Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Home/Nest
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
rendkivul gyerekes vagy Te meg mogorva vénember 1:1

az elobb meg beszolsz (de aztan nem mered vallani es kitorolgeted, most meg mar jopofizol) Ezt én jó tulajdonságnak fogom fel. Én le tudok higgadni pillanatok alatt. Nem éri meg csinálni a tüzet... Ezért kértem I_Am-et is a hsz-aim tisztogatására.
meg a koromat nem tolem kerdezed, mert ennyit nem nezel ki belolem Ennek ne tulajdonítsunk ekkora jelentőséget. Nyomtam egy válasz gombot valahova azt jónapot...
eppen te vagy az, aki sem magat, sem nevet, se egyebeket nem mersz vallani képem tildy oldalán, életkoromat már többször felfedtem (maholnap 24), a rendszeres fórumozók - ha érdekelte őket - a nevemet is tudhatják már. Főleg hogy a nickem az igazi nevem
De jól van. Duzzogj még egy kicsit, bár szerintem ez sem éppen ''felnőttes'' viselkedés. Engem - pillanatnyi felindultságoktól eltekintve - nem zavartál, nem idegesítettél sosem, most sem. Talán ez az előnye a gyerekességnek? Hogy az ember leporolja magát és tovább tud lépni? Aki minősítget - nem engem, hanem általában véve - az ugye te vagy. Maradok tisztelettel aki voltam: erdeya (aka. vérboci és most már büszkén: a PH! nagy gyereke)
ui.: Kijazaz aladár?
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest