- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Hát én csalódtam a játékban. Mi ez, hogy csak két kört kell menni és kész? Ellenfél is alig van. A játékidő nagyrészét a pályatöltés meg az elnyomhatatlan átvezetők teszik ki, idegesítő. Maga a játék meg unalmas. A menürendszer szar. Valami újat akartak, de inkább nem kellett volna. Ezek a számos (6-7, 8-9) buzulások. Áááá. Egy sima vinyl felrakásához 20 enteren meg jópár ilyen 6-os 7-es állítgatáson keresztül vezet az út.
A tuning része is ratyi, semmi élvezet nincs benne. A grafika egyébként szép. Nekem 1680x1050-ben fut mediumon, 2xAA-val röccmentesen (szerintem még 4xAA-val is jó lenne). Mindezt xp sp3-on, e5200@3Ghz, HD4670@9.9 Catalyst. Grafikai bug nekem eddig csak a Spa-i pályán jött elő, de ott szinte versenyezni sem tudtam tőle. Lilás bevillódzások, fekete lett az egész égbolt. nagy fekete épület szerűség belóg az au rouge (jól írom?) utáni egyenes közepén. Még egyszersem fagyott ki vagy állt le hibaüzenettel. De nem hiszem, hogy hosszú életű lesz ez a játék. Nem tud lekötni. Semmi történet, egyhangú pályák, megcsinálod majd jön a következő kétkörös. És így tovább. Értelme nem sok. Ez nem NFS. Jó lenne, ha jövőre inkább visszanyúlnának az Underground-os témához. Ott legalább volt értelme a nitrónak, a tuningnak. A Grid-del soha nem játszottam, de ez a stílus inkább maradjon meg annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gitáros topic
- VR topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest