Hirdetés
Aktív témák
-
Dale
aktív tag
válasz
katavagyok
üzenetére
Hagyd már... Egyébként Budapest okés hely, én hamarosan átköltözöm az északi felébe és kénytelen leszek szembesülni azzal a ténnyel hogy Londont behatóbban ismerem mint azt a környéket, elég kalandos lesz. Viszont ne legyenek nagy elvárásaid, igaz hogy az ország vízfejűsége miatt minden itt van, de ez azt is jelenti hogy egy területi egységre itt esik a legtöbb csöves, kosz, kutyapiszok, teherautó (ami nem bírja megkerülni a várost az M0-s körgyűrű meg nem épülése miatt), dugó, ideges, rohangáló ember, gonosz banyatankos néni, ilyesmik.
Tudom, negatív vagyok, de szerintem inkább realista. Vannak itt szép dolgok is meg kedves emberek, szó se róla, pl. ez a sok PH!-s... 
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sorozatok
- Microsoft Excel topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tudom, negatív vagyok, de szerintem inkább realista. Vannak itt szép dolgok is meg kedves emberek, szó se róla, pl. ez a sok PH!-s...