Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gaming notebook topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én szeretek vért adni, 22 éves koromra már asszem 6szoros véradó vagyok. Tökjó, a 40-es, 50-es nővérkék mindig örülnek nekem, azon versengenek, ki vehessen tőlem vért, mindig jól elbeszélgetünk közben
A fiatalokat itt nem is szeretem, legutóbb egy elég kezdő csajszi vette a vért, azt hittem tarkón vágom, amikor nagy nehezen megtalálta azt a vénámat, amiből még sose vettek vért (a többiek amugy mindig dicsérik a vénám
), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.
Amikor a második véradáson kicsit nagyon megszédültem, dupla adag sört kaptam
Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A fiatalokat itt nem is szeretem, legutóbb egy elég kezdő csajszi vette a vért, azt hittem tarkón vágom, amikor nagy nehezen megtalálta azt a vénámat, amiből még sose vettek vért (a többiek amugy mindig dicsérik a vénám
), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.