- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Hát én csalódtam a játékban. Mi ez, hogy csak két kört kell menni és kész? Ellenfél is alig van. A játékidő nagyrészét a pályatöltés meg az elnyomhatatlan átvezetők teszik ki, idegesítő. Maga a játék meg unalmas. A menürendszer szar. Valami újat akartak, de inkább nem kellett volna. Ezek a számos (6-7, 8-9) buzulások. Áááá. Egy sima vinyl felrakásához 20 enteren meg jópár ilyen 6-os 7-es állítgatáson keresztül vezet az út.
A tuning része is ratyi, semmi élvezet nincs benne. A grafika egyébként szép. Nekem 1680x1050-ben fut mediumon, 2xAA-val röccmentesen (szerintem még 4xAA-val is jó lenne). Mindezt xp sp3-on, e5200@3Ghz, HD4670@9.9 Catalyst. Grafikai bug nekem eddig csak a Spa-i pályán jött elő, de ott szinte versenyezni sem tudtam tőle. Lilás bevillódzások, fekete lett az egész égbolt. nagy fekete épület szerűség belóg az au rouge (jól írom?) utáni egyenes közepén. Még egyszersem fagyott ki vagy állt le hibaüzenettel. De nem hiszem, hogy hosszú életű lesz ez a játék. Nem tud lekötni. Semmi történet, egyhangú pályák, megcsinálod majd jön a következő kétkörös. És így tovább. Értelme nem sok. Ez nem NFS. Jó lenne, ha jövőre inkább visszanyúlnának az Underground-os témához. Ott legalább volt értelme a nitrónak, a tuningnak. A Grid-del soha nem játszottam, de ez a stílus inkább maradjon meg annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest