Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
pár tapasztalat.
azzal indítanék, hogynálam az autós játék kb. itt kezdődik: gtr2, race07, rfactor. tehát csak szimulátor...
tegnap, amikor kipróbáltam, úgy voltam, hogy az életben nem fogok belőle eredeti példányt venni, és ezt a próbát is törlöm gyorsan, mert felidegesített.
ma megnéztem egy egyszerüsített, egyedi telepítésű, élből magyar, dvd5 verziót.végeredmény. 1680*1050, g25, fullgrafika, nvidia.
az összes segédletet, (kipörgésgátló, abs, stb.), kikapcsoltam. a zöld vezetőnyilat eltüntettem. holtjátékok 5%-ra, vezérlőérzékenységeket 90%-ra. és automata váltó ki, inkább a füleket használtam.
másokkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy nem sokkal, de realisztikusabb a vezérlés és az autófizika a grid-nél. messze nem éri el a szimulátorokét, de már élvezhető volt. a gridnél pl. lemanche series kocsikkal, kikapcsolt segédletekkel egyenesben a pályán maradni is sokszor művészet, majd a következő kanyarban fékezés nélkül kormányt berántva be lehet venni. na, itt ilyen azért nincs.
az meg, ogy nincs elég elég ellenfél, mint mondta az előbb valaki? pl. quick race-ben 1-15-ig annyi, amennyi akarsz. és ott a rengeteg pálya. pláne a hosszú nordschleife. ha jól emlékszem, 10 perc egy kör, és nagyon szép, változatos környezet.
jó játék ez, csak türelmesen be kell állítani, fel kell térképezni, és kormány kell hozzá.
ennyi. én megkockáztatom, hogy meg is veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Asztalos klub
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 27% - GEEKOM Mini PC Intel U9-185H / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest