Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
execute93 #13568 üzenetére
Neked is az eleje. (#13577) chris1997
Jó az emlékezés meg a nosztalgiázás, de azok az ajándék autók csak garázshelynek jók (eladva), versenyre mindegyik alkalmatlan, ez van sajnos. Pont a másik fórumon (SG-n) is volt hasonló kérdés és nincs sok értelme boost-os kocsikkal kezdeni, mert halomra fognak ramolni, össze fog rakni 20 – 30 – 40-es versenyzőkkel és pályaismeret hiányában nem sok versenyt nyersz majd. Persze ha uberbrutál szimulátor/drift/NFS bajnok vagy lehet Zonda-val kezdeni. Különben a legjobb vétel valóban a 911 GT2 (997) azt jól felhúzva szinte mindennel party-ban lehet.Én azt javaslom valami kis Nissan-al kezdj, Silvia a legjobb alap kezdő járgány, de ugyanúgy megteszi a 200 – 240 SX is, így hasonló tudású és szintűekkel tudsz versenyezni és fejlődni. A pályát gyakorolni meg nem árt singli-ben elkezdeni, esetleg privat-ban ha van ismerős.
Feljebb linkeltem neked egy oldalt, ott meg tudod nézni mik vannak IGC-ért (játékpénz tehát ingyen), mert azokkal is lehet nyerni és nem kell boost-ra költeni azonnal.
Itt meg könnyen meg lehet nézni mik az akciós járgányok.Ui.: kicsit olcsóbban is meg lehet oldani a boost vásárlást kis trükközéssel, az előbb említett SG fórumon fellelhető mi ennek a módja!
-
noblem1983
senior tag
válasz
execute93 #13568 üzenetére
Ha még meg lesz a 40%-os akció akkor egy 997-es GT2-t biztos sokan mások is ajánlanák A osztályban a legkiválóbb vagy a Zonda F-et S-ben nagyon ütős de én már úgy vagyok vele, hogy csak az akciós autók "érik meg" mert eredeti áron -itt pont 4000Ft egy autót venni már őrültség
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő