Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Hát én csalódtam a játékban. Mi ez, hogy csak két kört kell menni és kész? Ellenfél is alig van. A játékidő nagyrészét a pályatöltés meg az elnyomhatatlan átvezetők teszik ki, idegesítő. Maga a játék meg unalmas. A menürendszer szar. Valami újat akartak, de inkább nem kellett volna. Ezek a számos (6-7, 8-9) buzulások. Áááá. Egy sima vinyl felrakásához 20 enteren meg jópár ilyen 6-os 7-es állítgatáson keresztül vezet az út.
A tuning része is ratyi, semmi élvezet nincs benne. A grafika egyébként szép. Nekem 1680x1050-ben fut mediumon, 2xAA-val röccmentesen (szerintem még 4xAA-val is jó lenne). Mindezt xp sp3-on, e5200@3Ghz, HD4670@9.9 Catalyst. Grafikai bug nekem eddig csak a Spa-i pályán jött elő, de ott szinte versenyezni sem tudtam tőle. Lilás bevillódzások, fekete lett az egész égbolt. nagy fekete épület szerűség belóg az au rouge (jól írom?) utáni egyenes közepén. Még egyszersem fagyott ki vagy állt le hibaüzenettel. De nem hiszem, hogy hosszú életű lesz ez a játék. Nem tud lekötni. Semmi történet, egyhangú pályák, megcsinálod majd jön a következő kétkörös. És így tovább. Értelme nem sok. Ez nem NFS. Jó lenne, ha jövőre inkább visszanyúlnának az Underground-os témához. Ott legalább volt értelme a nitrónak, a tuningnak. A Grid-del soha nem játszottam, de ez a stílus inkább maradjon meg annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Bomba ár! Acer Travelmate P414-51 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs