Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
rdi
veterán
Hát ezt a szar meccset a horvátokkal. A Hálózat tévén megy
Én is nagy teás vagyok, hajlandó vagyok rum nélkül is meginni a vaníliás teát...
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Finom teától selymes szép estét mindnekinek

Én is nagyon szeretem a különleges teákat, talán nem reklám, de az V. kerületben van egy nagyon jó teabolt a Veres Pálné utcában (Big Ben Teaház), nagyon különleges és ízletes teakeverékeket vásároltam már tőlük...
Amit épp most iszom az Sencha Tropical névre hallgat, kandírozott ananász, mangódarabok, napraforgó virágszirom és zöldtea keveréke. Kis tejszínnel isteni az íze, bearanyozza ezt a szép estét
, és az illata
Xpod: ha valóban finomat szeretnél, és rajongsz a gyümölcs ízért, akkor aszalt gyümölcsöt áztatsz a teavízbe. Ezt úgy tedd, hogy felforralod a vizet, visszahűtöd kicsit, majd a csészédbe teszel az aszalt gyümölcsből és a teafűből az adott mennyiségben, és 3 percre állni hagyod lefedve. Kellemes, zamatos tea lesz belőle. Tipp, kókuszos teához isteni az asztalt sárgabarack és enyhén cukrozott ananász.
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Ti nézitek ezt a szart a tévében?
-
ngabor2
nagyúr
Teázó társaság itt sincs, vagy csak ritkán. Unokatesómat cipeltem el egyszer teázni a barátnőjével meg az öccsével. 4-en 4 típusú teát ittunk, sorba végigkóstolgattuk. Ott kóstoltam meg én is a füstöltet, mert azelőtt nem volt időm beülni, venni meg nem akartam, mert mi van, ha nem jön be. De most már könnyebben elszánom magam.
ha először egyedül próbálgatod, úgy jobban rájössz, hogy mi is az ízlésvilágod. -
escie
őstag
heh, tökjó...

Bővebben: link
szerk.: inkább linkesítettem...
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
Reklám jöhet? Carpe diem Café &tea, Debrecen, Batthyány u. 8.
és tényleg lehet kapni, sorba próbálom a jobbnál jobbakat. Bár néha bejön egy-egy ''félrecsúszás''. Néha nem értjük meg egymást egy-két eladócsajjal, mert én mindig rooibus-t kérek, ők meg red bush-ként ismerik... de előbb-utóbb rájövünk, hogy hol a hiba, és mindketten nyerünk.
Összevonjuk az offot a vallással
Meg esetleg a vicctopikkal: hogy lett muzulmán a kamionsofőr? A rakományával együtt leborult Mekka felé ... hú de rossz poén volt...
mod: talán rossz helyen jársz... BPesten több teaház is van, de a nagyobb városokban is van (Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza biztos).
[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
1. Köszönöm
2
3 azt hol lehet venni, már ha komonyan gondoltad. Ilyenről még nem is hallotam.
4 Tartsunk egy virtuális teaestét. Most lett kész a teám nekem is. Jupiiiii
Szerintem holnap reggelig meg lesz a hiányzó 300.
''Színvallást akarunk!'' ez valami új vallás?
Egyik színeket a másik VladimirR-t mi lesz itt kérem.

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Jesszum pepi

Most nézem a havi számlakivonatomat. Jött egy rejtélyes összeg...
2005.09.15 Készpénz befizetés 1000 HUF
A megjegyzés csak ennyi: SZALMA
Ez kész
Bővebben: link -
Sanya
nagyúr
új offtopikot akar a nép
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Akkor viszek többet, és lesz egy ''teadélután'' (tudod, a lélek hosszú sötét ~ja... el kellene olvasnom, állítólag jó könyv, ki is van nyomtatva.)
A füstölt tea olyan, mintha füstölt sonkát innál. ha jól van megcsinálva, tehát nem túl erős, akkor órák múlva is érzed a finom füstölt ízt. Csak könnyű elrontani, ha túl sokat tesz a vízbe az ember.
Xpod: gyere. Merő gonoszságból és skatulyázásból mondom, hogy van csokis tea is, nem is egyféle.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Füstölt tea? Olyat sosem ittam.
Amúgy igazad van. Kerítünk egy alkalmat majd a táborban, és kiteázzuk magunkat.
Xpod: Gyere, ülj mellénk. Leülünk a tábortűz köré, fogjuk a meleg poharat a gőzölgő teával, és aprókat kortyolgatva a teából kellemesen elbeszélgetünk. Mit szólsz?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ha máskor nem, a jövő évi táborban biztos lesz együtt-teázási lehetőség. Addig még bőven lesz időm kiválogatni azt a teát, amit viszek, mert sok finom tea nem való egy pörgős táborba. Meg max 1-2 alkalommal van hangulata ott teát főzni.
Nyéken a füstölt tea először igen népszerű volt, másodjára már nem fogyott. A szusszanást meg nem sikerült igazán jóra csinálni, nagyon híg lett, úgy nekem se ízlett. -
ngabor2
nagyúr
Beugrott, Langolierek - az idő fogságában. De ki is kérdezett kit?

(MOD) gomb rulez
ladybug: ha egyszer Debrecenben jársz, meghívlak egy nagyon finom teára. Lassan törzsvendég leszek a Carpe Diem-ben.
Xpod:
1.: az utalás elég érthetetlen lett. nekem is sok időbe került bepötyögni, de utána rögtön eszembe is jutott a cím. A jelenlegi hsz-t meg amúgy is be akartam írni.
2.: a galamb nehezen fog bejönni, hacsak nem tud átdiffundálni az ablaküvegen. A fekete teától meg holnap reggelig fogsz kukorékolni, aztán mély álomba zuhansz... este nem ajánlott inni.
[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
A címét nem tudom, de ez egy Stephen King regény alapján készült és nem a hibás jelent falták fel, hanem a múltat. Egy repülővel keresztül mentek valami vackon és átléptek a múltba, majd a végén a jövőbe. Volt köztük egy idióta, aki papírt tépkedett, egy vak lány, egy kém vagy mi aki egyben a hős volt mert a végén ő vezette a rapcsit és eltünt mikor átmentek az on a valamin.
Hú de érthetetlenre sikeredett a hsz vége.
ngabor2: hogy merészeled törölni a hsz-ed, tudod milyen megeröltető volt ezt a sokat begépelni?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Akkor készíts magadnak. Hidd el, megéri, és gyorsan elkészíthető. Utána meg csokit is ehetsz.
Bővebben: link -Ezt este olvastam el a lánykámnak. Akkora jóóóó.
-
ngabor2
nagyúr
van egy olyan érzésem, hogy hamarosan felbukkan fórumunk vidám napsugara.

[Szerkesztve] -
Te vagy a hős, a bátor, ki minden bűnt meggátol és oly parány, hogy nagy talány erejét honna vette, ki retteg tüstént hívja őt...
Innentől nem tudom.
Egyébként ez valami új fogyókúra?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csokit küldöm, de hogy gondoltad? Bővebben: link
ladybug: én a csoki eme mellékhatására immunis vagyok.
Jó kis lágytojás hmmmm... Pirítós fokhagymával hmm.... és ngabor2 teájával
hmhmhmhmmmmmmmmm
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Ismerős helyzet... annyi cetlim van nekem is, mint a szemét. Külön fiókom van nekik a melóhelyen, itthon csak úgy az asztalon vannak. de figyeljük erősen az itt folyó lélekkulkászást, hátha megokosodunk.

(Hú de forró a teám. asszem mégis kell bele pár jégkocka.)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Annyi csokit esztek. Az megfogja a hasatokat..
Mi most ettünk pirítóst lágytojással. Hm, nagyon finom volt.
-
rii
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
azzal én nem sokra megyek, ha rátehénkedsz, vázze ...

Xpod: aggyá nekem is csiki-csoki ...
amúgy melóhelyen vagyok, félig még mindig betegen, kis hőemelkedés befigyel, és én vagyok a hős, a bátor .....
ja, és szivat minket az ügyfél ...
jah, és 3 napja nem voltam éhes ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
''........van fekete, bőrkanapéd?.........''

szerk.: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Milyen szép nap van ma, szerda (ja szerda az tegnap volt... illetve ezt csak Alvin énekli, de szerda tényleg ma van).
Mindegy, kösz, hogy szóltál, az akksikat odateszem tölteni.
Ha gonosz lennék, akkor mondanám, hogy jó a kicsi a háznál, mert ő még leagálbb nem szenilis. csak kissé türelmetlen a jelek szerint.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ugye nem vagyok (elég) gonosz? -
rii
nagyúr
Szivatnak, anyám! STOP!
-
neongorack
senior tag
Remélem mindjárt megjön a pizzám mert már nagyon éhes vagyok!
Tökre kib*szás, hogy a pizza árakat is drágítják!
Sejtem miért!Mert a benzin is drágább és a pizzafutár kocsival jön

-
Üdv és jó estété mindenkinek.
Vagyis nem estét csak napot, bár amilyen álmos vagyok.... -
Szőrös
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
de ha harc hát legyen harc Bővebben: link vehehe
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Mert nem ezt szoktuk meg tőled. Tessék gyorsan min. 2-3 emberbe belekötni, leköcsögözni másik 5-öt, mert azt is letagadom, hogy ismerlek!
Hova süllyed a színvonal...
mod: erdeya: inkább meg se próbáld vigasztalni, egyszer már nem jött össze, és te húztad a rövidebbet. Kitellik tőle, hogy ismét gonosz lesz veled
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mar poenkodni sem lehet....elengedek egy artatlan poent, es csak egy ember erti....elnyomas van
(
)
gabor: nezz be a kifullados topicba, megvolt (bar finomabban, mert meg a vegen _Balint_ leszedi a fejem, de megvolt)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
No, még ezek. Az első kettő, hát...hogy is mondjam, érdekes.
[Szerkesztve] -
D.R.O.
tag
Én csak annyit szeretnék megkérdezni méllyen tisztelettel, hogy ha bemegyek egy kocsmába egy sörre mért lesz belőlle nyolc?
-
ladybug
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Még ezeket találtam...
-
ladybug
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Itt van egy olyan alrész, hogy kültéri plakátok, óriásplakátok. Talán segít.
-
Szalma
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
(Plakátokat nem, de Gergő régi reklámfilm gyűjteményét tudom linkelni -> Bővebben: link.)
Szeretettel:
Szalma -
zsoltee10
addikt
hol találok a neten reklámplakátokat? marketing kutatáshoz kellene.

-
Vérboci
addikt
Haha! Megtaláltam Torz on Borz gyermekkori képét a neten! Talán nem haragszik meg...
-
adalbert1
veterán
Tegnap a magyar rendőrség kb. 10 tagja ismét sikeresen rombolta az országimázst. Kezdődött ott, hogy az olasz rokonokkal és ismerősökkel étterembe mentünk, és az egyik kocsival tilosban parkoltunk (ez a mi hibánk). Már éppen végeztünk a vacsorával, mikor odajön a pincérnő, hogy mi parkolunk-e tilosban? Mondtuk hogy nem tudjuk, de kimegyünk megnézni. Mire én is kiértem, már olyan vita volt, hogy rossz volt nézni. A rokonunk nem akarta elfogadni a birságot, mert nem értett vele egyet, erre a yard áthúzta, és mondta, hogy feljelentik, kiküldik a feljelentést olaszországba,stb. (gondolom vmi. extra lóvét akart kihúzni belőlünk) Végig unokatesóm fordított a többieknek (én inkább el se árultam hogy tudok magyarul), mikor arrébb ment, akkor is csak annyit tudtak mondani a többieknek a tisztelt rendőrök, hogy nem értem, beszélj magyarul (mivel nyelvtudás nuku). Ráadásul akkora fölényeskedő barmok voltak, mintha ők találták volna fel a spanyol viaszt.
Végre mindenki lecsillapodott, és elindulhattunk. Viszont gondolom a szóban forgó kedves rendőrök úgy gondolták, hogy jól beszopatnak, ezért az alagút túloldalán várakozó kollégáiknak leadták a drótot, hogy arra megy 2 olasz rendszámú autó. Erre az alagút túloldalán egyből a körforgalom előtt igazoltatás, mindenkinek átnézték a papírjait, utánna pedig az egyik kocsit (amelyik tilosban parkolt) gépjármű átvizsgálás címszó alatt elkezdték átnézni(mondjuk amilyen lámák, a csomagtartóba be se néztek, pedig az is hozzá tartozna). Utánna mi arra jutottunk, hogyha nem lett volna ott 2 ember, aki beszél közülünk magyarul, akkor biztos hogy találtak volna vmi. illegális dolgot. Ezek után szerencsére már nyugodtan folytattuk haza az utunkat.
Mielőtt vki. félreértene nem a rendőrökkel van egészében problémám, csak párral közülük, akiknek a szolgálunk és védünk szlogen valszeg. semmit nem takar, és ilyen piti dolgokkal szórakoznak az adófizetők pénzén, ahelyett hogy valódi bűntényekkel foglalkoznának. -
divot
veterán
Köszönöm a segítséget!

-
ngabor2
nagyúr
Mivel mindkét beton kartárs le lett tiltva, ezért nem tudom őket indítani, hogy Sanya mester kössön beléjük.
Sanya, pénteken gyere sörözni, és letárgyaljuk!
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Nahh végre végeztem a dogával, remélem let egy 4-es
!Nem volt nagy cucc, de azért nehéz volt!Számomra legalábbis nekem...haverom eléggé elkúrta! -
VladimirR
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Sanya egy papirpocs, 5 ellen nem mer kiallni....
jah, egyebkent van egy tuti otletem: ha en nyitnam a kov OFF TOPIC-ot, biztos, hogy hogy sokkal tovabb kibirna.....akar honapokig is....
(de az iden mar nyitottam egy topic-ot, es van megegy tervbeveve, egy OTn nyitasaval mat tul lennek terhelve ezevre)
I_Am: egen, mer' fantaziatlan lama vagy (akinek egyebkent udv, igy a ''hosszabb'' eltunes utan)
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Na Sanya lesz kit kóstolgatni...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg esetleg a vicctopikkal: hogy lett muzulmán a kamionsofőr? A rakományával együtt leborult Mekka felé ... hú de rossz poén volt...