Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mivel ezen a billencsen nincsen hosszu u és i félve irom le, hogy helyesirás...

-
Pacák
senior tag
Tegnap, a délutáni órákban kétszer is pancsizott Máté a kiskádjában, így is tiszta melegkiütéses a bőre. Délelőtt csavarogni voltunk Budaörsön - etetőszéket néztünk - délutánra javult valamit a helyzet a lakásban, de még így is 29 fokot mutatott a hőmérő a gyerekszobában.
Pedig keleti fekvésű a lakás és értelemszerűen délutánra már árnyékban vagyunk.. A szokásos esti pancsit már előbbre kellett hozni, mert már annyira elkókadt szegény picur. A fürdéstől ugyan felélénkült, de mire megtörölgettem addigra teljesen ellazult és el is aludt. Fura volt szegénykét álmában pelenkázni, öltöztetni. Annnyira lazák voltak az izmai, mintha gumiból lenne mindene. 
-
Pacák
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
A lőtéri kutyát sem érdekli, hogy kínában rakták össze a márkás PC -t, itt csak az első kereskedő hozzáálásával volt komoly gond. Nem azt és nem úgy adta az ügyfélnek, ahogyan az kérte. Megnézte, hogy mi van a raktáron és abból próbált ötletszerűen varázsolni valami hasonlót, mint az ügyfél elképzelése.
-
Pacák
senior tag
Megjöttünk az első hármasban eltöltött családi nyaralásból. Jó volt, csak rövid - mint minden nyaralás. Cseles módon mindig ott voltunk az országban, ahol kevésbé esett a Budaörs - Eger - Békéscsaba - Budaörs útvonal mentén.
Időközben Máté átlépett egy veszélyes korszakba. Egyik nap elkezdett ''kutyázni'', másik nap már viszonylag jó sebességgel elkezdett kúszni. Eddig szinte csak egy helyben fordult meg kúszva, de most kitágult számára a világ. Az újságokra különösen veszélyes lett a fiatalember.
Én meg elfelejtettem gépelni egy hét alatt, de különösebben nem bánom. 
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig keleti fekvésű a lakás és értelemszerűen délutánra már árnyékban vagyunk.. A szokásos esti pancsit már előbbre kellett hozni, mert már annyira elkókadt szegény picur. A fürdéstől ugyan felélénkült, de mire megtörölgettem addigra teljesen ellazult és el is aludt. Fura volt szegénykét álmában pelenkázni, öltöztetni. Annnyira lazák voltak az izmai, mintha gumiból lenne mindene.