- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 24
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
-
4600 - 4501
4990 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
-
Sanya
nagyúr
jelentkezzen az az ember, akinek beszólhatok ma. köszi.
-
divot
veterán
-
Loretto
veterán
-
divot
veterán
Keresek egy szakkifejezést, de nem jut eszembe: arról van szó, amikor egy termék tartósságát úgy tervezik meg, hogy épp a garancia lejártáig működjön jól.
Valamilyen élettartam. De milyen
-
neongorack
senior tag
Épp most írunk dogát infóbol....wáá remélem jó lesz...szurkoljatok!
Jahh és remélem a tanár nem veszi észre, hogy netezek, mert akkor pofán b*sz!
-
Pópa
senior tag
-
divot
veterán
-
Pópa
senior tag
Szevasztok, jó reggelt...

Semmi kedvem digithálóra menni

-
pussy_cat
tag
-
ngabor2
nagyúr
Hogy inci szavaival éljek? van erről egy topik, keress rá: minden a robogókról.
De érdemi válasz is legyen:
50 ccm-ig/alatt jó a B-s jogsi, nem kell rendszám. Autópályára nem mehetsz rá, a többire IMHO igen. Biztosítás kell rá, évi kb. 2000 Ft-tól, biztosítótól függően. Elvileg 40-nél többel nem szabadna vele menni, de a jobbak a 60-70-et tudják, ha normálisan van kezelve. -
Sátán44
addikt
Itt űlök számtech alapjain és internetet tanulok
Ecsém kíszen vok. Fősulin az ilyet ki lehetne hagyni. 
-
Loretto
veterán
ladybug: háát ne tudom sajna a sporttal leálltam, tegnap akkorát reccsent a térdem mint a fene, de ugyfest megyünk táncolni estievel rock 'n rollt
Rezi: ez is érdekes megközelítése a titoktartásnak
pussy_cat: illatot sem szeressem
ngabor2: kiderül estére hol tart a topic... -
brownus
veterán
-
pussy_cat
tag
-
ladybug
őstag
-
pussy_cat
tag
-
Rez_Grof
őstag
-
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek. Nálunk süt a nap, és nyugodt ébredés után egy nem túl sűrű napnak nézünk elébe leánykámmal.
Nektek is csodás, nyugodt napot kívánok.
Pussy: Szépséges reggelt és napot Neked is.
Loretto: Ezek szerint egészséges életet élsz. Nincs ebben semmi rossz. Sőt.
-
Jungleman
csendes tag
olyan 300k körül szeretnék venni egy robogót.
kérdéseim:
jó-e rá a b-s jogsi?
van-e korlátozás,hogy valamilyen útra nem lehet rámenni?
mennyit esznek általában?
kell-e rá rendszám?50ccm
van-e valami díj,amit fizetni kell,mint a kocsinál a kötelező?
mekkora végsebességgel lehet ezekkel repeszteni?mennyi az a sebesség,amivel városok között lehet tartósan menni? -
Jungleman
csendes tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
pussy_cat
tag
Mosolygós, csókokkal teli szép reggelt mindenkinek

Most értem be a melóhelyre, kellemes álmos melankólia uralkodik az irodán, friss, gőzölgő kávé illata kering a levegőben, szinte hívogat, hogy igyam meg
Csók mindenkinekl! -
tildy
nagyúr
-
kymco
veterán
-
Sianis
addikt
Lassan 10.000-es lesz az OFF határ!

Ennyire felgyorsult mindenki élete? Az enyém még mindíg jó tempóban megy!
Jó reggelt azért mindenkinek!
-
ngabor2
nagyúr
-
Loretto
veterán
Bővebben: link Van rá esély... #1
Hopp az csak 4000 hsz volt, nos akkor szerintem rekordgyors volt ez. -
ngabor2
nagyúr
No, beértem én is dógozni. A mocskok nem fűtenek, majd meg lehet fagyni.
Akár a nap tapasztalata is lehet: októberben egy rövidujjú ingben és egy széldzsekiben délelőtt fél6-kor fázni lehet. No, ebből tanulva holnap már az üszi dzsekiben jövök. Csak engedjek ki addig.
-
Vérboci
addikt
Nem mondjátok, hogy mindjárt betelik ez a topik is?
Szerintem ez a rekord... -
neongorack
senior tag
Jóreggelt!
Most ébredtem nem rég és hamarosan tépnem kell suliba
, de a mai napon nem lesz nehéz szerencsére 3 infó órám lesz
utána meg még 2 órányi ECDL (16:00-18:00)
szal ma ki se szállok a gép elől...
Nahh én mentem nehogy lekéssem a buszom,majd 2 kor jövök.... -
Loretto
veterán
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek, és boldog névnapot a Miksáknak!
Nagyon álmos volt tegnap mindenki, úgy tűnik. kb. 10 hsz a nagy elvonulás után... sok papírkutya. -
kymco
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
Batman
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
Batman
őstag
-
Fred23
nagyúr
Mentem én is,Mykonzerv meg csak húzza meg jól az üveget !

-
MyKonzerv
senior tag
na nem mintha be lennék rúga, de azé most lefexem, mert még a végén meghúzom a viszkisbutykos másoccor is...jajj harmaccor, arra gondoltam...ajajajajaj mit tegyek

-
Fred23
nagyúr
-
MyKonzerv
senior tag
somebody!!
nem tudjátok a kocsma nevét a Budafoki úttal párhuzamos utcában, ahol málnaszörpös bort kapni? megtalálom, de a nevét nem tom... -
Poctar
senior tag
Ha már OFF topicban vagyunk akkor legyen OFF

-
Fred23
nagyúr
Látom,tényleg álmos voltál.
Pihentetően mély,párotokra nyálazós álmokat nektek csakazéis !
Valamint ezúton kifejezném,hogy 1. az emotikonok korát éljük,és 2.azt se kell túl komolyan venni,mert 3. ha tényleg önkíbordilag akar valaki jubiláló topikot nyitni még ezen a szent estén,az sem halálos bűn kategória,inkább csak aranyos.
Még 3 deci borpm van,ha elfogyott,leülök magamtól is.
-
MarKoo
addikt
-
ladybug
őstag
-
zsiga667
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Nem durvultak el itt a dolgok,csak felpörgetik a topikot,hogy még ma megnyithassa valamelyik 'szerencsés' (LOL) a 25. offot.

Már csak borom maradt,ki fogok józanodni,és hülyeségek jönnek majd csak belőlem.
-
ngabor2
nagyúr
Ittál te ott mást is lorcsival, van fotó, ahogy vigyorogsz, mint aki alig tud magáról
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja, csütörtök este ne felejts el rámszólni, akár az offban, akár msn, hogy a fényképezőt vigyem, mert a hivatásos fotográfus nem jön
Sötét lesz, de fotó akkor is kell (vaku rulez, mindenki fog szidni, hogy minek vakuzok az arcába.) -
MarKoo
addikt
-
Xpod
addikt
Sziasztok.
Jó éjt. -
ngabor2
nagyúr
Igen, ez utóbbit nem akartam megemlíteni
De már nem kiskorú, tehát akár ihat is. Bár ahogy elnézem, lehet, hogy hogy 1 sör után kidőlne. No, majd kiderül pénteken.
Amúgy nem tudom, ki lehet a ngabor nevű felhasnyáló, mert mikor utoljára néztem, talán még 0 hsz-os újonc volt, jóval az én regem előttről. tehát nem én csináltam. -
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Te hol lax? mert ha min. 150km-re Debrecentől, akkor 1-re meghívlak. annyiért kicsi az esélye, hogy eljössz
De MárK hótziher, hogy ott lesz, különben baj lesz.
mod: ja, látom szfvár. 50 km? Én 40-re lakom Debrecentől. nem maradok éjfélig, és elérem az utolsó buszt. Minden megoldható.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na ne viccelodjunk mar - a kecskemeti talira is megyunk tobben kecskemeten kivulrol, pl a szepkislany, meg Natasa pestrol jonnek, en meg szegedrol
de pl voltam en mar pesti talin is (az utolso 3-on zsinorban - es egyszer a nyugatiban aludtam az elso vonatig), meg jonehanyan pl az orszagot atutaztak a tabor kedveert (sot, volt resztvevo kulfoldrol is)
ngabor2, 3, 4: (ki tudja hol fogsz jarni, mire ezt olvasod) alkoholt adnal egy fiatalkorunak? szegyelld magad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Amíóta elkezdtek itt durvulni a dolgok én csak külső szemlélőként jobbnak láttam ha meg sem szólalok mostanáig...
,de hogy őszinte legyek nem nagyon tudtam követni az eseményeket még így sem
szal erről ennyit! -
zsiga667
addikt
Biztos nekem küldtél mailt? Mert még nem jött meg.

-
Xpod
addikt
-
Bubu79
addikt
Mintha láttam volna egy Dunaújvárosi találkozós topikot
Mindjárt rákeresek Vladimir keresőjével
-
MarKoo
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Mi lesz itt? BANdaháború?
Ha jól viselkedsz, talán meghívlak 1 sörre. ha nem leszel begyógyszerezve
Killerman pedig rácsapott az ujjára egy bannoló baltával. És ez lett a TradE MarK
fent nevezett: milliomosnak nézek én ki? Méghogy beléd pazaroljam a Ja:gert. Ha nem iszol sört, akkor marad nekem. IJ.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
Xpod
addikt
PH! talit szeretnék fehérváron.

Kecskemét 50 km-re van, oda még eltudok menni de vissza már nem. 
-
zsiga667
addikt
-
parandroid
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
ladybug
őstag
Ez olyan undokság, hogy ''kibeszéljük''... Bár Vlad olyan sejtelmes, hogy ő mindig jó téma.

Zsiga:Könnyen beszél az, aki nem vidéken él.
peterkeT: Ez hosszú történet. És már csak halványan emlékszem rá. De az egyik az én söröm, csak ugye én nem iszom. Így ő kapta meg.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
zsiga667
addikt
Felesleges. Élőben mindenki láthat mindkettőnket aki eljön PH!-talira. Engem még az is aki olvassa Betsy MSN-aláírás-hirdetőtábláját, ugyanis átlagosan 1-2 hetente elmegyünk sörözni Betsyvel, Grafival, meg egyéb vállalkozó szellemű PH-s arcokkal (akik eddig még nem jelentkeztek a felhívásra...).
Kép meg van rólunk Tildy oldalán, illetve a PH!-n is. Rólam a Legjóképűbb pasik topicban, Vladiról meg a Kutya topicban.
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Hááát, akkor én még nem voltam elég részeg, vagy nem jól voltam az

Tibike: tippeltem, bejött, lebuktál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubu: a mitől?
Tudja már, hogy egy vegyésszel nem érdemes kikezdeni, különösen, ha gyógyszerekkel foglalkozik, és ő teszi bele a mellékhatást
(ami persze nem igaz, de hadd örüljön ennek a tudatnak.)
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
-
rii
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
Fred23
nagyúr
Igaz lehet,hogy Fehérváron a Sikolyban 10 Ft a vodka decije ? Offabb nem jutott eszembe sajna,mert most először írok ittasan hamisat.
Ehhez a mondthoz egy hermeneutikus is kevés. 
Szép dolog,hogy valaki azt feltételezi,hogy VladimirR-nek lelke van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
lorcsi
veterán
-
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
Rájöttem.
Vladi így ismrekedik: Lógsz egy sörrel. Ez a sörös dolog már az elejétől fogva gyanús nekem. Vagy ennyit iszol vazze, vagy másra (is)használod ezt a kijelentést.
Xpod: Egyikük sem. Így sokkal izgibb.
peterkeT: Én spec kettővel lógok neki. Zsiga eggyel. De szvsz beállhatnak még néhányan a sorba.
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Szavazásra bocsátom a kérdést. A nyertes megnézheti élőben.
Zsiga vagy Vladi vegye le fejéről a fejénvalót?
A szavazás 30 percig tart.
Tessék szavazni...
MOST!
-
Loretto
veterán
-
Bubu79
addikt
-
VladimirR
nagyúr
abbol fakad, hogy mikor a veret szivom, ez az osszes, amit mondani tud... (egyebkent meg kicsit fentebb, megelozo jelleggel irta egy hozzaszolasa vegere, asszem azota ez az alairasa, elotte tan mas volt)
Zsiga: (milyen hulye nev is ez egy ilyen szep kislanynak)
telleg bazzeg, meg logsz egy sorrel....
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
Xpod
addikt
Na elfogyott a pörkölt. Mostmár nyugodtan PH!-zok.

VladimirR: ez már lassan személyi kultusz.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
zsiga667
addikt
-
ngabor2
nagyúr
A nap kérdése: holnap, vagy holnapután indul az OT25?
Pótkérdés: az 1, vagy másfél hét alatt lesz tele?
-
Bubu79
addikt
Zsiga667: Megtennéd, hogy leveszed a sisakod, hogy megszemlélhessük a ''Kislányt''?
(
)
Szerk.: OFF
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ha az erintettet zavarja, majd pofanvagja Zsigat (es emellett, a tulnyomo reszt a zsebeben levo moderatorok kozul legalabb egyet utasit, hogy azonnali hatajjal ban-olja ot)
p.s.: egyebkent meg ha jol nem is, de annyira ismerem a kislanyt, hogy ennyit elnezek neki
Kidus: mirefel lognek? meg a multkori miatt Te logsz nekem egy meccsel....de hogy latsd, milyen joindulatu is vagyok, legyen, megbuntethetsz w3-ban
es meg map-ot is valaszthatsz, hogy hol kivansz vergodni
(daajbiccs)
rii: akik szemelyesen (is) ismernek, azok mar tudjak, hogy nem kulonosebben erdekel igy poenkodaskor azon 500-700 kivulallo velemenye
(de gondolom, forumozunk mar egyutt annyi ideje, hogy ezt te is sejted
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
4600 - 4501
4990 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Adobe Photoshop
- Formula-1
- Le Mans Ultimate
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De én kiléphetek akármikor 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)