- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Bérlővel nem tudsz semmit kezdeni. Ha károd származik a beázásból és a tulajdonosnak van biztosítása, akkor van rá esély, hogy a biztosító megtéríti a károdat.
Szerk.: akkor passz.
Én is bérlek a párommal egy lakást, az alattunk lakó szlt, hogy finoman, de áznak. Arra tippelt látatlanban, hogy szabálytalanul van a mosógép rákötve a csatornára. (Lakótelepen vagyunk.) Nem jött be a tippje szabályosan van minden bekötve, de nekünk sincs róla fogalmunk, hogy mitől áznak. Szóltam telefonon a tulajnak, megígérte, hogy utánnanéz. Ennek az lett a vége, hogy hagyta a dolgot annyiban, mert rengeteg pénzbe lenne kibontani a fürdőben a csöveket, kiemelni a kádat. A biztosító ugyan szvsz téríti a költségeit, de valamiből bele kéne vágjon. Én meg mint bérlő a szerződésem szerint nem vagyok köteles nagygenerált végezni a lakáson. A kör bezárult, amíg nincs nagy baj, marad minden a régiben. Nálunk csak foltosodik az alttunk lak plafonja.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest