Új hozzászólás Aktív témák
-
Halfman
csendes tag
Hello!
Az én véleményemen nem változtatott a játék, kipróbálás után sem,csak megerősítette azt! Szóval a videókból és képekből még azt gondoltam, hogy a EA már nem tud semmit újat mutatni, és az egész játék egy GRID másolata lesz. Kipróbálás után a véleményen az, ha már lemásolták akkor csinálták volna jól. Illetve az hogy végre 6 év (a nagyon régieket nem számoltam) és 6 nagyobb játék után megcsinálták a régen várt belső nézetet,amitől mindenki sokat várna. Nos itt is azt vettem észre,hogy a Codemasters üdvöskéjétől vették az ötletet, illetve másolták le,ahogyan a grafikát! Miért van az,hogy a Codemasters ugyanezeket a fejlesztéseket egy évvel korábban be tudta rakni a játékába, és alkottak egy olyan játékot ami szinte mindent ver. Pedig nekik ez az első nagy autós adaptációjuk.
És a két játékot összehasonlítva az NFS Shift nagyon alulmarad.
Az irányítása, az autó kezelhetősége 0 és még véletlenül sem relatív akárhogy nézem. Az NFS az elmúlt 2 évben alkotott semmijükkel, mostanra annyit ígértek, hogy mindenkiben felcsillant a remény, erre tessék...még egy szemetet dobtak piacra és az ígéretekből nem lett semmi.Hol marad az a jó NFS érzés, az illegális versenyek az éjszakában, hol marad az amit megszerettünk? A tuningolás? Tudtommal ezzel robbantak be, és ezért szertték annyian. De mostanra már felváltotta a legális versenyzés, ahol már semmi új nincs, és még nem is tuningolhatunk.Mint mondottam végösszegzésbe a GRID nagyon rossz másolata a játék. És hogy a versenyzők készítették versenyzőknek??? Akkor szóljanak a programozóknak, hogy ideje lenni kézbe venni az ügyet! Szerintem az Need for speed sorozatot abba kellene hagyni, mielőtt még jobban elásnák magukat. Bocs, ez csak az én véleményem, és kicsit nehéz volt megfogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Medence topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest