- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alfa20
senior tag
én egy Toyota MR yellow-ot és egy EVO VII MR-Editiont kaptam.
MR-em már van így lesz két helyem. -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19988 üzenetére
de te azzal is eléred az 500 km/h-t, szerintem annyira nem állsz rosszul. Az egyik leggyorsabb magyar játékos vagy nem is 500, hanem talán 600 km/h-val. Vagy mennyi volt a max sebességed?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Én is kipróbálgattam néhány másik accon............
3 olyan kocsit kaptam ami nincs meg Mazda RX-8 Renesis Edition/Toyota Supra Cop Edition/BMW 3.0 CSL gr.5 Vintage Editon,többi az gyári volt.
-
gyu456
tag
Jobb lett volna ha egy kocsi kódot adtak volna ki...
-
sunny84
senior tag
a fő accban slivia , lancia .. másik acc : rx8 red , crysler hemi 300c jugg .. harmadik acc : scion tc jugg , crysler hemi 300c jugg ... 4 ik acc : lexus is350 zack scirocco
-
törölt tag
válasz
noblem1983 #19989 üzenetére
-
noblem1983
senior tag
válasz
#21346560 #19986 üzenetére
Az Eclipse tényleg jó. Ma bementem kicsit szétnézni mert láttam, hogy készülnek valamire. Sajnos csalók még most is vannak de azért láttam kezdőket(60-as szint alattiakat) is akik már a Cinque-val feszítettek vagy F1-el. Mostani C-s pályán az öreg Nissan 2000 GT-R-el szépen nyomultam MR2 és Eclipse ellen is. Ha lesz benne boost is lehet meglepem egy bodykittel.
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19985 üzenetére
kitettek magukért---------------------
#19986 Runo : eclipse az d - c csúcs autó egyik legfaszántosabb dög
simán jó fordítás volt , másik meg lesz garázshely
-
törölt tag
Be is halt
"Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request." -
sunny84
senior tag
itt a kód
F6VN-J2FV-JHXY-JZNW
-
Robokutya
senior tag
juj találtam elvileg működő marticázó progit bár nem merem alkalmazni a dédelgetett accomon
-
törölt tag
válasz
Robokutya #19976 üzenetére
Elrontották
"As some of you may have noticed, emails were sent out in celebration of the 2M likes on Facebook. However no codes were supplied due to an error in our systems. We apologies for the inconvenience and we are currently working on resolving this issue. A code will be sent to you soon in a separate email, so please have patience."
-
Robokutya
senior tag
Valakinek sikerült már aktiválnia vagy kollektíven elrontották megint a levelet?
-
Blizz
őstag
Chicane szerveren nincsen sok magyar? Francba, hogy nem néztem szét itt először
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan #19972 üzenetére
Jah, ezt tudtam, csak a rövidítést nem
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
#21346560 #19971 üzenetére
Treasure Hunt: 15 gyémántot összelehet szedni naponta.
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan #19970 üzenetére
Mi az a TH?
-
eLit-MiLan
őstag
Ingyen TH van elvileg!
-
sunny84
senior tag
ma 22 től .. 2 órás leállás lesz , valami hardvert baszogtatnak
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19960 üzenetére
Z4 jó kis verda, annó első IGC-ért vett "komolyabb" kocsim volt, amit összeharácsoltam a Sylvia-val...
Még mindig megvan, kár, hogy a nitrójánál még az is komolyabb, ha kitolom a seggem az ablakon és fingok egy jó nagyot... -
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19960 üzenetére
Porschén kivül mind az volt...
-
gyu456
tag
IGC-Rotation and new cars in store!
BMW M1 Procar
Lotus Evora
Ford GT
Lotus Europa S
Porsche 911 Carrera RSR 3.0
Renault Mégane R.S.
BMW Z4 M Coupé
Mazda MX-5
Nissan Skyline 2000 GT-R (C10)As an added bonus, we also managed to put some cars available for SpeedBoost, you will be able to find the following cars in the dealer:
Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
BMW M3 Sport Evolution
Chevrolet Chevelle SS
Ford GT
Lexus LFA
Lotus Europa S
Volkswagen Golf MK1 GTIPS: Something is coming next week…
Kíváncsi leszek hogy mi lesz jövő7ten
-
csiles
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #19954 üzenetére
Én pl US-en időzök, mert az EU nálam arra alkalmatlan. Ezért kell mindenkinek megnézni, hogy melyik a jobb.
-
csiles
csendes tag
válasz
bajszatlan #19947 üzenetére
"Átváltottam apex-re, a rossz az hogy lenullázott"
Nos, nem nullázott le, hanem két különálló szerver, 2 különálló adatbázissal. Tehát van egy APEX és egy CHICANE nevezetű szerverek. Szerverenként max 3 profillal, emailenként max 6 profillal.
Amit nálad látok:
APEX:
BAKTERHAZ1982
CHICANE:
MURDOCK123809
BAKTERHAZAnnak idején csak 1 szerver volt, az APEX. Később bővítettek, s az akkor már meglévő profilokat az APEX-ra tették. Ezért van az, hogy az összes veterán az APEX-on található meg. A két szerver között nincs átjáróház, tehát egy apexos nem lát egy chicanes profilt.
Példa, egy haverod apexos, te chicanes, privátozni akartok, ami nem fog összejönni, csak akkor ha valaki átmegy a másik szerverre.
Az, hogy EU vagy US, az jóformán tökmind1, de ha jót akarsz magadnak, akkor US. Az EU nem elég stabil néha. De mondok jobbat, próbáld ki mind2t, a tapasztalat néha többet mond minden csicseri szájnál...
Váltogatni tudod a szervereket még a bejelentkezés előtt:
Chicane-EU
Chicane-US
Apex-EU
Apex-USHa a Chicane-t választod, akkor az oda létrehozott profilokat hozza elő, ha az Apexra, akkor az ott létrehozott profilokat láthatod.
Üdv a játékban!
-
tatabike
őstag
válasz
bajszatlan #19950 üzenetére
Meg frankón néz ki, ha 5000+ van, mikor beállsz valahova versenyezni... mondjuk a csítereket nem hatja meg...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
bajszatlan #19950 üzenetére
Vannak benne jó jutalmak, csak azokért
-
bajszatlan
tag
válasz
eLit-MiLan #19949 üzenetére
és mire jók ezek a pontok?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Nincs mit!
Azok driver pontok, nyomd meg az utcán az 'i'-t, és látod mit kell teljesíteni, meg hogy mit kapsz érte.Simi37: ezt a kódot még elég régen rakták ki, csak nem deaktiválták, mint az összes többit, így meg lett jegyezve.
-
bajszatlan
tag
válasz
Még egy buta kérdésem lenne:
a nevem mellett mit jelentenek azok a Zölddel jelzett "D" pontok? Mire jók ezek?
-
bajszatlan
tag
válasz
eLit-MiLan #19945 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Átváltottam apex-re, a rossz az hogy lenullázott, a jó pedig hogy megvan az audi
A játékos nevem BAKTERHAZ1982 ha fel szeretne valaki venni.
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
Simi37
őstag
válasz
eLit-MiLan #19943 üzenetére
Te honnan találsz ilyen kódokat?? A honlapon néha szokott lenni de ez nem volt kint. Ha meg keresek akkor csak az működik amit emailba kapok. Van vmi honlap amin mindikóg kint van csak az aktuális?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
bajszatlan #19944 üzenetére
Ha szeretnéd azt az 500Boostot, amit elköltöttél, akkor regelj egy teljesen új mail címmel, de ha nem kell, akkor simán régivel belépsz, úgy, hogy megnyitod a launchert, ahova be kell irni a mail + pw-t, DE még NEM nyomsz entert, jobb felül Chicane helyett APEX-EU.
A kocsid meg a car dealer -> gift-be lesz. -
bajszatlan
tag
válasz
eLit-MiLan #19943 üzenetére
Beütöttem az általad megadott kódot, el is fogadta, valami audi kocsit kaptam elvileg, de nem találom sehol.
A másik kérdésem:
"APEX-re cisnáld az egészet a launcherbe" ez alatt mit értesz? mi ez hol és hogyan kell beállítani?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
bajszatlan #19942 üzenetére
AFBQ-Z46J-EXS7-T89H ez egy egy kód van érvényben, de ha ennyire az elején jársz, csinálj új mail cimre az egészet, vedd meg a silviát, kapsz boostot, DE NE költsd el, inkább alt+f4, és még valami APEX-re cisnáld az egészet a launcherbe, mer ott vannak a magyarok
-
bajszatlan
tag
Sziasztok!
2 napja kezdtem a játékot, teljesen kezdő vagyok de nagyon tetszik
Elsőre megvettem a dodge-ot amit felajánlott a játék majd adott ingyen boost-ot és kérte költsem el.
Nos megbántam mert a dodge iszonyat lassú, csináltam egy másik drivert, vettem egy nissant, viszont nem adta újra a free boostot.
Hogyan tudnám igénybe venni erre a kocsira is?
Illetve olvastam valahol hogy vannak az interneten kódok közzétéve. Esetleg ha valaki tudna egyet azt nagon megköszönném.
Továbbá elfogadok minden tanácsot javaslatot hogy mire érdemes odafigyelnem, mit érdemes fejlesztenem hogy a ranglétrán előre haladjak.
A skillemmel nincs gond, jelenleg a kocsi fog vissza és ezért vesztek futamokatAki szeretne barátnak is felvehet: MURDOCK123809 a driverem neve.
További jó játékot
üdv: József
-
ETOM
addikt
PORSCHE 911 CARRERA RSR 3.0
Új IGC-s verda. M1 is visszakerült meg még pár..
-
törölt tag
bár ez az első gold card pack amit kaptam, nem vagyok elájulva a tartalmától...
a többibe is ilyesmi ratyi cucc van? -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #19936 üzenetére
Hát, mert az általam említett játék egy másik cég érdekeltsége, ahol valóban van fejlesztés, és magyar nyelvű közönségszolgálat lesi minden kérdésedet, még akkor is, ha nem költesz a játékra egy fillért sem. Csak nem autós játék...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19937 üzenetére
Majd E3 után, ilyesmit mondtak...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Talán kapunk valamit 2 millió like-ra...........
-
tatabike
őstag
válasz
#21346560 #19932 üzenetére
Van egy online játék, ott is az van, hogy ha két hétig nem lépsz be, küldenek egy ilyen nyünyörgő levelet, hogy gyere vissza, és kapsz 200 aranyat (ott ez a boost megfelelője). Belépsz, egyből kapsz 200 aranyat, amit a folyamatosan ott játszók elég kemény pénzekért vehetnek meg....
-
törölt tag
Kaptam 1 hónap banánt a wot-ban, most akkor autózok
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #19930 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19930 üzenetére
Legalább egy ember játszani fog a játékkal
Ha már minket nem ösztönöznek..
-
tupacamaru
veterán
Megint kaptam 600 SpeedBoost-ot.
-
gyu456
tag
Már vagy 5 éve fent vagyok, de még 1 r*hat emailt nem kaptam... xD
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #19924 üzenetére
Én még e-mailt se kapok, nemhogy kódot...
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #19924 üzenetére
Én is csak az egyik acc-on kaptam.
-
Simi37
őstag
600 speedboostos kód emailban
Ez már a 3. az idén.
Pár év múlva lesz R8 LMS Ultrám úgy h rá sem költök
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19920 üzenetére
Holnap lesz és semmi.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki tudja hogy most 18:00-kor elvileg lesz valami karbantartás,ott mi lesz a változás?
-
ashiaor666
csendes tag
Én pár hete új profillal nyomulok - csak a magam szórakoztatására! Egyszer történt SB vásárlás, azon kívül csak IGC autók alap cuccokkal. Picit nehezebb a játék így most, amolyan hardcore lvl100!
-
satee76
aktív tag
válasz
tatabike #19914 üzenetére
Ez. Mindannyiunk kedvence (volt egy ideig)...
Ha ma felmegyek, sokszor alig találok pályát ahol van valaki, rengeteg csaló, fejlesztések 0, szerver leállások...Szóval NFS World az ami lecsúszott. Mondom ezt úgy, hogy pl. én áldoztam saját, valódi pénzt erre a játékra, tehát nem csak használtam.
-
Simi37
őstag
válasz
tupacamaru #19910 üzenetére
Ha szánsz rá időt akkor az R8 5.2 nagyon jó lesz. Drag király. És ha megszokod a farolásos kanyart...nekem a kedvencem
-
ETOM
addikt
Azért korrekt, h majd 20k hozzászólás van. Mostanság egy héten 2-3 üzenet esik
Enyhén lecsúszott a game
-
Simi37
őstag
válasz
tupacamaru #19906 üzenetére
Ez most komoly? xD
Van egy pár van amúgy pl: r8 4.2, r8 5.2, tt rs stb
-
Simi37
őstag
Van egy Audi TT RSem és valami iszonyat ahogyan kanyarodik még faroltatni is nehéz.... nagyon lassan kanyarodik. A tuningjai: lehetőleg C tier maradjon
Motor: S *
Turbó: S **
Váltó: S*
Felfüggesztés: K *
Fék: Z **
Kerék: S *Hogyan lehetne a kezelhetőségen javítani 490-499 overallnál?
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19900 üzenetére
szarban volt tartva a szerver két óráig, rájöttek hova való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest