Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
rob210 #75986 üzenetére
Bocsáss meg, nem jutott eszembe a rendes neve. Most hogy leírtad akkor jutott eszembe. A poén hogy beírtam a googleba és erre is van találat bőven, még alkatrész is ilyen neven
Akkor szerintem hagyok mindent ugy ahogy van, semmi baja az autónak, csak mivel van egy bontott motorom, így partizánkodtam egy kicsit. Levettem a régi motorról a szelepfedelet, a vezérműszíj fém oldalsó fedőjét, a motor elején lévő hőterelő tuskót és a motortartó bakot. Homokfúvóval letisztítottam őket egységesen fémtisztára, majd lefújtam szintelen lakkal. Ha közelről nézi az ember olyan mintha ezüstmetál festékkel lenne lefestve. Sajnos ha nem közelről nézed akkor csak sima szürkének néz kiNa ezeket akartam lecserélni a gyári piszkos, oxidálódott alkatrészekre, de ha ezért vezérlés kellene cserélni akkor inkább hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest