Hirdetés
Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
dobozokról indulás elött és után leltár...
Sok szerencsét a költözéshez!
remélem hamarosan én is erre a sorsra jutok...
na de most már télleg off-ba teszem magam és belevetem magam a munkába, izé úgyteszek mint aki dolgozik, izé elötte felmosok... Miért nem lehet lábat törölni belépés elött?
További jó ..... mindenkinek! (mindenki a magának értelemszerű szóval-szavakkal egészítse ki)
[Szerkesztve] -
net84
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
lassan, áteklendezve a dobozokon, amik az asztal körlül vannak...
de egy kicsit most jobb kedvem lett! ezért elmegyek és felmosok...
-
net84
őstag
vagy a gyártónak tudod visszaadni (ez egyes esetekben itt MO-n lehetetlen) vagy pedig keresel egy ilyen céget, aki ingyen és bérmentve átveszi tőled... Nálunk itt a környéken van legalább 5db, abból 2 a városba a többi meg a környező falvakba... Csak van valami ottan is... legalábbis kellene...
Ha más nincs vidd a városgazdálkodási kht. ''szeméttelepére'' ahol van elektrónikai hulladék konténer. Asszem 25 kg-ig magánszemélynek a lerakás díjtalan... (ez lehet, hogy minden városban más) -
net84
őstag
Jó reggelt!
A mai nap errefele rosszabb mint tegnap. A szokásos analfabétizmushoz hozzájön ez a borús, esős idő és már annyi a jókedvemnek!
Ez az ősz..!?!.?,
Mást is megvisel ez az évszak vagy csak engem... (reggel még sötét van, késő délután már sötét van...stb) -
net84
őstag
Tudtommal minden számítástechnikai üzletnek át kellene vennie a használt alkatrészeket megsemmisítésre/ártalmatlanításra. Nekünk is át kell vennünk mindent, amit itt hagynak, és utánna elvinni a megfelelő helyre. Az már más tészta, hogy ki hogyan veszi át.
Pontosan utánna kellene nézni, mik is a pontos törvények erre. Teljesen éles a törvény tudtommal csak januárban lesz...
Valami hulladékgazdálkodási törvény a neve... -
net84
őstag
talán... ha csak közelről látszik...

Nekem a fekete pólóm ellen követnek el hasonló merényletet a fehér szöszök, ami még idegesítő is UV fénynél
Nem jöttem rá, hogyan lehet leszedni őket, irány a mosógép, szárítás, vasalás és míg nem veszem fel újra, addig nincs rajt (vagy csak nem látom)
ábáá! Most néztem meg, hogy mennyi idő! Megyeik kinyitom a boltot...
A szöszmegsemmisítés/eltöntetés ellenkező színű ruháról engem is érdekel, megpróbálok visszajönni, vagy mástnem este visszaolvasom (ha nem felejtem el)
-
net84
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Legyen mindenkinek jobb és szebb a napja mint nekem!
Hogyan is lehet fokozni (elvenni a dolgozó munkakedvét) a főnök felügyelete alatt dolgozást? Ha a főnök felesége (aki elvileg értene a cég dolgaihoz, gyakorlatilag szakmailag lövése sincs a témához - egy optikai egeret nem tud megkülömböztetni a rádióstól) van itt bent...és az ilyen mondja meg, hogy mit csináljak egész nap...
Bekuporodok a sarokba gépet telepíteni, nehogy megint baj legyen, hogy meló helyett a netet ''böngészem''....
További jó ph!-zást! -
net84
őstag
Köszönöm a segítséget! Most is bizonytalan vagyok, de jobban hajlok a konvektoros fele... hacsak nem lsz valami igazán olcsó a központis, másnem beruházok valami elektromos hősugárzóra (kék neonnal nem is lenne rosz, de UV csővel lenne az igazi
)
Padlófűtést én is szeretném, de lakásba (oda kicsit drága, bonyolult és körülményes megcsnálni - szerintem)? Majd, ha egyszer sok pénzem lesz, akkor a saját házamba talán...
Meglássuk...először valami megfelelő választék kell... No meg rá kell szánnom magam a lakásra.
Még1szer thx! -
net84
őstag
Kedves fórumtársak!
Kis segítségre lenne szükségem. Lakásnál melyik fűtést lehet előnyösebbnek tekinteni (központi / egyedi) ár/teljesítmény szempontjából - csak úgy általánosságban. Nagy dilemma! Mit vegyek ''jobb szempontnak'' egy lakásvásárlásnál? Nem vagyok egy fázós típus, jobban örülnék, ha magam állíthatnám be, hogy mikor akarok fűteni, de az egyedi fűtéses lakások ált. ''konvektor'' vagy mi a francos fűtéssel vannak szerelve és azokban nemigazán bízok.
Mi a véleményetek?
Aktív témák
- Exkluzív órák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok szerencsét a költözéshez!