Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
Büdösül... olyan szag volt itt tegnap, hogy iszonyú. Szerencsére ma reggelre kiszellőzött.
Az aszalt gyümölcsöket én is szeretem teában. Én meg szoktam szórni egy kis rooibus-sal, az még jobban kihozza az ízeket. Rummal még nem próbáltam, nem vagyok egy nagy alkoholfogyasztó. Majd egyszer.
bobsys: egy-két korsó jó hideg sörrel elviselhetővé tehető a nyári kánikula
Én a nyarat jobban viselem, mint a telet.
[Szerkesztve] -
-
Vérboci
addikt
Elfelejtettem mit akartam írni....

-
kymco
veterán
Tegnap katasztófális napom volt. A melóhelyen éjszaka többször áramszünet volt, és reggel 2-3 pc nem indult, és egy helyen a switch is megbolondult nyolc hét kötött gép életét megkeserítve...
A nem induló pc-knél kihúztam a tápcsatlakozót és visszadugtam...és csodák csodája, működött
. Van aki ezt érti? Nem volt elég a tápegység kikapcsolása és visszakapcsolása, szerintem érintkezési probléma sem lehetet, de csak így jött rendbe. A harmadik gépnél, már rutinosan a tápcsatinál kezdetm.... 
-
ngabor2
nagyúr
Á, ezek régebbi P4-ek a ''nem fűtős'' időszakból. Ráadásul az elszívás azonnal kiviszi a laborból a meleget.
Tildy: a tenyér nem jó hely, ott gyógyul a leglassabban a mozgatás miatt. Reméljük nem gyullad be...
És ismét megjött a nap vidámsághozója! Szia Eszter!
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Szerelemtől megrészegült, kellemesen másnapos, andalgós szép reggelt Mindenkinek!
Most értem be kedvenc munkahelymere és Ti voltatok az első gondolatom
Ez talán már a függőség?
Tildy: Hogy vagy? -
Mennem kell suliba. Lehet csak estére leszek megint.
-
ngabor2
nagyúr
Pedig jól indult, aztán mindenki elálmosodott. De ~120 hsz-t már csak összehozunk ma reggel...
Tildy pedig lehet, hogy még alszik, vagy úton van. Nyugi, be fog jelentkezni... reméljük.
Szolgálati közlemény: mindenkit, akit érint: A debreceni PH!-tali napja erősen közeleg, egész pontosan holnap lesz! El ne felejtse senki!
Sianis: elvileg 15-én, de mivel az szombatra esik, a melóhelyen leghamarabb 17-én kezdenek fűteni. 2-3 nap legjobb esetben, mire emberi hőmérséklet lesz.
[Szerkesztve] -
Pájinkás jóreggelt.
Na jó nem alkoholizálunk korán reggel.
Akkor viszont: Madárfüttyös szép reggelt mnden PH!-zónak.
Ismét at offtopic24-ben.
Ezt a szégyent, hogy egy éjszka alatt nem tudtátok megtölteni a topicot.
Tildy. Kezed?
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Itt vagyok
. Jó reggelt!
Ma nem a szokványos módon dolgozom: Egy közbeszerzéses rendezvény csöndes résztvevőjeként fogyaszom majd a süteményeket és a kávét
. Így most keltem, azaz a lányom keltett a jéghideg lábával 
-
ngabor2
nagyúr
Ismételten szolidáris szép jóreggelt mindenkinek, immár a melóhelyről.
Reggel óriási meglepetés ért: a helyi buszon fűtöttek
Viszont a helyközin és a melóhelyen nem, így továbbra is fázok.
Reggeli, aztán irány melózni, mert abból rengeteg van
-
neongorack
senior tag
Jóreggelt mindenkinek!
Ha mos leöntenének egy vödör hidegvízzel akkor talán felébrednék
!
Én is athittem, hogy este még kivégezitek a 24-et, de úgylátom nem sikerült
Egyúttal szerintem nekem ez az uccsó hsz-em ebbe!
Jó OFFolást mára is 2 kor jövök![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt kedves offolók! Tehát nem sikerült tegnap kivégezni az OT24-et. No majd ma

Hehe, első lettem ma reggel... kymco kolléga elaludt, vagy szabadságon van?
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Üdv Kid83us, vagymi!

Október 28-29-30. elvileg teljesen szabad, mert a srác, akivel együtt dolgozom megy búvárkodni Key Largo-ra. Részleteket megbeszéljük, most rohannom kell. -
Bash
őstag
Üdv minden kedves PH!-snak!
Végre ismét online vagyok, az 1-2 nap internetnélkülözésből 2 hét lett. Nem gondoltam volna, hogy ennyi bonyodalomba ütközök, de most már egy dedicated line-m van sok-sok Mbit-tel, amit a mai napon húztak be az épületbe.
Gondolom nem hiányoztam senkinek, nem is baj, viszont le vagyok maradva alaposan. -
tildy
nagyúr
Hazajöttem , akkor aludam...
Szó szerint beestem az ágyba és elnyomott az álom
Szal 17-20 között lenyomtam egy 3 órás szunyát
De mindjárt megint bealszom..
---------------------------------------------------------------------------
valami parfümmintát találtam a fürdőszobában...Tök frankó az illata
Egyébként bocs mindenkitől, hogy ezzel terhelem az offot, de ...De ..Na mind1. Azt hiszem a festést msot elhalaszthatom, pedig ma csináltam volna
[Szerkesztve] -
escie
őstag
-
tildy
nagyúr
Nem tudom. Az tény , hogy elég álmos voltam hazafele jövet, de csak emrt reggel fél 6kor kelek...De rendesen ebédeltem, sőt reggeliztem és tízóraiztam is...Hááát nem tudom.
De amíg az elesés nem volt, addig nem szédültem. Egyébként akeleti egyik zebrájánál botlottam meg, mert ott álltak a yardok, én meg na mondom nem a zebrától 1 méterre megyek át, hanem a zebrán, erre puff, taknyolás. Utána éreztem, hogy begörcsöla gyomrom, és kezdek szédülni... -
Sianis
addikt
Vladi vazzeg!

Ezt most komolyan gondoltad? Azt hittem, hogy röhögünk a dolgon egy jót!
Ne csináld már ezt! 
MOD: Nem ér így, hogy nekem esélyt sem hagysz, hogy azt mondjam, hogy poén, vagy megmagyarázzam!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Pedig nem a fejemet ütöttem be. De utána úgy fájt a gyomrom, majd a buszon elkezdtem émelyegni, leszálltam, sé kezdtek szétcsúsznia dolgok... Oké, oké ingyen halu, de nem volt kellemes. Természetesen a fehér dolgot olyanra értettem, mint pl. fehér kamionok, vagy betonépületek(tudom szürke, de nekem fehérnek , és világítónak tűntek), satöbbi.Éreztem már iylet, annak idején kórházba szállításom után: csak akkor össze is estem.
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
- A méretarány mindig is cink volt Quake pályák esetében. Asszem egy pixel egy inch, de a jatekos 49 inch magas, szóval iszonyat méretbeli különbségek vannak. Arról nem is beszélve, hogy a 90°-os FOV miatt ha ténylegesen mindent méretarányosan építünk meg, a játékban mindennek fog tűnni, csak annak nem. Így hát inkább szemre lett belőve az egész. Hidd el, nagyjából úgy érezzük, mintha tényleg ott lennénk, ennél mérethűbben nem megy. (Azt is tegyük hozzá, hogy az X és Y tengelyen kicsit más az arány, szóval még ezzel a torzítós tényezővel is számolni kéne)
mod: consider 40 pixels as one meter. I know it seems strange, if the player is only 49 pixels in size, but it is really the way it looks in Quake Szóval a player egy méteres, alig nagyobb. Szóval Quasimodo szemszögéből játszunk, már évek óta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- Mindjárt átméretezem azt a trigger_teleport brush-t

- Egyéb építő jellegű kritka?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
Nekem ma csak a fehér dolgok, pl kamionok folytak...Le is kellett ülnöm, különben összeestem volna.
Nagyon durva volt
Pedig csak eg yelesés okozta
-
Sianis
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ezi csak egy poén most, hát annyira mindegy, hogy mikor, meg, hogy ki! Egyszerűen jó estém van, aztán meg most itt vagyok!
Eza lényeg...meg, hogy írjatok jókat, aztán röhegjek egy sort...
Panther: Egértelmű, ha meggyőz akkor jöhet, de nem nekem! Engem max a szerelmem győz meg, hogyő kell nekem, más eddig a közelébe sem érta meggyőzésnek...de nem is baj ez! -
válasz
neongorack
üzenetére
Milyen színű tablettát vettél be?

Rez_Grof: süsd meg, még mindig nem ért le a fájl.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Valamelyik mod toljon ki a néppel, éjfélig zárja le a topikot, és csak utána nyissa meg
Akkor garantáltan túléli még ezt a napot a topik (hogy a mod túléli-e, az más tészta
)
-
válasz
neongorack
üzenetére
Uhrin Benedek, Fekete Pákó

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Áh, megtaláltam. Hétfőn volt, és csak azt tettem közhírré hogy ehétre már biztos nem maradok ismerkedős beszélgetés nélkül.
Természetesen nem lett belőle semmi, azt sem tudom hogy később lesz vagy sem, de annyira nem is érdekel, ugyanis azért csinálom mert jól érzem magam az ismerkedés alatt.
(Persze ha a csaj meg tud győzni hogy nekem ő kell, akkor miért modnanék nemet?) -
neongorack
senior tag
Valaki tudna mondani nekem most így spontán valami jó Hardcore Techno előadót így hirtelenjében!Mert akkor estére beállítok valami letöltést, hogy ne menjen feleslegesen a gép.
-
Sianis
addikt
Én amúgy sem szeretek sokat code-olni, legalábbis itt. Úgy jó lenne, ha rányomnék beírná, leírnám ami kell aztán megint katt és bezárja az adott dolgot....de így, hogy feszt...á ettől lustább vagyok!

MOD: Meg amúgy is régen OFF-oltam, kicsit ki akarom engedni magam...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Juj vazze' ez meg sem hallottam!

Bővebben: link
Kedvenc Linux Disztróm, jah és a legjobb, több díjjat is nyert, mert simán nagy jó fő király!
-
VladimirR
nagyúr
szoval, kozkivanatra => Bővebben: link
mukodik minden altalam nezett bongeszovel, amit neztem (IE, FX, Opera, Netscape, Mozilla), midnossze arrol van szo, hogy 3 megas html-t general, ezert kicsit varni kell, mig bejon az oldal (irtam korabban is, hogy lassu)
a bugrokas tiltas meg le lett veve, hogy a Firefox user-ek is megnezhessek
errol jut eszembe: ra lehet venni valahogy az iis-t, hogy gz-vel tomoritve kuldje az adatot? (elvileg igen, csak ezt nem tudom, hol lehet megmondani neki)
Quark: megneztem, jo lett, de:
-szerintem kicsi (aranyaiban, az emberhez kepest)
-be lehet menni a lepcso ala, ha ugyesen csinalod -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
neongorack
üzenetére
Én. És akkor nem kell sietni. Hm?

-
Sianis
addikt
-
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
csak ovatosan
p.s.: (eleg lassu, de turelem rozsat terem)
szerk.: es az egyenloseg kedveert lekerult a firefox-os tiltas
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Mod bácsik! Szavazó cetliket elő, ma este én esküszöm, hogy megnyitásra képessé teszem a 25-et! Személyesen garantálom!

-
válasz
parandroid
üzenetére
Szép trófea lehetett.

tildy: GTA-SA? Most fogtam hozzá játszani vele, de lehet újra kell a wint rakni, szabálytalan időnként kifagy, és valami fizikai memória listázást nyom be a win szép kék képernyőn.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Hallottam már ilyen történeteket! Fura hogy mindig golyóssal és halálos lövést kap egy felnőtt férfi, akinek nincs létfontosságú szerve azzon magaságba ahova vadgyesznóra löni szoktunk

''A magándetektivek kézikönyvében irnak ilyen esetekről, azt hogy jó nagy ivben kerülendők!''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ez de suxx, hogy így megsérül egy iso
Most caplathatok haza anyámékhoz az origi SA-ért
Franc ki van a bizonsági másolatokkal
Xpod: jaja
AZ
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tanulok egész nap a mechanika zh-ra 

Csak az öltözés a durva. Párom hála égnek ápolgatott

. Van aki ezt érti? Nem volt elég a tápegység kikapcsolása és visszakapcsolása, szerintem érintkezési probléma sem lehetet, de csak így jött rendbe. A harmadik gépnél, már rutinosan a tápcsatinál kezdetm....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)