Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

válasz flashpointer #61307 üzenetére

Szerintem egy két dolognak érdemes utána járni:

aztan azt irtak h lassan bootol
    Ezt csak olyan ember írhatta aki nincs tisztában a DDR5-ös memory trainingel, kvázi nagy szakértő lehet.. :N Amúgy kikapcsolható és ez nem márka függő hanem DDR5 specifikáció. Bekapcsolástól számítva 8-10 másodperc múlva Windows asztalon vagyok.

hibas komponens pl usb
    valóban volt egy srác aki szanaszét fikázta a platformot mert valamilyen USB-s eszköz nem ment neki aztán visszaváltott intel-re mert azzal ment. Biztos vannak egyedi esetek de ez szintén márkafüggetlen kérdés. Neki talán nem is Asrock lappal volt ez a hiba.

wifit a mediatek kartya dobalja
    Ezt olvastam én is, lekopogom az új BIOS-al nem volt már ilyen probléma de ha sokat használod vagy inkább csak azt használod akkor rizikó faktor lehet..

Egyébként ha a pénz nem számít akkor az Asust megvenném simán, az a venti csak akkor fog neked menni ha nagyon meleg a VRM, a 7900 elvileg 65w ami nyilván valamivel több a valóságban de azt a VRM-et nem fogja nagyon megkínozni..Inkább 120w-os procik vagy felette azok ahol ez bejöhet a képbe. Bár ezt inkább a másik topikban tudnák megmondani ott sokan használnak ilyen lapot.

Új hozzászólás Aktív témák