Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
zolka78
üzenetére
Nem azért mondtam, nyugodtan csevegjetek csak nekem ez valahogy így jön le: Veszek egy hetvenkéccázat, hátha jobb lesz a hetvenháromszáz véerrnél, használom is, de f/8 alá nem adom hogy éles legyen és összevetem a tesztet, picit jobb a hetvenkéccáz de nem győz meg engem ezért rekeszelem, meg nem is akarom használni f/2.8-on, de egy jobb objektív, biztos többet tud vegyük meg. Bár néha felrémlik hogy hetvenháromcáz vr is elegendő lenne hisz csak f/8-on fotózok, az ára meg kompenzálja hogy picit rosszabb mint a hetvenkéccáz, meg mégiscsak 300mm ott van. Ugyan össze nem hasonlítottam a kitobit a sigmával mert egyrészt nem tudtam másrészt nem érdekelt, megfelelő képet lő innentől megoldódott a kérdés.
Elnézést hogy közbeszóltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest