Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hogy én mennyire nem szeretem, ha ünnepnapon, amikor elvileg nem is lennék ügyeletben (gyakorlatilag rám van irányítva a telefon) munkaügyben keresnek. Ráadásul ügyeleti pénz sem jár uyge érte, de ma már hívtak külföldről, stb. stb. Ezt még megértem, mert ugye ha a rendszerben van valami ok, ami miatt kell. De hogy a userek is hívogassanak?!
Ez már sok. Erre a kedvenc munkatáram rátesz még egy lapátal, hogy ugye én vagyok az ügyeletes op?Meg miért nem veszem fel a telefont ... Pff. (Valaki szólt, hog ynem ér el.. Annyi volt, hogy beszéltem vele, majd lemerült a telefonom.... Utána meg már a rendszergazdát hívtam fontos ügyben.. )
Komolyan mondom hihetetlen, hihetetlen...
Take it easy, ja, persze, meg a macskafogó kisegér a tengeren, mi....
---------------------------------------------------------------------
Aki teheti ne dolgozzon ma. Jahm, végre kész a szakrajz is, köszi neduddki az ötletet....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- iPhone 16 128 GB WHITE / Ultramarine / Teal - Bontatlan - 1 Év Apple Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez már sok. Erre a kedvenc munkatáram rátesz még egy lapátal, hogy ugye én vagyok az ügyeletes op?Meg miért nem veszem fel a telefont ... Pff. (Valaki szólt, hog ynem ér el.. Annyi volt, hogy beszéltem vele, majd lemerült a telefonom.... Utána meg már a rendszergazdát hívtam fontos ügyben.. )