- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Rockstone #21025 üzenetére
Nem tudom meg e lett az MP4, ha nem ne bánd, mert elég furcsán fordul (driftelve) e miatt nehezebb íven tartani és még butábban ugrik (elpattog(hat) és feldobja az orrát. Jelenleg az egyik legjobb IGC-s vas az LP 670 SV. Precízen fordul, popecül ugrik és úgy ér földet mintha abból nőtt volna ki, persze a Reventon talán még egy kicsit jobb és jól megtépve 366-367- ill. 399-403-al hasit utóbbi a magasabb végsebességű.
[link](#21032) Redcaster
Optikai tuningból némely típushoz van pár teljes kaszni ill. szárny IGC-ért, ha az autót szeretnéd erősebbé tenni, akkor sokat kell játszani néha dob jó alkatrészt. + nem árt szedegetni a gyémántot minden nap kihagyás nélkül egy részről elég jól adja a kp-t (kimaxolt TH skill-el), másrészről a 10. naptól 3*-os alkatrészeket/skill-eket kapsz a 18. nap után meg eshet 4*-os is. A nagy zöld foltot keresd a térképen 1.00 ó-tól másnap 0.59 ó-ig lehet szedegetni. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
Rockstone #20792 üzenetére
nem tudom a team escape hogymegy, de a D classos nagyon könnyű, és ha van értelmes 4 játékos akkor az sok pénzt és xp hozhat... én legalábbis ott farmolom a pénzt ha kell
ha senkitsem kapnak el, 16-17.000 pénz összejöhet, xp-t nem tudom már, mert nem kapok de biztos az is sok -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Rockstone #20780 üzenetére
Nitrót próbáltad? Mert szarrá veri az RX-8at......még alap nitróval is. (0% nitro power)
Skillezd fel nitroval meg Headstart-al és nyerhetsz simán.
Benyomsz 3-4 sec-es headstart-ot meg nitro duration/power/cooldown és ha ügyes vagy akkor simán meg lehet verni az MR2/RX-8/Diablo/Eclipse......stb. -
Bannani
tag
válasz
Rockstone #20777 üzenetére
Néha azért jók a kerék-kerék elleni csaták, főleg, ha mindkét fél értelmesen versenyez, nem roncsderbizik. Mondjuk a rammereknek van előnye is: ma D classban elrontott rajt után szépen vártam mögöttük az utolsó helyen amíg tülekedtek, majd a megfelelő pillanatban rakéta begyújt az Eclipsenek és egyszerre 4-et előztem, onnan pedig már csak be kellett vinni a célba.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Rockstone #20740 üzenetére
Lényegesen szerintem nem rosszabb, de nézd meg nfstimes.com-on az időket vele a pályákon.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Rockstone #20709 üzenetére
acc = account = ez az EA profilom, az origin profil, nem csak NFS World. Minden egyben. A mobilos játékokban is be lehet lépni origin profillal asszem, hogy azonosítsuk magunkat, tehát ez itt minden, a NFSW béta profil vagy részvétel csak egy kutyafüle.
Óvatosan cserélje el bárki is, nem lebeszélek, csak óva intek. -
ETOM
addikt
válasz
Rockstone #17821 üzenetére
Most, hogy mondod a 4 db achi nekem sincs meg bááár ez nem egy olcsó mulatság LFA-val megcsinálni én inkább várnék kisebb lexusra van egy kettő ami volt már igc-s.
Na igen SLR nálam is első helyen van aztán 69s ford és még egy csomó verda. De, hogy sose az kerül be ami jó lenne..
-
F22Reventon
tag
válasz
Rockstone #17802 üzenetére
volt 25000 boost-ért ccx elite, top up-hoz porsche carrera s, rakat új autó, ingyen drag r35 gtr, meg valami másik ingyen autó nem karácsony miatt. Szal sztem ne örülj előre, a nyári évfordulókor nagyobb leárazások ésvagy ajándékok várhatóak. Sztem nekik a karácsony az a pénzbeszedésről szólt főleg, nem az ajándékozásról.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Rockstone #17478 üzenetére
Ehhez nem kell sok mindent csinálni,amit kapsz utasítást a Keek oldalán arra rákatt és kész,nem tudom ezen mit nem tudtok.
Mondjuk nekem 2-szor nem engedte mert már volt fiókom,de beszopattam kicsit,deaktiváltam a fiókot és így sikerült még 1-szer megcsinálni.
10 Speedboost-ról ezt a Keek-es szarságot megcsináltam 2-szer és lett 32 SB-m -
UFO1
senior tag
válasz
Rockstone #17453 üzenetére
Annyi a lényege, ha be van téve a ram skill az ütközés sokkal kevésbé lassítja az autót, tehát minél magasabb az értéke annál jobban lepattan róla minden. Különben típusonként változó, hogy milyen alap ram van 1-1 járgányban (a skill nélküli), pl. Zonda, F1 a legerősebb ilyen téren (a BMW-k sem panaszkodnak) és az egyik leggyengébb a Lancia Delta HF Integrale.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Rockstone #17411 üzenetére
Előbb mentem egy M3GTS ellen és lecsalózott mert épphogy megvertem 997GT2-vel. Aztán gondolom jelentett is meg blokkolt is mert mit képzelek én a full ultra GT2mel hogy olyan időre vagyok képes mint az M3-asa. Legalább megnézte volna az adatlapom aztán magyarázna mert az ilyen fos szinkron és a hack miatt már alig van bizalom a játékosokban
-
cuebler
senior tag
válasz
Rockstone #17380 üzenetére
hát az igc-s felhozatalból csak a 370z érdekes...
lambo van már elég (aventador, miura, miura sv), egyre várok még nagyon, hogy akciós legyen (670 sv, konkrétan)
mustangból pedig három is "toporzékol" az istállóban, egy rtr-x, egy shelby super snake és egy boss 302 cop edition. -
hattrickuser
aktív tag
válasz
Rockstone #17346 üzenetére
Nem tudom, a TE futamokon már szinte teljesen rendbe jött az akadásmentesség. A városban gyűjtögetve figyelhető meg a jelenség, bár lényegesen kisebb mértékben, de azért még mindig zavaró sajnos.
UFO1
Ilyennel alkalmanként én is szoktam találkozni. Repked, csapódik az út szélei között, kiszámíthatatlan mozgáskoordinációval. -
remington2
senior tag
válasz
Rockstone #16694 üzenetére
Haha, nem kellett rá sokat várni, bár épp nem wallpaper, de verseny, ahol matricát lehet nyerni.
az sg-ről Dealcsy leírása:
"Ha jól értem, a 7 napos rental gallardoval kell menni a Lion's challenge-en powerup (kivéve shield és ready) és minden segédeszköz nélkül egy single futamot, amihez csatolni kell az nfs-s.com-os statisztikai oldalamat (tehát akik valamikor használtak csalást, az kizárva). Látszódni kell a post event ablaknak, ahol szintúgy látszódnia kell a skill és az alkatrészeknek (nyilván így tudják kiszűrni a fals gallardo-kat).
És a nyeremény: egy lambo matricacsomag.
Július 7-éig, Eastern Standard Time idő szerint este 8-ig (ami magyar idő szerint július 8 hajnali 2 óra)."Úgyhogy ELŐRE, nyomjuk keményen a Tensort, ELŐRE A MATRICÁÉRT!!!44!NÉGY!!NÉGY44
-
noblem1983
senior tag
válasz
Rockstone #16546 üzenetére
Egy video a Miura Conceptről Még mindig tartom, hogy jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest