Hirdetés
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
jelentkezzen az az ember, akinek beszólhatok ma. köszi.
-
divot
veterán
Keresek egy szakkifejezést, de nem jut eszembe: arról van szó, amikor egy termék tartósságát úgy tervezik meg, hogy épp a garancia lejártáig működjön jól.
Valamilyen élettartam. De milyen
-
neongorack
senior tag
Épp most írunk dogát infóbol....wáá remélem jó lesz...szurkoljatok!
Jahh és remélem a tanár nem veszi észre, hogy netezek, mert akkor pofán b*sz!
-
Pópa
senior tag
Szevasztok, jó reggelt...

Semmi kedvem digithálóra menni

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Hogy inci szavaival éljek? van erről egy topik, keress rá: minden a robogókról.
De érdemi válasz is legyen:
50 ccm-ig/alatt jó a B-s jogsi, nem kell rendszám. Autópályára nem mehetsz rá, a többire IMHO igen. Biztosítás kell rá, évi kb. 2000 Ft-tól, biztosítótól függően. Elvileg 40-nél többel nem szabadna vele menni, de a jobbak a 60-70-et tudják, ha normálisan van kezelve. -
Sátán44
addikt
Itt űlök számtech alapjain és internetet tanulok
Ecsém kíszen vok. Fősulin az ilyet ki lehetne hagyni. 
-
Loretto
veterán
ladybug: háát ne tudom sajna a sporttal leálltam, tegnap akkorát reccsent a térdem mint a fene, de ugyfest megyünk táncolni estievel rock 'n rollt
Rezi: ez is érdekes megközelítése a titoktartásnak
pussy_cat: illatot sem szeressem
ngabor2: kiderül estére hol tart a topic... -
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek. Nálunk süt a nap, és nyugodt ébredés után egy nem túl sűrű napnak nézünk elébe leánykámmal.
Nektek is csodás, nyugodt napot kívánok.
Pussy: Szépséges reggelt és napot Neked is.
Loretto: Ezek szerint egészséges életet élsz. Nincs ebben semmi rossz. Sőt.
-
Jungleman
csendes tag
olyan 300k körül szeretnék venni egy robogót.
kérdéseim:
jó-e rá a b-s jogsi?
van-e korlátozás,hogy valamilyen útra nem lehet rámenni?
mennyit esznek általában?
kell-e rá rendszám?50ccm
van-e valami díj,amit fizetni kell,mint a kocsinál a kötelező?
mekkora végsebességgel lehet ezekkel repeszteni?mennyi az a sebesség,amivel városok között lehet tartósan menni? -
pussy_cat
tag
Mosolygós, csókokkal teli szép reggelt mindenkinek

Most értem be a melóhelyre, kellemes álmos melankólia uralkodik az irodán, friss, gőzölgő kávé illata kering a levegőben, szinte hívogat, hogy igyam meg
Csók mindenkinekl! -
Sianis
addikt
Lassan 10.000-es lesz az OFF határ!

Ennyire felgyorsult mindenki élete? Az enyém még mindíg jó tempóban megy!
Jó reggelt azért mindenkinek!
-
Loretto
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Bővebben: link Van rá esély... #1
Hopp az csak 4000 hsz volt, nos akkor szerintem rekordgyors volt ez. -
ngabor2
nagyúr
No, beértem én is dógozni. A mocskok nem fűtenek, majd meg lehet fagyni.
Akár a nap tapasztalata is lehet: októberben egy rövidujjú ingben és egy széldzsekiben délelőtt fél6-kor fázni lehet. No, ebből tanulva holnap már az üszi dzsekiben jövök. Csak engedjek ki addig.
-
Vérboci
addikt
Nem mondjátok, hogy mindjárt betelik ez a topik is?
Szerintem ez a rekord... -
neongorack
senior tag
Jóreggelt!
Most ébredtem nem rég és hamarosan tépnem kell suliba
, de a mai napon nem lesz nehéz szerencsére 3 infó órám lesz
utána meg még 2 órányi ECDL (16:00-18:00)
szal ma ki se szállok a gép elől...
Nahh én mentem nehogy lekéssem a buszom,majd 2 kor jövök.... -
Loretto
veterán
A titok akkor titok, hacsak egy ember tudja

Tegnbap nem is írtam, láttam egy menő motorost, aki álló helyzetből indult, majd 10m múlva egy ''kigyorsítás'' (de legyen wummm) után, szépen eltaknyált... Az a tipikus kezdő menő motors benyomását keltette, gondolom jól laudt.
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek, és boldog névnapot a Miksáknak!
Nagyon álmos volt tegnap mindenki, úgy tűnik. kb. 10 hsz a nagy elvonulás után... sok papírkutya. -
kymco
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
Mentem én is,Mykonzerv meg csak húzza meg jól az üveget !

-
MyKonzerv
senior tag
na nem mintha be lennék rúga, de azé most lefexem, mert még a végén meghúzom a viszkisbutykos másoccor is...jajj harmaccor, arra gondoltam...ajajajajaj mit tegyek

-
MyKonzerv
senior tag
somebody!!
nem tudjátok a kocsma nevét a Budafoki úttal párhuzamos utcában, ahol málnaszörpös bort kapni? megtalálom, de a nevét nem tom... -
Poctar
senior tag
Ha már OFF topicban vagyunk akkor legyen OFF

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Látom,tényleg álmos voltál.
Pihentetően mély,párotokra nyálazós álmokat nektek csakazéis !
Valamint ezúton kifejezném,hogy 1. az emotikonok korát éljük,és 2.azt se kell túl komolyan venni,mert 3. ha tényleg önkíbordilag akar valaki jubiláló topikot nyitni még ezen a szent estén,az sem halálos bűn kategória,inkább csak aranyos.
Még 3 deci borpm van,ha elfogyott,leülök magamtól is.
-
válasz
neongorack
üzenetére
Nem durvultak el itt a dolgok,csak felpörgetik a topikot,hogy még ma megnyithassa valamelyik 'szerencsés' (LOL) a 25. offot.

Már csak borom maradt,ki fogok józanodni,és hülyeségek jönnek majd csak belőlem.
-
ngabor2
nagyúr
Ittál te ott mást is lorcsival, van fotó, ahogy vigyorogsz, mint aki alig tud magáról
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja, csütörtök este ne felejts el rámszólni, akár az offban, akár msn, hogy a fényképezőt vigyem, mert a hivatásos fotográfus nem jön
Sötét lesz, de fotó akkor is kell (vaku rulez, mindenki fog szidni, hogy minek vakuzok az arcába.) -
Sziasztok.
Jó éjt. -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, ez utóbbit nem akartam megemlíteni
De már nem kiskorú, tehát akár ihat is. Bár ahogy elnézem, lehet, hogy hogy 1 sör után kidőlne. No, majd kiderül pénteken.
Amúgy nem tudom, ki lehet a ngabor nevű felhasnyáló, mert mikor utoljára néztem, talán még 0 hsz-os újonc volt, jóval az én regem előttről. tehát nem én csináltam. -
-
ngabor2
nagyúr
Te hol lax? mert ha min. 150km-re Debrecentől, akkor 1-re meghívlak. annyiért kicsi az esélye, hogy eljössz
De MárK hótziher, hogy ott lesz, különben baj lesz.
mod: ja, látom szfvár. 50 km? Én 40-re lakom Debrecentől. nem maradok éjfélig, és elérem az utolsó buszt. Minden megoldható.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na ne viccelodjunk mar - a kecskemeti talira is megyunk tobben kecskemeten kivulrol, pl a szepkislany, meg Natasa pestrol jonnek, en meg szegedrol
de pl voltam en mar pesti talin is (az utolso 3-on zsinorban - es egyszer a nyugatiban aludtam az elso vonatig), meg jonehanyan pl az orszagot atutaztak a tabor kedveert (sot, volt resztvevo kulfoldrol is)
ngabor2, 3, 4: (ki tudja hol fogsz jarni, mire ezt olvasod) alkoholt adnal egy fiatalkorunak? szegyelld magad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Amíóta elkezdtek itt durvulni a dolgok én csak külső szemlélőként jobbnak láttam ha meg sem szólalok mostanáig...
,de hogy őszinte legyek nem nagyon tudtam követni az eseményeket még így sem
szal erről ennyit! -
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Biztos nekem küldtél mailt? Mert még nem jött meg.

-
Bubu79
addikt
Mintha láttam volna egy Dunaújvárosi találkozós topikot
Mindjárt rákeresek Vladimir keresőjével
-
ngabor2
nagyúr
Mi lesz itt? BANdaháború?
Ha jól viselkedsz, talán meghívlak 1 sörre. ha nem leszel begyógyszerezve
Killerman pedig rácsapott az ujjára egy bannoló baltával. És ez lett a TradE MarK
fent nevezett: milliomosnak nézek én ki? Méghogy beléd pazaroljam a Ja:gert. Ha nem iszol sört, akkor marad nekem. IJ.
[Szerkesztve] -
PH! talit szeretnék fehérváron.

Kecskemét 50 km-re van, oda még eltudok menni de vissza már nem. 
-
ladybug
őstag
Ez olyan undokság, hogy ''kibeszéljük''... Bár Vlad olyan sejtelmes, hogy ő mindig jó téma.

Zsiga:Könnyen beszél az, aki nem vidéken él.
peterkeT: Ez hosszú történet. És már csak halványan emlékszem rá. De az egyik az én söröm, csak ugye én nem iszom. Így ő kapta meg.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Felesleges. Élőben mindenki láthat mindkettőnket aki eljön PH!-talira. Engem még az is aki olvassa Betsy MSN-aláírás-hirdetőtábláját, ugyanis átlagosan 1-2 hetente elmegyünk sörözni Betsyvel, Grafival, meg egyéb vállalkozó szellemű PH-s arcokkal (akik eddig még nem jelentkeztek a felhívásra...).
Kép meg van rólunk Tildy oldalán, illetve a PH!-n is. Rólam a Legjóképűbb pasik topicban, Vladiról meg a Kutya topicban.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hááát, akkor én még nem voltam elég részeg, vagy nem jól voltam az

Tibike: tippeltem, bejött, lebuktál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubu: a mitől?
Tudja már, hogy egy vegyésszel nem érdemes kikezdeni, különösen, ha gyógyszerekkel foglalkozik, és ő teszi bele a mellékhatást
(ami persze nem igaz, de hadd örüljön ennek a tudatnak.)
[Szerkesztve] -
Igaz lehet,hogy Fehérváron a Sikolyban 10 Ft a vodka decije ? Offabb nem jutott eszembe sajna,mert most először írok ittasan hamisat.
Ehhez a mondthoz egy hermeneutikus is kevés. 
Szép dolog,hogy valaki azt feltételezi,hogy VladimirR-nek lelke van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Iszik, de nem látszik rajta.
És az vegye le a fejéről a cuccost, akinek nincs takargatnivalója. Ha Vlad ennyiszer mondja Zsigáról, hogy szép, akkor az akár úgy is lehet. akkor meg minek eltakarni. Vladit meg már mindenki láthatta... inkább a papírzacskó, mely ápol s eltakar. -
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Rájöttem.
Vladi így ismrekedik: Lógsz egy sörrel. Ez a sörös dolog már az elejétől fogva gyanús nekem. Vagy ennyit iszol vazze, vagy másra (is)használod ezt a kijelentést.
Xpod: Egyikük sem. Így sokkal izgibb.
peterkeT: Én spec kettővel lógok neki. Zsiga eggyel. De szvsz beállhatnak még néhányan a sorba.
[Szerkesztve] -
Szavazásra bocsátom a kérdést. A nyertes megnézheti élőben.
Zsiga vagy Vladi vegye le fejéről a fejénvalót?
A szavazás 30 percig tart.
Tessék szavazni...
MOST!
-
VladimirR
nagyúr
abbol fakad, hogy mikor a veret szivom, ez az osszes, amit mondani tud... (egyebkent meg kicsit fentebb, megelozo jelleggel irta egy hozzaszolasa vegere, asszem azota ez az alairasa, elotte tan mas volt)
Zsiga: (milyen hulye nev is ez egy ilyen szep kislanynak)
telleg bazzeg, meg logsz egy sorrel....
[Szerkesztve] -
Na elfogyott a pörkölt. Mostmár nyugodtan PH!-zok.

VladimirR: ez már lassan személyi kultusz.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
A nap kérdése: holnap, vagy holnapután indul az OT25?
Pótkérdés: az 1, vagy másfél hét alatt lesz tele?
-
Bubu79
addikt
Zsiga667: Megtennéd, hogy leveszed a sisakod, hogy megszemlélhessük a ''Kislányt''?
(
)
Szerk.: OFF
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ha az erintettet zavarja, majd pofanvagja Zsigat (es emellett, a tulnyomo reszt a zsebeben levo moderatorok kozul legalabb egyet utasit, hogy azonnali hatajjal ban-olja ot)
p.s.: egyebkent meg ha jol nem is, de annyira ismerem a kislanyt, hogy ennyit elnezek neki
Kidus: mirefel lognek? meg a multkori miatt Te logsz nekem egy meccsel....de hogy latsd, milyen joindulatu is vagyok, legyen, megbuntethetsz w3-ban
es meg map-ot is valaszthatsz, hogy hol kivansz vergodni
(daajbiccs)
rii: akik szemelyesen (is) ismernek, azok mar tudjak, hogy nem kulonosebben erdekel igy poenkodaskor azon 500-700 kivulallo velemenye
(de gondolom, forumozunk mar egyutt annyi ideje, hogy ezt te is sejted
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövedelem
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Nintendo Switch 2
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De én kiléphetek akármikor 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)