Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
ezelötti beázás nálunk kb, 10 liter vizben jelent meg a padlón, hát ez gáz:
.. de a biztosító csak behajtsa rajta, de most legalább nincs hidegviz a lépcsóházban, én nem zártam el, ki tudja ki volt, amugy is életveszély jelentkezett mert a neon armatura is ázott, abból is folyt a viz és le is égett... muszáj volt tenni valamit...nem tudtam kitalálni mást, elzártuk és kész..... ha senki nem tehet semmi, .... nekem az a munjkaehylem (volna), és nem akarom hogy elázzon a bolt, és a villamos berendezések, PC-k, stb..... mert az gáz volna.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.. de a biztosító csak behajtsa rajta, de most legalább nincs hidegviz a lépcsóházban, én nem zártam el, ki tudja ki volt, amugy is életveszély jelentkezett mert a neon armatura is ázott, abból is folyt a viz és le is égett... muszáj volt tenni valamit...nem tudtam kitalálni mást, elzártuk és kész..... ha senki nem tehet semmi, .... nekem az a munjkaehylem (volna), és nem akarom hogy elázzon a bolt, és a villamos berendezések, PC-k, stb..... mert az gáz volna.