Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
rendkivul gyerekes vagy Te meg mogorva vénember 1:1

az elobb meg beszolsz (de aztan nem mered vallani es kitorolgeted, most meg mar jopofizol) Ezt én jó tulajdonságnak fogom fel. Én le tudok higgadni pillanatok alatt. Nem éri meg csinálni a tüzet... Ezért kértem I_Am-et is a hsz-aim tisztogatására.
meg a koromat nem tolem kerdezed, mert ennyit nem nezel ki belolem Ennek ne tulajdonítsunk ekkora jelentőséget. Nyomtam egy válasz gombot valahova azt jónapot...
eppen te vagy az, aki sem magat, sem nevet, se egyebeket nem mersz vallani képem tildy oldalán, életkoromat már többször felfedtem (maholnap 24), a rendszeres fórumozók - ha érdekelte őket - a nevemet is tudhatják már. Főleg hogy a nickem az igazi nevem
De jól van. Duzzogj még egy kicsit, bár szerintem ez sem éppen ''felnőttes'' viselkedés. Engem - pillanatnyi felindultságoktól eltekintve - nem zavartál, nem idegesítettél sosem, most sem. Talán ez az előnye a gyerekességnek? Hogy az ember leporolja magát és tovább tud lépni? Aki minősítget - nem engem, hanem általában véve - az ugye te vagy. Maradok tisztelettel aki voltam: erdeya (aka. vérboci és most már büszkén: a PH! nagy gyereke)
ui.: Kijazaz aladár?
Aktív témák
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest