- Milyen monitort vegyek?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
Anno a Pro Street miatt vettem kormányt, mert nagyon nem akart menni billentyűzettel, de nem bántam meg, sőt! 30 elmúltam, de úgy vigyorogtam, mint egy tejfölös szájú kisgyerek, mikor először kipróbáltam, és azóta is egy élmény minden autós játék nekem.
Ha megteheted, mindenképp ffb-st válassz, ne csak vibrást!
Hogy ne csak off legyek: a Shift nekem is nagyon bejön, a grafika szép, a játékélmény meg hatalmas! Szerencsére én nem szenvedtem vele egy percig sem, mondjuk nem Ati 48xx videokarim van. Egyeőre lvl 23 körül járok, de még csak a kettes szintű versenyeket csinálom.
Amit viszont kérdeznék: a hangokkal kapcsolatban, mindenkinek "bömböl"? Már szinte a torzítás határán van, olyan hangos! A win rendszerhangerő a lehető legkisebben van, ami egyéb alkalmazásokat és játékokat nézve már szinte légyzümmögés, ráadásul a shiftben is minden egyes hangot levettem 60% körülire, de még mindig attól parázok, hogy átjön a szomszéd verekedni, amikor játszok!
Másik kérdésem, hogy a megállított visszajátszás közben készített képeket ugyan feltölti valahová, ahol elvileg meg is lehetne nézni, na de hol ez a hely? Az EA acc-nál nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest