Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Aktív témák
-
Bash
őstag
Üdv Kid83us, vagymi!

Október 28-29-30. elvileg teljesen szabad, mert a srác, akivel együtt dolgozom megy búvárkodni Key Largo-ra. Részleteket megbeszéljük, most rohannom kell. -
Bash
őstag
Üdv minden kedves PH!-snak!
Végre ismét online vagyok, az 1-2 nap internetnélkülözésből 2 hét lett. Nem gondoltam volna, hogy ennyi bonyodalomba ütközök, de most már egy dedicated line-m van sok-sok Mbit-tel, amit a mai napon húztak be az épületbe.
Gondolom nem hiányoztam senkinek, nem is baj, viszont le vagyok maradva alaposan. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Ha ez vígasztal, én sem voltam ott az 5 éves érettségi találkozómon, kicsit nagy a távolság. Mély levegő, kellemes üdítő, nyugágy és just chill!
Xpod!
Levágtam, hogy mi a lényeg, mindössze ''Néha sírni tudnék, mikor mondok valamit, és nem értik, és bárhogy mondom, úgy sem értik.'' erre akartam válaszolni a gonoszkodó smiley-val.
-
Bash
őstag
Ne hallgass rá, hülyeséget beszél.
Opera-ban például lehet szerkeszteni a cookie-kat, ebben az esetben szépen megkeresed a prohardver.hu-hoz tartozó lastmsgsCookie nevű bejegyzést, és szerkeszted az értékét. Hozzáadhatsz, elvehetsz belőle, amit csak szeretnél, akár az egészet is törölheted vagy teljesen átírhatod.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sőt, egyik barátom is ma költözik, úgyhogy azt hiszem két nap múlva kétszer ilyen vastag lesz a karom. A gépet még nem szedtem szét, az lesz az utolsó, remélem az új helyen is lesz netem 1-2 napon belül, és akkor minden rendben lesz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)