- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
válasz
DonThomasino #81338 üzenetére
Ha a hangszóró recseg és biztos nem a vezeték a rossz akkor biztos nem javíttatnám. Pont ma raktam be hátulra (M2 szedán) is az ajtóba hangszórókat, mert gyárilag nekem nem volt. Youtube videót néztem hogyan kell beszerelni oda. Nekik vezetéket is kellett húzni mert az sem volt, szerencsére nekem volt szépen bepattintva a csatlakozója egy kis lyukba.
Hátulra is ugyanazt tettem, mint amit itt írtam egyszer [link] . Olcsó és csak annyit kell alakítani a hangszórón, hogy a két ponton ahol rögzíteni fogod ott a peremes részét lecsíped, de ha ezt választod biztos látni fogod (elöl egy kicsit többet kellett faragni). Kelleni fog ilyen is: [link]
A videón teljesen lerobbantják belül az ajtót, de nem kell csak a felső kárpitot lepattogtatni. Ha van egy rövid csavarhúzód, akkor be tudod játszani a hangszórót. De mivel neked van benne gyárilag az torx lesz szerintem és akkor bit fejes kicsi csavarhúzó lenne a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged