- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
pár tapasztalat.
azzal indítanék, hogynálam az autós játék kb. itt kezdődik: gtr2, race07, rfactor. tehát csak szimulátor...
tegnap, amikor kipróbáltam, úgy voltam, hogy az életben nem fogok belőle eredeti példányt venni, és ezt a próbát is törlöm gyorsan, mert felidegesített.
ma megnéztem egy egyszerüsített, egyedi telepítésű, élből magyar, dvd5 verziót.végeredmény. 1680*1050, g25, fullgrafika, nvidia.
az összes segédletet, (kipörgésgátló, abs, stb.), kikapcsoltam. a zöld vezetőnyilat eltüntettem. holtjátékok 5%-ra, vezérlőérzékenységeket 90%-ra. és automata váltó ki, inkább a füleket használtam.
másokkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy nem sokkal, de realisztikusabb a vezérlés és az autófizika a grid-nél. messze nem éri el a szimulátorokét, de már élvezhető volt. a gridnél pl. lemanche series kocsikkal, kikapcsolt segédletekkel egyenesben a pályán maradni is sokszor művészet, majd a következő kanyarban fékezés nélkül kormányt berántva be lehet venni. na, itt ilyen azért nincs.
az meg, ogy nincs elég elég ellenfél, mint mondta az előbb valaki? pl. quick race-ben 1-15-ig annyi, amennyi akarsz. és ott a rengeteg pálya. pláne a hosszú nordschleife. ha jól emlékszem, 10 perc egy kör, és nagyon szép, változatos környezet.
jó játék ez, csak türelmesen be kell állítani, fel kell térképezni, és kormány kell hozzá.
ennyi. én megkockáztatom, hogy meg is veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest