Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Mágus2 #63171 üzenetére

    :R

    Köszi a részletes infót, gyári diag-om már nincs és bár elég sok minden kínai is a számomra, :) de tegnap este találkoztam teljesen véletlenül egy főleg renault-kat szerelővel, asszony által egy buli buli folytán, elmondtam neki a dolgokat, mivel szinte a szomszédban van a műhelye (ez Mohácson volt) ezért leléptünk addig félórára, amíg rátette a diag-ot ő is, a diag szerint is, de a múltkor is ez volt, hogy az egr a ludas és ezzel semmi újat nem mondott.

    Azzal viszont már igen (miközben a műhely előtt áll az udvaron 4 lagesz 3, megane, clio meg ilyen olyan renault is még) , és rögtön azt mondta,hogy az egr-t cserélni kell, itt semmilyen tisztítás nem fog segíteni, mert a laguna 3-nál nem szoktak elkoszolódni.
    Viszont ebből a videóból meg az derül ki, hogy azért tud ez mocskos is lenni, bár Ti, mint hozzáértők biztosan tudjátok, hogy volt-e értelme a srácnak ezt kiszerelni.
    A videó onnét indul, de azt tény, hogy ennél jóval ganébb és mocskosabb egr-ek vannak fent youtube-on.

    Egyetlen gondom, hogy nincs most garázsom erre, sem olyan hely, udvar, ahol neki tudnék ugrani, na meg az idő is, mert a hideget utálom.
    Szóval, ha szétszedem, azzal nem vesztek semmit, de ha feleslegesen szedem szét, akkor tuti anyázni fogom az autót, vagy beletojok és megrendelem az újat. :U Mert a videó ugyan 1 órás, de vágott és nekem erre akár egy egész napom is rámehet, vagy ott kell hagynom, mert van mellette család is meg minden más.
    Emiatt lenne jó most egy zárható garázs, mert apránként csinálnám, de így nem megy, viszont sokáig halogatni sem akarom. A szenelő szerint a motor k..va szépen jár, meg úgy minden frankónak tűnik rajta, ahogy nagyjából átvizsgálta de az egr-re rögtön azt mondta, hogy csere..
    Tehát nem műhelyben állt az autó és felhívott, hogy itt most cserélni kell, mert ezt látják, meg nem is állok vele kapcsolatban, meg egyáltalán, hogy nála szereltetve lesz, hanem diag után mondta szinte rávágva ezt.
    Pontosan azt, ha minél sűrűbben jelentkezik, akkor csere... :U
    Nektek mi a véleményetek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák