak az első kereskedő hozzáálásával volt komoly gond. Nem azt és nem úgy adta az ügyfélnek, ahogyan az kérte. Megnézte, hogy mi van a raktáron és abból próbált ötletszerűen varázsolni valami hasonlót, mint az ügyfél elképzelése.
-
Pacák
senior tag
Megjöttünk az első hármasban eltöltött családi nyaralásból. Jó volt, csak rövid - mint minden nyaralás. Cseles módon mindig ott voltunk az országban, ahol kevésbé esett a Budaörs - Eger - Békéscsaba - Budaörs útvonal mentén.
Időközben Máté átlépett egy veszélyes korszakba. Egyik nap elkezdett ''kutyázni'', másik nap már viszonylag jó sebességgel elkezdett kúszni. Eddig szinte csak egy helyben fordult meg kúszva, de most kitágult számára a világ. Az újságokra különösen veszélyes lett a fiatalember.
Én meg elfelejtettem gépelni egy hét alatt, de különösebben nem bánom. 
Aktív témák
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig keleti fekvésű a lakás és értelemszerűen délutánra már árnyékban vagyunk.. A szokásos esti pancsit már előbbre kellett hozni, mert már annyira elkókadt szegény picur. A fürdéstől ugyan felélénkült, de mire megtörölgettem addigra teljesen ellazult és el is aludt. Fura volt szegénykét álmában pelenkázni, öltöztetni. Annnyira lazák voltak az izmai, mintha gumiból lenne mindene.