Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fogyókúra nőknél? Rohamot kapok tőle
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Én szeretek vért adni, 22 éves koromra már asszem 6szoros véradó vagyok. Tökjó, a 40-es, 50-es nővérkék mindig örülnek nekem, azon versengenek, ki vehessen tőlem vért, mindig jól elbeszélgetünk közben
A fiatalokat itt nem is szeretem, legutóbb egy elég kezdő csajszi vette a vért, azt hittem tarkón vágom, amikor nagy nehezen megtalálta azt a vénámat, amiből még sose vettek vért (a többiek amugy mindig dicsérik a vénám
), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.
Amikor a második véradáson kicsit nagyon megszédültem, dupla adag sört kaptam
-
Dilikutya
félisten
OFF: most böngésztem Vladi keresőjét, és kiváncsiságból kerestem egyedi arcképes banolt usert... _Volkovy_ (Bővebben: link) kinek volt útjában, és miért?

Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Asztalos klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.