- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #18699 üzenetére
Nézdmáá, nem is olvastam
Csak nem megvan a géped és C3-azol?
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18698 üzenetére
am nem ismerős honnét van az aláírásom szövege?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #18697 üzenetére
Nincsmit
-
Balcsix
senior tag
Kocsira feliratot hogy lehet rakni/írni?
-
BRIKLY
veterán
válasz
eLit-MiLan #18691 üzenetére
Ja, így oké.
A fenébe, kékből csak egy 4/8-as motorom van, ha zöld mehetett volna abból van egy 17/8-as ultra.
Bentley dögbe is kéne még valami sor.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #18692 üzenetére
Nem tudom, brikly egy fél órája szedte össze kb, még akkor az volt
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18683 üzenetére
Meddig ingyenes a TH, csak mert akkor folytatom én is, és nem kezdem előről a 82 napot
-
ETOM
addikt
válasz
Hova írták ki ezek a senkiházik, hogy ingyenes?
Amúgy meg már ilyeneket látok KKKZPZPZ KSSKDS -
BRIKLY
veterán
válasz
tupacamaru #18687 üzenetére
Köszi.
(#18688) eLit-MiLan: Hát rohadjak meg ha értem akkor..
Én ezt veszem le az írásodból.:
K-K-P-P-P, vagy Z-Z-P-P-S -
BRIKLY
veterán
válasz
eLit-MiLan #18685 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
válasz
Szuper, köszi itt is.
6 alkatrész van 1 kocsiba,Te 8-at írtál 2 kocsira,most akkor ez hogy van?
-
BRIKLY
veterán
GT3 RS-be, meg a Bentley-be tudnátok színsort mondani?
Másik kérdésem: Hol lehet most olcsón boost-ot venni? Nem nagy adagra gondolok,csak TH-t akarom folytatni,meg ha úgy van 1-2 garázshelyet venni.
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #18676 üzenetére
Keresgéltem magyarokat arra felé, de senki ismerőst nem sikerült elcsípni.
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #18675 üzenetére
Gyertek a sípályára jó az egész
-
callmeakos
veterán
Örülök hogy bekerült a sípálya, előjönnek a jó emlékek a játékkal kapcsolatban.
Rá is vett hogy megcsináljam az idei SnowWhite autómat, aminek már lassan hagyománya van, mióta játszok a játékkal[ Módosította: Barthezz2 ]
-
UFO1
senior tag
válasz
MaxxDamage #18668 üzenetére
Az mindegy, ha az egyik leterhelt átmész a másikra a lényeg az APEX, általában csúcsidőben délután/este van ilyen, na meg hétvégén. Utóbbi azért, mert most találták ki, hogy hétvégén 2 napig van egy autó IGC-ért, amúgy 2 hetente fog változni a kínálat csütörtökönként. Azt kell figyelni EU (európai), US (amerikai) szero, tehát amikor ott van a fenti időpont, akkor általában az a túlterhelt.
Érdemes még szedegetni a gyémántot (így csak akkor látszik, ha van hozzá való járgányod, különben a kis térképen kell keresgélni a nagyon meg a zöld körben keresd), de ezt minden nap kell kihagyás nélkül, mert nullázódik és kapsz alkatrészeket, ami különben csak boost-ért lenne, persze nyerni is lehet, de az ritka mint a fehér holló.
Megj.: azt a sok space-t kihagyhatnád.
-
válasz
eLit-MiLan #18672 üzenetére
na level 2 közepén vagyok, voltam olyan Run -on amin nem lettem első (meg voltak + lehetőségek / trükkök) de kaptam pontot / cash -t
Jó kis Game !
L
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
MaxxDamage #18671 üzenetére
Igen, az 3 napig használható
-
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
MaxxDamage #18668 üzenetére
Apex-EU
És majd a kocsit ezen a szerveren váltsd ki, bemész a car dealerbe, fent a szűrőknél beállitod a gifts-re, és ott lesz -
UFO1
senior tag
válasz
MaxxDamage #18660 üzenetére
Ami lemaradt: érdemes a maximum verziót letölteni és az APEX szerveren driver-t csinálni, mert a legtöbb magyar azon van, ha ez lényeges (de látom ezt már más is leírta).
(#18665) luimapeiz
Azt nem a letöltésnél kell beállítani hanem a Launcher-ben, mert most alapból a chicane-ra tesz az az újabb, de a régiek nem azon játszanak. -
-
ETOM
addikt
válasz
MaxxDamage #18665 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
MaxxDamage #18665 üzenetére
Akkor chicane...Apexre érdemesebb menni, ott sokkal több a magyar. Amikor beirod a login adatokat, jobb felső ssarokban kell átállitani apex-eu-ra, igaz, akkor ujra kell kezdened.
-
válasz
eLit-MiLan #18664 üzenetére
öszintén ?
Fogalmam nincs !
Nem volt választási lehetőség, letöltöttem , felrakta a gépre , és Play... kiválasztottam a zöld autóm (csak azt lehetett) és toltam 1-etL
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
MaxxDamage #18662 üzenetére
Még valami, melyik szerón kezdted el? Chicane vagy Apex?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
MaxxDamage #18662 üzenetére
Az a szintlépésekhez kell.
-
válasz
eLit-MiLan #18661 üzenetére
Már mentem egy versenyt amit szerencsére meg is nyertem (szutyok autóval)
(kaptam 400 pontot asszem) - vagy mi az (reputation ?)L
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
MaxxDamage #18660 üzenetére
Van 1-2 jobb autó játékpénzért is, nem szükséges megvenni a packot. Letöltöd és játszol
-
Köszi ezeket az infokat !
Magyarul nem szűkséges megvenni azt amit meglehet, és teljesen játszhatom a gamet !?
(ezt vettem ki)Csak ha jobb autót akarok (amivel esélyesebb a WIN , akkor kell boost hozzá és new cart tudok kiváltani.
Régen a Street Legal Racing Redline volt nekem még jó autós game (ha jól emlékszem a címére)L
-
UFO1
senior tag
válasz
MaxxDamage #18652 üzenetére
Az a 4000Ft-os starter pack annyiban különbözik, hogy adnak 3 autót vele ami kb. semmire sem jó (3 garázshely), tehát versenyt nem tudsz nyerni vele, igaz ellenfél függő. Plusz kapsz 8000 boost-ot amin vásárolhatsz autót, mivel a legtöbb csak valós pénzért elérhető, de van jó pár használható IGC-ért (játékpénz) is. Ezt a játékpénzt versenyekkel tudod összeszedni, tehát érdemesebb versenyezni esetleg TE (rendőrös elkapós, menekülős verseny), utóbbin egyforma pénzt kapsz (ha mindenki beér ill. nem kapnak el senkit akkor többet, tehát itt nem kell rohanni), míg előbbin az elsőtől lefele csökkenőt. Boost-ért lehet venni még kiegészítőket (teljes autókaszni, felnit, neont, stb., ezekből lehet nyerni is igaz nem mindenfajtát). Tehát csak ha nagyon nincs mire költs, vagy nagyon kell valamilyen autó, akkor vegyél boost-ot, de arra is van olcsóbb megoldás kis trükközéssel kb. fele harmad annyiért, ajánlattól függően.
Egy kis segítség a 3, szint elérésekkor kapsz 500 boost-ot ingyen a játéktól, amiből elvileg 300-at muszáj elköltened silver pack-ra (mivel nem tudsz másra rányomni), na ilyenkor nyomj egy alt+F4-et ezzel kilépsz a játékból és megmarad 500 boost, ami jól jöhet később akár egy + garázshelyként is.
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #18649 üzenetére
A BMW-t meg az AUDI-t nem tudták betenni eddig.
-
sunny84
senior tag
azt nem értem aki bezsebel mondjuk 10 ilyen kódot az miért nem lapít és használja el , vagy ha nem használja fel akkor esetleg csinál egy gyors sorsolást és elosztja , mi a f..znak nyerészkedik még ezen az ingyenes kódon , tipikus gyarló hozzáállás
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #18653 üzenetére
Az nem is baj hogy nem spúrkodnak az IGC autókkal, jól is teszik.
Csak szomorú a a GT3 RS hattyúdala. Pont 2 éve az überkirály, mindentverő vadállat volt, amit először lebutítottak, aztán még IGCs is lett. Szerintem nem ezt érdemelné egy olyan ikonikus autó mint ez, de magánvélemény. -
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #18651 üzenetére
jól látsz :S és még további faszántos dögökre vár ez a sors , az új banda ennyi jót hozott , igc cars terén nem spúrak
#18652) luimapeiz nincs olyan hogy free vagy teljes , ha leszeded a teljes verzióval játszol csak vannak olyan tartalmak amit vásárolt ( valós pénzért , online vagy starter formájában ) boostért érhetsz el ... , ez csak online játék nincs sp része ..ennyiben eltér a többi nfstől
-
Sziasztok,
Mai napon belépek a klubba !
(First a Free verziót próbálom ki és ha bejön... megveszem a teljeset !)
Régi NFS -ek bejöttek anno (1-től kb. mind) , 3.990 HUF -ér meg az Online ajándék (ha jó)L
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #18649 üzenetére
sípálya bent van és még a 2 rally pálya is havas ugratós
, bentley 2 misiért igc még lehet bent van , van jó pár igc dög ami nem rossz köztük visszajött a silvia és az m3 gtr e46
-
callmeakos
veterán
Szevasztok srácok rég jártam erre.
Tegnap felnéztem a játékba, mondván állítólag nagyon sok új IGCs autó van, köztük az 1es Bömös, de nagyon semerre láttam. Az új CM ez a Fixnow teszi a dolgát és elődeihez hasonlóan tovább rombolja a játékot, vagy valami javuló tendencia elkezdődik e?
Melleleg ilyenkor már benn szokott lenni a sípálya. Ez most kimarad? Akkor morci leszek -
Robokutya
senior tag
Aki a múltkor be Ninjázta magát az ingyen boostal és még nyerészkedik is rajta.... na az ilyet rühellem.
-
sunny84
senior tag
válasz
Balcsix #18644 üzenetére
a bentley a mostani igc -ből de amúgy a boss 302 12 ( csak jelenleg nem elérhető ) és boostból szvsz én a shelby snaket csípem mert max rammal rhinot odébb b....a
greenwichi idő szerint hétfő délelőtt 10 kor kiveszik , ami téli időszámítással jelenleg 1óra mínusz hazánkra nézve , ha jól okoskodok
-
Balcsix
senior tag
Mármint melyik a legjobb IGC-s kocsi Team Escapere S vagy A classból?
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18638 üzenetére
Asszem tavaly decemberben volt először. Én is akkor vettem meg, csak másik szerveren van sajnos. [link]
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18638 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,ez a Porsche Carrera S SnowFlake mikor jött ki először?
Mert itt a gyerek már avval megy,és ez a videó 2012.12.29. lett felrakva -
Balcsix
senior tag
Most épp melyik IGC-s kocsi a legjobb?
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18633 üzenetére
én is állandóan hátrafele nézegettem, amikor még játszottam
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
tupacamaru
veterán
válasz
Balathruin #18625 üzenetére
Mindegy, úgy sincs garázshelyem.
-
Balcsix
senior tag
Ilyen cuccokat mint PL.: Body Kittet vagy szárnyakat csak SB-ért lehet venni, vagy valahonnan még lehet szerezni?
-
Robokutya
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18627 üzenetére
pedig olyan jó versenyt nyomtam valamelyik roadster ellen aventadpreval hogy csuda ha nem rontottuk a startot kb 0.00 ás átlagban nyertük egymás ellen a köröket
most kapott egy újabb felfüggesztést a járgány 780 as overrel száguldozok vele
Már a 4. napja kapom rendszeresen a 4 csillagos alkatrészeket gyémántozásban már csak 40 nap és meglesz az 500. gyémántos napom -
Robokutya
senior tag
Azt meséljétek el már nekem hogy a manóba van azt hogy az utolsó másodpercig 2 en vagyunk bent egy meccsen és amikor elkezdődik már 3 an állunk a startnál tudtommal az utolsó 5 mp nél lezáródik a szerver nem???
Jah és persze hogy csiter a buzija aki beáll 3. nak. -
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #18624 üzenetére
Team Escape-re.
-
Balcsix
senior tag
Az IGC-s Bentley jobb mint a BMW M3 GTS vagy a Lambo Murciélago LP 650-4 Roadster?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Balathruin #18619 üzenetére
aha,értem........akkor hány autó lesz még?
-
Balathruin
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18618 üzenetére
Nem. Minden hétvégén van bónusz autó. Péntektől hétfőig elérhető. Ez volt az a meglepi, csak nem rögtön adták.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #18615 üzenetére
Én nem tudok talán lesz még.. :/
Bentley Continental Supersports Coupe jön hétvégén!
As mentioned in our last IGC Weekend Special post, today marks the first IGC Weekend Special car deployment. Starting this Friday and going forward we will be adding new Weekend IGC cars, these cars will be available over the weekend and will later be removed on Mondays.
This weekend’s IGC weekend special
This weekend’s car is the Bentley Continental Supersports Coupe. The car will be available for you to purchase for in-game Cash starting Friday December 6th 10.00 UTC and ending Monday December 9th 10.00 UTC.Next week’s retiring cars
Starting this week we will also begin explaining the retiring cars from the regular bi-weekly IGC rotation. The following cars will be retired next week on Thursday so be sure to pick them up before then:Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster
Porsche Panamera Turbo
Lamborghini Miura P400SV
Mitsubishi Lancer Evolution VIII -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #18613 üzenetére
Még jó, hogy gépnél voltam nagy cigányok ezek.. élt 10 percet..
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18611 üzenetére
Router vagy modem restart nálam megy. VPN nem jó..
Bár én nem váltottam ki másodikat hátha bann.. -
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18608 üzenetére
Mit vártál tőlük? 4000-t?
Ez az EA, de sztem lelövik mert páran már F1-t vesznek annyiszor váltottak ipét. xDD
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18608 üzenetére
ja igen sajna , de router és modem reset után újra megy ment ...
semmi sumák de akkor is saját felelősségre
-
sunny84
senior tag
[link] kiválasztod az nfs wolrdot beírod mailod , rányomsz az abschicken-re és ott is a 400sb kód , nfsw oldalán megadod a redeemnél és pakk megkaptad
-
tupacamaru
veterán
Van még valami okosság olcsóbb Boost-ot venni? Van Carrera S Snowflake.
-
Balcsix
senior tag
A mostani IGC-s járgányok közül melyik a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest