- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
milán nagy respect a kódért
és köszi
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #18392 üzenetére
Én 3assal használom. Semmi bajom vele
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18394 üzenetére
ha hiszed ha nem vannak after cuccok amik befolyásolják a dögöket a worldban , pl van pár autó hogy a gyári felnit ledobod és teszel rá mást nehezebben fordul... , majd évek meg a rutin
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Jaaa hogy ültetés befolyásolja? Mindenhez only 3-ast használok
-
noblem1983
senior tag
válasz
Azt én is 2-essel a Carbon Corvettet meg talán 1-essel mert az még nehezebben fordul.
-
tupacamaru
veterán
Ha a 997-et leültetem hármasra akkor gondolom még nehezebben fordul igaz? Kettes ültetéssel használom amióta megvan.
-
kutyuska007
csendes tag
a kódot,nehezen de elfogadta!
-
alfa20
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18386 üzenetére
Köszi a kód-ot, nehezen de elfogadta
-
kutyuska007
csendes tag
Sziasztok!!A kód nekem nem mükszik visszatesz a honlapra és ezzel vége ,nem tudnátok segiteni mi a gond?
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #18381 üzenetére
THX, nálam simán megette elsőre.
Az elmúlt 4 napban csak használható alkatrészeket adoot a TH, szerintem valami elromlott.
-
sunny84
senior tag
Kösz a kódot Milán kolléga
-
BRIKLY
veterán
válasz
eLit-MiLan #18381 üzenetére
Köszi,így sikerült.
-
BRIKLY
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18379 üzenetére
Igen,csak kidob amint a "home"-ra nyomok.
-
ETOM
addikt
5JCZ-2DBT-PUWM-H64C
7 day cash + rep ampl!!!Milan írta, de nem működik az oldalra a belépés várni kell még.
-
sunny84
senior tag
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #18370 üzenetére
-
edem96
senior tag
Most hogy lehet boostot venni?
Nem enged be az oldal -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #18367 üzenetére
Be lehet kattintani, hogy X vagy Y témát akarod követni, lehet ugrani az utolsó elolvasott hozzászóláshoz, lehet válaszolni idézve, vagy idézés nékül. Képek, linkek, BB kódok, smiley-k, szövegszerkesztő /aki igényli/ , kiváló telefonos felület, letesztelve. http://www.nfswhun.com/
TCM, sg, prohardver, facebook. 4 terület magyar játékosai. Juniorok, seniorok, kezdők, haladók, japán autósok, német fanok, festők, időmérősök, hétvégi versenyzők. -
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Már megint a sok gyökérrel kellett menni team escape-et? A fenébe
Már megint tele csalóval az összes pálya, beugranak a célba, legyorsulnak stb? A fenébe
Már megint folyamatosan üres lobbiba dobál be a játék? A fenébe
Elfogytak a barátok a játékból?
Nem tudod, hogy állj neki tuningolni, skillezni vagy festeni? Ajjaj
Nem tudod, hol olvashatnál naponta frissülő híreket, tippet-trükköt? Hűha
Minden egy helyen: http://www.nfswhun.com
A legnépszerűbb fórum alapra épül , köszönhető Rexinfernumnak.a fórum fejlesztői oldala: LINK
-
cuebler
senior tag
engem meg már csak 18 nap választ el az achi-s e92-től
már nem hibázhatok
-
Rockstone
tag
Basszus bepirosodtam, irjátok már légyszives ki ha esetleg free a revive treasure hunthoz
Köszi!
-
Szeretnélek kijavítani, ha nem nagy gond: az 1600x1200 4:3-as arányú felbontás, a 16:9-es wide (ennél felbontásnál maradva) az 1600x900, illetve van a 16:10-es, ami általában 1440x900, 1680x1050 stb.
Még kétféle képarányt ismerek, az 5:4-et (pl. 1280x1024) és a 21:9-et (pl. 2560x1080). -
ETOM
addikt
Olyan mintha 1024-s felbontás lenne, de 16:9 képaránnyal, de hogy játékba nem is lehet képarányt állítani?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #18348 üzenetére
Nekem a cinque nem sok kihívást jelent ha kb hasonlóak a cuccaink
nagyon jó autó amúgy a tepsi spoiler ami igc-s megoldja nagyjából a csúszkáló hátsó fertály gondot .
Milyen szín sort használsz?
én Z-K-Z-K-S?-K?kerékben és fékben segitsetek h milyen színű xD
a kereket kék-re tipelném , amúgy nekem ez a sor jön be a legjobban
pl a ZZZKKK egyáltalán nem az én világom
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #18346 üzenetére
passz csak képen dagi a játékban tök normálnak néz ki?
képen talán csak a fehér tetö karika miatt nézz ki annak
Nem is kövér az egerem ne sértegesd
amúgy kb amióta meg van ez a fekete volt az első akivel össze futottam
-
Micsurin
nagyúr
http://kepfeltoltes.hu/131010/nfsw141_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/131010/nfsw140_www.kepfeltoltes.hu_.jpgmásik
mázli:
http://kepfeltoltes.hu/131010/nfsw139_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/131010/nfsw137_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #18342 üzenetére
-
cuebler
senior tag
besz**ás...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Balathruin #18335 üzenetére
Ha nem nyerni akarok akkor jó bele, egyébként meg csak arra jó hogy race modder achie +1 legyen
Juggernek örültem annak a 30-nak, de 4* skillnek ez elég ratyi -
Balathruin
veterán
válasz
eLit-MiLan #18334 üzenetére
Azért egy gyenge autóban még jól jöhet.
Szerk.: Én még a juggernek is örülnék. -
Micsurin
nagyúr
epic fail
elfelejteted vagy mi?
amig nem tok belépni és elolvasni pü-m ez a narancsárga x neont ha csak 1 szer akarom megszerezni a mem képfáljból azt bünteti az ea?!
Mi a szar, ez az új fórumom -.-
403 - Forbidden Error
You are not allowed to access this address.
If the error persists, please contact the website webmaster.If you are the webmaster of this site please log in to Cpanel and check the Error Logs. You will find the exact reason for this error there.
Common reasons for this error are:
Incorrect file/directory permissions: Below 644.
In order files to be read by the webserver, their permissions have to be equal or above 644. You can update file permissions with a FTP client or through cPanel's File Manager.
Restrictive Apache directives inside .htaccess file.There are two Apache directives which can cause this error - 'Deny from' and 'Options -Indexes'
ÉS PEDIG MODZILA 24.0-ÁM VAN
fene itt nincs bemutató smile --..--
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Ne feledjétek! http://www.nfswhun.com/ A legjobb fórumos alapra épülő nfs world magyar oldal, ahol folyamatos a regisztráció a 3 nagy fórum és a facebook játékosai köréből. Külön mindenkinek saját képgalériája van, ami nem zavar bele a közös nfs world dumaládába, ahol a megszokott vegyes beszélgetések mehetnek a játékról. A fenti meüsorban a legfontosabb linkek vannak, és az oldalon regisztráltak a játékosok, akik mindent tudnak a hasznos információkról, mert ők találták ki, ismerték meg, finomították. Régi játékosok butaságai, új játékosok hülyeségei, mind egy helyen. http://www.nfswhun.com/ Nem kell az egész fórum minden rezdülését követni, órákig visszaolvasgatni, hanem lehet követni pontosan 1 , minket érdeklő fórumot, és nem maradunk le sesmmiről. Külön lehet látni egyedi autós festéseket, egyedi vicces vagy éppen komoly videókat. A magyar nfs world ranglista képviselői is online vannak szinte minden nap. Az oldal szerkesztői pontosan tudják kezelni az oldal felületét akár percek alatt is. Minden nfs worldös és fórumos tudás egy helyen: http://www.nfswhun.com/ -
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #18319 üzenetére
én legalább elismerem, hogy béna vagyok. aki ilyen "segédeszközökhöz" nyúl, az valószínűleg olyan elvetemültségekre is képes, mint az alkoholmentes sör ivása vagy éppen a guminő...
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18318 üzenetére
Lehet a 10 meccs alatt nyomott egy Alt+Tab-ot, rápillantott a statisztikádra és valószínűleg hányingere lett, ahogy nekem is szokott néha. A 10 éves aggyal megáldott játékosok segédprogramokhoz nyúlnak mert máshogy nem megy.Mert a sok "szar" kocsi(A1, RS 4.0, GT2 996, Murcielago-k,Rx-8-ak,Solstice,M3 GTS) nem is jó amit néha adnak. Ugyan milyen is lenne úgy játszani, hogy senki nem csal. Persze akik megtehetik, hogy boostra áldozzanak mind erre az utópiára vágyakoznak, hogy ne csorbuljon a játékélmény. Azonban a hozzád hasonlók mindig tesznek azért, hogy egyre kevesebb legyen a tiszta verseny.
-
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18316 üzenetére
Segítséget kérsz még, közben köcsögözöd azt aki már segített.
(+ autofinishes, speedhackes csaló vagy a mai napig) -
Micsurin
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18312 üzenetére
majd talán este fele
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki tudna segíteni?
Chicane-EU-ra kellene egy emberke aki 26 privát versenyt lenyomna velem,mert kellene 10 Driverscore,és ez van a legközelebb.MONSTEREN3RGY6 néven megtaláltok.
-
sunny84
senior tag
hogy elvegyül a tömegben
, de aki ismeri kiszúrja
-
sunny84
senior tag
az a helyzet nekem a 3 fórum megvan ph, sg , ea azt csók hiába az új magyar nem fogok több időt ott sem tölteni max 4-5 percet , körbe lestem hogy miféle de nem fogok 500 féle garázsbemutató képet és videót bedobni , lehet változik és a végén megszokom , de ahogy most állok egyre jobban hanyagolom a játékot is ezáltal a fórumot ( kat ) is
-
noblem1983
senior tag
Ennek is megvan az előnye, hogy nem csap át gyerekes hülyeségekbe mert többnyire a játékról megy a téma. Az új se lenne rossz de a sokfelé lépkedés kicsit megnehezíti az egyszerűséget kedvelők csoportját. Vannak jó ötletek, pl a játékosok garázsát bemutató rész de lehetne még szerintem egyszerűsíteni rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest