-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez89
csendes tag
Üdvözlet!
Alany:Megane II. 1.6 benzin K4M motor kombi 2004-es
Ma tapasztaltam egy jelenséget és egy kicsit aggaszt. Beindítom a gépet rendben elindul. De utána olyan mintha dadogna, nem dadog hanem az alapjárat hintáztatja az autót. Nem tudom mi lehet a probléma eddig ilyen nem volt. Olyan mintha egy henger nem menne, de ha nyomom a gázt minden okés menet közben nem észlelem a jelenséget, csak mikor alapjáraton van a gép. Mit nézzek meg rajta?Köszönöm szépen a segítséget!
UI:A toronycsapágyból SNR-t vettem csapágy és szilent egybe volt. érdemes már a gólyalábat is kicserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged