Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor1123
tag
válasz
Zozzer888
üzenetére
Egyenlőre mindenképp várok, mert még nem tudom melyik gutaütést kockáztassam.
Veszem az f4-et és rájövök hogy kellene a stabi, vagy a fényerő, esetleg csak a másiknak tényleg sokkal élesebb a képe, akkor eladás, vmennyi bukás, új vétele, stb... Ha veszem a másik 2 valamelyikét és akkor tűnik fel hogy a képminőségben nem vagyok előrébb... Alapvetően sem a stabi, sem a fényerő nem létfontosságú, mivel imádok állványról fotózni. Amit várnék egy kb 300ezres obitól az a wow effekt, hogy amikor megnézem a készült képeket akkor legalább a minőség miatt tátva maradjon a szám.
kb így...
Persze lehet ezt már a sima is elérné... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Filmvilág
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmgyűjtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Veszem az f4-et és rájövök hogy kellene a stabi, vagy a fényerő, esetleg csak a másiknak tényleg sokkal élesebb a képe, akkor eladás, vmennyi bukás, új vétele, stb... Ha veszem a másik 2 valamelyikét és akkor tűnik fel hogy a képminőségben nem vagyok előrébb... Alapvetően sem a stabi, sem a fényerő nem létfontosságú, mivel imádok állványról fotózni. Amit várnék egy kb 300ezres obitól az a wow effekt, hogy amikor megnézem a készült képeket akkor legalább a minőség miatt tátva maradjon a szám.
kb így...