Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
ladybug, de, jól érted
erre nm lehet mit válaszolni.
(vagy bonyolúltan; ''a gépkocsim oldala és a a másik orra között nm volt távolság, hanem fizikai kontaktus lépett fel, viszont a gépkocsik hátulja kb... stb'') -
PeliScan
addikt
Penge gyerek volt a biztosító kárfelvevője. Megkérdezte: ''Mondja, milyen távolságban voltak a járművek az ütközés pillanatában?'' Én éreztem hülyén magam.

-
PeliScan
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Köszönöm szépen!
Még naív vagyok, és úgy gondolom h nem fog olyan sokáig húzódni az egész. Aztán ki tudja, lehet jövök anyázni megint offtopicba két hét múlva, h nmhogy nekem nem fizetett a biztosító, de az újpesti rendőrfőnök a nagypapper unokája, és mégis én letten a hibás vhogyan. 
-
PeliScan
addikt
Nekem ez pont eléggé gömbölyű, szvsz gyönyörűséges.

MárK: akkor egyetértünk.
Igazából abban reménykedem, h ugye itthon a Porschékat csak a Porsche Pest javítja. Ők csinálják a 20-30 milliós kocsik javítását. Órabérben ugyanúgy dolgoznak majd az enyémen is, tehát ha azt mondom a biztosítósoknak, h jobban járnak, ha adnak a kezembe vmi normális darab pénzt, mert különben viszem oda, és ott aztán nem állnak meg 400e alatt, akkor lehet h jobb belátásra lehet bírni őket. A pénzből meg lefényezhetem az egész kocsit. De szép is lenne.
-
PeliScan
addikt
Nm kerestem meg, mert én még mindig úgy gondolom, h nem vert át. Másfél évig volt nála, az alatt nem is volt forgalomban, összesen 200km-t ment vele. Ha ezzel kapcsolatban nm hazudott, akkor valóban nem tudhatta a hibáit. Ez volt a legnagyobb hiba, hogy nem használatban lévő kocsit vettem, mert ott ilyen nem fordulhatott volna elő. Számomra ez a legnagyobb tanulság.
-
PeliScan
addikt
Most ennyiben van az autóm - amennyi az ára. Bővebben: link Ehhez jön ugye a törött megvétele, ami +200e. És ugye még a biztosító, az átszerelés, és a többi apróság (fényezés, stb) még nem számoltam.
-
PeliScan
addikt
Nah akkor folytatódjon a történet, asszem még nem írtam le itt az új epizódot.

Szóval, ugye voltam a pesti Porsche-szerelés fellegvárába a múlt héten. A szaki meghallgatta a motort, és elkezdte sorolni a hibajelenségeket.. majd a végén azt h ez valószínüleg kuka. Ugye a váltó sem üzemel jól. Így, most csütörtök óta, két, nagyjából működő Porsche-kulcs is van a zsbemben.
Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.
Bővebben: link
Tehát, ebből majd átteném a motort és a váltót meg pár apróságot, aztán a többit meg eladni darabonként, és akkor talán kijövök vhogy, és lesz egy jó autóm is. Nahmost, ugye összetörték a kocsim, ha minden jól megy (miért menne btw
) a biztosító fizetni fog azért rendesen, én pedig átrakom a törött, donor kocsimról a sértetlen elemeket. Elmegy a munkadíjra, meg a másik kocsi értékét csökkenti, de talán kijövök picit jól. Jövő héten folytatás. 
-
PeliScan
addikt
VladimirR - komolyan így van. egy normális autónak egész pályafutása alatt nm történik ennyi baja, mint ennek itt. bár nagyon-nagyon remélem, h ebből az incidensből kivételesen jól fogok majd kijönni.
MárK - természetesen, nem azt mondom h minden nagyperrertől el kell venni a jogsit (bár amikor kiszálltam, liluló fejjel vmi effélét üvöltöttem neki) a kulönösen dühítő az egészben az, h nem vállalta a felelőséget a szenilis állatja. mert ha azt mondja, h oks, buta vagyok, télleg bele kellett volna nézni abba a tükörbe, tessék itt a betétlap és elnézést, akkor egy szavam sem lenne.
divot - nm, nem 924. az audi-motoros, 2 literes, mechanikus injektorral, és csak 120LE, cserébe többet eszik, mint a 944es, ami Porsche motoros, 2.5literes, és 165LE.
a történet egy részét összegyűjtötte Vlad, peterkeT már be is linkelte.
Integra - sajnos fel vagyok a dologra már készülve. meglátjuk. a rendőr azt mondta h egyértelmű a helyzet, és úgy írja meg a jegyzőkönyvet, h ne tartson sokáig. remélem télleg így lesz, és hamar a pénzemhez jutok. Remélem fényképre nm lesz szükség. Meg ráaádsul velem utazott nőm meg hugom, vele meg csak a felsége, tehát tanúból is egyel több van, ha netán kell.
Azért most még nm kezdek el jajjgatni, val rá esély, h télleg jól jövök ki a dolgoból - anyagilag is, meg tapasztalattal is, még nm volt balesetem, és már most sokmindent másképp csinálnék az ügyintézéssel kapcs (részletesebben leírtam volna, nyugodtan átgondolni, stb) -
PeliScan
addikt
Borzasztó dolog ez... bele sem merek gondolni, h mit fogok csinálni (felgyújtom a pappert..?!) ha vhogy kibulizza h 50-50% legyen a felelősség, vagy ilyesmi. Bár a rendőrök bíztatóak voltak rám nézve, kérdésemre, h akkor most hónapokig íróságra?! aszonták h úgy fogják megírni a jegyzőkönyvet, h látszódjon h mi a helyzet, nem lesz erre szükség. hát nagyon remélem.
még szerencse h fényképeztem rendesen, bár olyan ideges voltam h remegett a kezem. -
PeliScan
addikt
Miután az első kilométereken tönkremegy, utána kiderül h szar a motor és a váltó is, majd szépen beázik, és elromlik rajta minden ami csak elromolhat, itt a következő. A szuzukis nagypapper, aki a külső sávban autózva gonol egyet, és berántja a kormányt a belsőbe. Természetesen én ott autózok mellette. Természetesen nem ismeri el h ő volt a hibás. Bár szinte biztos h nekem ad igazat a bíróság (nagyon remélem!!) de akkor is, több hónapos hercehurca.
![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/2/8/1/THM_0000876281.jpg)
![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/2/8/8/THM_0000876288.jpg)
Tanuljatok a hibámból, ne vegyetek autót!
-
PeliScan
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
nézz be a bogarak az új ph motorban topicba' a válasz ott vár

-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
annyira azért nm járok ide ritkán, h ne essen le h még mindig nm lehet rendesen linkelni

pedig annó milyen jól megmondtam parcinak h mit kéne csinálni... télleg. Parci mikor szólt hozzá legutóbb? És twollah? az újoncoknak már egyik név se jelent semmit, mókás, pedig régebben róluk szólt az oldal kb
[szerk] twollahot megtaláltam, szorgalmasan írja blogját. sőt, nézi is a fórumot, csak nm ír már. megöregedett ő is biztos.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Hááát. Hogy is mondjam. Azt hiszem, annyit elég, h fent van a bébi a használtautón.
Ennek ellenére, szerintem nem fogom (tudni) eladni mert már több mint fél milla benne van, szóval ő már örökre az enyém lesz. Így most csütörtökön a pénzecském utolsó maradványaiből vásárlok egy másik, az orrán törött 944est, amiben ha minden igaz elég fitt a váltó és a motor, és átpakolom az enyémbe e kettőt, a maradékot meg eladom apránként. Így talán kapok egy használható autót. Ez így még nm is lenne tragikus, szinte már számítottam vmi ilyesmi fordulatra, de arra, h a mocsok okmányiroda ~80e pénzzel megkopaszt (eredetiségvizsga az új motorra, okmánybélyeg, és új műszaki) nah arra nm számítottam. Ha pedig nm iratom át az új motort bele, akkor meg elvágom magam attól h bármikor az elkövetkező két évben el tudjam adni az autót (mert ugye nm menne át az eredetiségvizsgán a motor miatt) Bár, egy icipici csekély reménysugár > elképzelhető h vki megveszi pénteken, a hibái ellenére is, emberi áron. Csoda lenne, így nm is bízok benne. Amúgy már idegeskedni sincs erőm a kocsi miatt, az elmúlt három hónap eléggé kimerültem.
Szóval röhögjetek inkább velem.
Bővebben: link -
PeliScan
addikt
Van Tesco gazdaságos óvszer, csak elõbb ki kell enni belõle a kempingsajtot.

Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Melyik tápegységet vegyem?
- YouTube
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennek ellenére, szerintem nem fogom (tudni) eladni mert már több mint fél milla benne van, szóval ő már örökre az enyém lesz. Így most csütörtökön a pénzecském utolsó maradványaiből vásárlok egy másik, az orrán törött 944est, amiben ha minden igaz elég fitt a váltó és a motor, és átpakolom az enyémbe e kettőt, a maradékot meg eladom apránként. Így talán kapok egy használható autót. Ez így még nm is lenne tragikus, szinte már számítottam vmi ilyesmi fordulatra, de arra, h a mocsok okmányiroda ~80e pénzzel megkopaszt (eredetiségvizsga az új motorra, okmánybélyeg, és új műszaki) nah arra nm számítottam. Ha pedig nm iratom át az új motort bele, akkor meg elvágom magam attól h bármikor az elkövetkező két évben el tudjam adni az autót (mert ugye nm menne át az eredetiségvizsgán a motor miatt) Bár, egy icipici csekély reménysugár > elképzelhető h vki megveszi pénteken, a hibái ellenére is, emberi áron. Csoda lenne, így nm is bízok benne. Amúgy már idegeskedni sincs erőm a kocsi miatt, az elmúlt három hónap eléggé kimerültem.