Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
válasz
AkosAkos #712 üzenetére
#712 AkosAkos: Pont ugyanolyan fejesed lesz mint nekem, szerintem semelyikünk sem fog benne csalódni!
Apropó valaki esetleg tudja hogy edigital-nál mit rejt az az állapot, hogy "Foglalt, de még nem átvehető" ?
Ugyanis a következő a helyzet:- Tegnap mikor megrendeltem a terméket akkor még raktáron volt, és a rendelésemet még aznap visszaigazolták, DE
- Ma ezt a státuszt kaptam, és a termék már csak megrendelhető, tehát nincs raktáron.
Én ezt kétfajtaképpen tudom értelmezni...
1. Pech, pont elfogyott, de lefoglalták nekem (papíron xD) de nem átvehető, mivel még nekik sincs raktáron
VAGY
2. Tényleg lefoglalták, de még nem átvehető, mivel még épp nem ma szállította a futár, de pl. holnap vagy jövő héten szállítja.
Szerintetek? A legrosszabb eshetőség ne legyen csak, hogy nem lesz már nekik, mert így is alig kapható valahol a fejhallgató...
Olyan kérdésem lenne még, ha erre valaki tudja a választ, hogy ehhez a fejhallgatóhoz kéne nekem majd hangerőszabályzó, ugyanis gyárilag nincs...ilyen tekerőset szeretnék, erre van profi megoldás, ami nem rontja a hangját a fejhallgatónak? Tehát a fejhallgató közvetlenül a hangkártyába lenne bedugva, vagy ha nem, akkor ez a hangerőszabályzó lenne oda bedugva, és abba pedig a fejhallgató? Ha jól tudom a sennheisernek van ilyen megoldása...ez nem rontaná a jelet? Nem rontaná a fejhallgató hangminőségét?
Vagy igen, és akkor inkább maradjak a szoftveres beállításnál? (Eléggé tökölős, mert halkan prümtyögjön a face ha rámírnak, de halljam közben a játékot, stb.) -.-"
#714 guppy: Igen, jelenleg ezt a módszert alkalmaztam a Sony fülesemnél (creative-nál ilyen gond nem volt, mert volt rajta hangerőszabályzó), inkább a hatékonyságot, kényelmet illetően érzek így hiányosságokat. (pl. BF3-azok, és fel akarom venni a hangerőt kicsit, akkor mehetek be a beállításokba, audio, stb. vagy a windows mixerrel tökörészek...)... végülis tény, hogy csak egyszer kell beállítani, inkább kényelmi, praktikussági szempontból lenne jó egy ilyen eszköz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest