Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
A véradással nekem is szokott gondom lenni. Tekintve, hogy az átlag vérnyomásom 90/70 így ha vért vesznek akkor bazi mód le tud esni. (Van még hová
)
Szal, elég szarul bírok lenni utána. Ezért nemnagyon (merek
) elmenni vért adni. -
Sianis
addikt
No akkor én egy tökös gyerek vagyok!

Disznóölés, véradás, semmi.
Leszúrom a disznót, kifolyatom a vérét, de akár fel is dolgozzuk, ha a kuncsaft úgy gondolja!
Szemgolyóval öröm játszni (célbalövösdi) 
Mondjuk lehet, hogy valaki örökli a parát, de szerintem legyőzhető. Ha feleségeddel neadjisten lenne valami, és spiccel a nyakán, combján a vér, akkor te elájulsz?
-
Bubu79
addikt
Kivették a pajzsmirigyeimet holmi homár miatt, most gyógyszert szedek, és azt mondták - jogosan - hogy így sajna nem fogadhatják el

Pedig jó lenne a vércsoportom, 0 RH - vagyok, de hát ez van.
Sianis: Hogy Te milyen barbár vagy
Még jó, hogy én nem szoktam disznóölésre járni, lépcsőzés után ugyanis szuszogni szoktam, mint egy disznó, ki tudja milyen félreértéshez vezethetne egy találkozás
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Én kicsi sárga füzetet nem kaptam
, nálunk számítógépes nyilvántartás van.
Minden alkalommal tök jó volt, hogy az ember úgy érezheti, hogy számítanak rá, és várják.
Kár, hogy már nem járhatok...
Pópa: Egy laza mozdulattal a homlokára varázsolsz egy adagot a tüdődből, némi vér kíséretében a következő szöveggel: Vegyen belőle mintát Mester
( na jó, ez talán egy kicsit morbid
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Hm , háááát fene tudja. Mint írtam, és sosem estem össze , sosem volt kanyec filma, kivéve egy alkalmat: amikro egész nap alig ettem és úgy mentem vért adni.
Bár biztos van, akinek több véradás után ilyen konyec filma van.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Sör: több a tápértéke ja. annak aki szereti és megissza:
Én a szendvicset jobban tudom értékelni..... Jó ksi finom teával
---------------------------------------------------------------------------------------------------
bubu79:nekem hol küldenek hol nem. Nyilván tartják ők valahol , hányszoros véradó vagyok? vagy nekem kell abban a kis sárga füzetben?
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Milyen kedves dolog, hogy a rendszeres véradóknak levélben kívánnak boldog születésnapot. Teljesen meg voltam lepve, amikor az elsőt kézhez kaptam

Szerk.:
Tildy nálunk is van szendvics is, sőt a kombó része szokott lenni egy tábla csoki is
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Én szeretek vért adni, 22 éves koromra már asszem 6szoros véradó vagyok. Tökjó, a 40-es, 50-es nővérkék mindig örülnek nekem, azon versengenek, ki vehessen tőlem vért, mindig jól elbeszélgetünk közben
A fiatalokat itt nem is szeretem, legutóbb egy elég kezdő csajszi vette a vért, azt hittem tarkón vágom, amikor nagy nehezen megtalálta azt a vénámat, amiből még sose vettek vért (a többiek amugy mindig dicsérik a vénám
), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.
Amikor a második véradáson kicsit nagyon megszédültem, dupla adag sört kaptam
-
rii
nagyúr
A vérvétellel semmi bajom. Nem úgy az előtte levő adminisztrációval.
Érdeklődéssel szoktam figyelni, hogyan bombázzák a vénámat.
Akkor érzem magam érdekesen, amikor látom, hogy hogy jön ki az anyag.
Résezmről szívesen lennék önkéntes véradó, ha lehetne menni este 8 után .....
szerk.: Kalandror: van ahol kötelező jelleggel le kell feküdni utána minimum 10-15 percre ....
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Én láttam ilyent, amikor vért adni voltam.Puff eldőlt mint egy fa.
Nekem nincs bajom a szurival, ill anno annyi bajom volt hogy véradáskor oly bénán bökték belém, hogy a ''bőrdarab''
kissé elzárta a tűt és pumpálhattam mint más a strandon. De utána olyan frankót söröztünk, és oly könnyen hatott 
-
rdi
veterán
Én is birom a vért, régebben nyersen ituk, de ma már a civilizáció korában inkább sütve és habarva fogysztjuk

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hm.. Mennyi tűparás pasi (faster kedvéért férfi) van itt

---------------------------------------------------------------------------------
Csak megnéztem az arányokat, ebből kb 4-5 hozzászólóból 3 kapásból nem ad vért, sőt.
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Én bírom a vért, de a tűt azt nem!
Ha valaki tűt akar belémszúrni, az az életével jáCCik
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én sem bíroma vér látványát. vagyis inkább a húsét nem. Mégis rendszeres véradó vagyok. Nekem létszükség, hiszen fateromnál is így derült ki igen hamar, hogy cukros. (az igen hamart értsd úhy, hogy sokkal hamarabb , mintha nem lett volna véradó)Ő kb. 40szeres véradó (volt).
A saját véremet meg bírom, kiskoromban mindig elkapartama varaim.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Nem igazán félősségnek mondanám, csak egy ideje nem bírom a vér látványát se. Vannak ilyenek. Lehet, hogy egyszer erőt veszek magamon, és elmegyek... csak nehogy legyen valami velem. Igazából még a vércsoportomat se tudom, az asszisztensnőtől kérdeztem egyszer, hogy hogyan lehetne megtudni. Azt mondta, menjek el vért adni, ott megmondják...
-
Bubu79
addikt
Sziasztok!
Én is rendszeres véradó voltam, amíg tehettem...
A volt főnököm mesélte, hogy egy alkalommal, amikor az Ő főnökével voltak vért adni, a dolog után egyszercsak azt vette észre, hogy valaki a vállára borul... A főnöke volt... Nem bírta a vér látványát, és mire végeztek vele
kapott egy enyhe sokkot
Azóta is emlegetik lelkesen az ''elérzékenyülését''
Sok ismerősöm ki van akadva azon, hogy egyesek képesek háromhavonta lecsapoltatni a vérüket, sajna nem értik meg, hogy előfordulhat akármikor ( még véletlenül se történjen meg! ), hogy Nekik is szükségük lehet rá.
-
Sianis
addikt
Egy menstruáció alkalmával szerintem nem is ürül ki 4,5 dl vér!

Ha jól tudom, ez a szervezetem összkészletének duván számítva 1/10-e?
Gondolom, hogy jóttesz, mivel 18-60 évig ajánlott a véradás, rendszeres véradóknak 65-ig. Tehát nem hiába az a + 5 év? És nem is olyan kevés az... -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Pedig pont rólad nem gondoltam volna , hogy ilyen kis félős vagy

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Én is rendszeres véradó vagyok, kb 10 * adtam már vért. eygszer sajna buta voltam, egész nap alig kajáltam, úgy mentem vért adni... Ráadásul pont egy nagy csomag is volt nálam... Hááát, jól beszédültem, fél óráig pihennem kellett
De legalább olyan volt, mintha be lettem volna sz...va. De azért tetszett
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Pedig tök laza volt!
A tűt meg sem éreztem, és még csak nem is szédültem. Szerintem 50 km-es bicajozás se kottyanna meg. Lehet, hogy még jobban is vagyok, mint voltam...és ugye megmentettem 3 életet! Szóval még jót is tettem...legalábbis úgy gondolom, hogyha valki ezáltal tovább élhet az csak jó nem? -
Sianis
addikt
no túladtam 450ml véremen

-
lorcsi
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Bővebben: link
nézd már & debreceni is...én még soha nem láttam -
lorcsi
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
szerintem sem lesz belőle semmi már vagy 2-3 hó eltelt azóta
)
12-re megyek előadásra..& úgy elbaxták a buszjáratot hogy 11-kor kell indulnom ha nem akarok sokat gyalogolni,
de a suli gyalog max 30 percre van - csak nem akarok már kifulladni mire odaérek-...
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
MIért hagyta ott Friderikusz az M1-et ?
nem kapott elég pénzt? -
bobsys
veterán
ezt keresed? Bővebben: link
-
rii
nagyúr
Nincs bryce-ról topic? A sima kereső nem talál semmit.
.... VladimirR keresőjét meg én nem találom
szerk: hely.hib.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
jó reggetl!
Menyek órára vagy ne? Ez itt a kérdés. -
PeliScan
addikt
ladybug, de, jól érted
erre nm lehet mit válaszolni.
(vagy bonyolúltan; ''a gépkocsim oldala és a a másik orra között nm volt távolság, hanem fizikai kontaktus lépett fel, viszont a gépkocsik hátulja kb... stb'') -
PeliScan
addikt
Penge gyerek volt a biztosító kárfelvevője. Megkérdezte: ''Mondja, milyen távolságban voltak a járművek az ütközés pillanatában?'' Én éreztem hülyén magam.

-
Szalma
őstag
(Nincs is annál szebb, amikor rákérdeznek a batch rendszerű képmanipulálásra és páran jönnek a fotosoppal... Olyankor szoktam írni, hogy ''IrfanView''...

Azt hiszem, hogy pont ez mutatja, hogy jó a PH! fórum, mert sokan nem a google-val kezdenek, hanem itt kérdeznek... (Aztán kapnak linket a google-ra. Szeretek ilyet csinálni.
))
Szeretettel:
Szalma -
pussy_cat
tag
Szép, mosolygós, vidám, szerelmes szép reggelt mindenkine!

-
Sianis
addikt
Én szeretek segíteni az ''Azonnali kérdések órája''-ban. Kezd a szívemhez nőni, főleg mikor nem visszaugat, hanem esetleg kiigazít, vagy éppen egy komoly problémára találunk megoldást. Ezzel legelább tudatosul bennem, hogy kezdek egyre jobban fejlődni, és ezt a tudást jó megosztani, nem pedig eltitkolni, hiszen mit ér az ember a világ minden kincsével, ha csak magának tartogatja, féltve örzi?
-
-
Szalma
őstag
(Régebben gondosan kerültem a ''Fáradt Gőzös'' témákat. Aztán besokkaltam egyszer, hogy ugyanabban a topikban 3-szor kérdezték ugyanazt és kétszer letorkolltak, hogy csak visszautaltam az előzményekre. Utána jött egy linkelgetős időszakom, majd azzal párhuzamosan áthelyeződött a hozzászólásaim túlsúlya az ''OFF'' témák felé. Ha maradni akarok (akarok!) a PH! fórumán, akkor ezzel még ''elviselhető''. Az újoncok ugyanazokat a csontokat csócsálják minduntalan, és mindig van pár fiatalabb kolléga, aki ''segít'' is nekik. Vagy legalább ír valami épületes butaságot...)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Nem fényezni akarom Parcit és a ''lakókat/vendégeket'', de szerintem jelenleg Mo-n ez a fórum a legbarátságosabb és a legszakmaibb. Nagyon szép közösség. Elviselhető fórummotor.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lorcsi
veterán
Jó reggelt mindenkinek.
-
Sianis
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Viszont nem mindegy, hogy hol szerzed a hsz-aid!
moonman pl szertinem CSAK szakmai topicokban van jelen, mégis extrém sok hsz-a van! És senki nem köhögi le, mert nem is teheti, hiszen sokat köszönhetünk neki.
Jó lenne ha pl hsz-okat úgy is meg lehetne nézni, hogy a nagyon sokból mennyi Fáradt gőzös, és mennyi a szakmai. Így lehetne némi önérzetet ébreszteni, hogy hej, jó lenne leállni a sok OFF-al és szakmázni is egy kicsit. -
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Jaja, Győr gyönyörű szerintem is
És amiylen happyk ott az emberek
Nekem nagyon bejön
Szeged és Pécs a két -hasonlóan - kedvenc városom még.
Más: munkahelyemen mind a | mind a & működik
Ki érti ezt? Na msot vagy az otthoni win föglött be, vagy az otthoni bill.. (bár ez fura lenne, mert az összes többi karaktert beírja!)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Frissen fitten, nem kipihenten...
Én is nekiállok elolvasni mi volt az esti káoszban
-
bobsys
veterán
Jó reggelt mindenkinek. Akkor belinkelem a tegnap esti kérdésemet hátha tudja valaki a reggeli kollegák közül.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Szép jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom, az éjszaka volt termés itt, majd bent bepótolom a lemaradásomat. -
kymco
veterán
Jó reggelt!

-
Panther
HÁZIGAZDA
Affene, akkor nagyon le vagyok maradva a hozzászólás-számmal a napokhoz képest. Valamikor régen fordítva is lehetett volna (csak akkor még nem volt az időlimit
).
fokukac:
Biztos azért mert az Á nem normál angol karakter.
Normál beépített függvényeknél:
upcase('a') == upcase('A') DE upcase('á') != upcase('Á') -
most nézem, hogy eddig ugye volt Pá kolléga, (őstag)
és most már van egy PÁ nevű lelkes újonc is.
a PH-motor enged gyakorlatilag azonos neveket regisztrálni? nagybetű/kisbetű különbséggel?
ez most egy kicsit meglepett.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Vírusirtó topic
- Autós kamerák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen monitort vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
) elmenni vért adni.

Szemgolyóval öröm játszni (célbalövösdi) 
Még jó, hogy én nem szoktam disznóölésre járni, lépcsőzés után ugyanis szuszogni szoktam, mint egy disznó, ki tudja milyen félreértéshez vezethetne egy találkozás
Majd elkezdek csúnyán köhögni 
)

. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.

kissé elzárta a tűt és pumpálhattam mint más a strandon. De utána olyan frankót söröztünk, és oly könnyen hatott