Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
-
ada19
senior tag
válasz kisza25 #29898 üzenetére
Hálás lennék! Köszi előre is.
CX430M-et cserélnék mert halk de nincs túl kellemes hangja (standard YL DS12L-12 venti), BQ L8 400W és ez kerültek górcső alá, azaz még 1 Seasonic is de az majdnem duplaennyibe kerül. Ezen kívül nagyon jó, moduláris, szalagkábel nagyon jól elfér Elite 110-be is.
Mégsenem
-
BoB
veterán
válasz AxBattler #29887 üzenetére
Tervben van hogy írok majd a logout-ra egy bejegyzést, lőttem is pár képet ez miatt.
Ahogy írták, a Jonsbo W1 háza, amit európában a Cooltek forgalmaz.
kisza25: én utálom a kábelezést, azért is lett ez a ház.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
félisten
-
Pista0001
addikt
Táp szempontból nekem a Streacom lenne jobb, van már pico-m. Mellesleg ezen ODD lyuk sincs, ez is jobb. Hmmm.... Ja, és mintha kisebb is lenne mint a másik, és HDD téren is jobb.
Duracellm...: Az E-i7-tel is elég jó lenne, ha az egyik oldalon előre, a máskon hátra teszi a ventit, a többit meg letakarja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pista0001 #29874 üzenetére
Amit bele akar tenni lapot az pont hosszirányú szellőzést kíván, így kevésbé fontos hogy kereszt irányban az oldalakon keresztül mennyire könnyen szellőzik.
Ezért is írtam korábban a frontra a két PWM ventit, amni a fedlapon lévő perforációval fog működni, az oldalon lévő perforációt érdemes lesz az első 70-80%-át letakarni[ Szerkesztve ]
-
ocso
tag
válasz jim bcs #29866 üzenetére
Köszi, igen az első listából az INWIN BQ656 lehet érdekes, de itt nem látom a PCIE bővítés lehetőségét: link
Viszont a Streacom házak megfelelőnek tűnnek.
Egy Supermicro A1SAi-2750F lap lenne a házban, a PCIE helyén pedig nem grafikus kártya lenne, hanem egy InfiniBand 10GB PCI-E Host Adapter.
Találtam viszont még érdekességnek (elég drága):
OrigenAE MM100
OrigenAE M10
(nem olcsóak, ha jól tudom, akkor Tendraw néven is futottak) -
-
Thom!
veterán
ASROCK N3700-ITX
DTSHD/Dolby TRUEHD hangot átengedi HDMI-n??? -
jim bcs
nagyúr
Az előbbiek közt van olcsóbb és drágább, 31k-tól fentebb menni nem látom értelmét. +2 még az előbbiekhez -->
Streacom ST F7CB Alpha
Streacom ST-F7CB EVOAz előzőeket is megnézve biztos vagyok abban, hogy találsz ezekből neked megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
CHIEFTEC IX-03B
CHIEFTEC IX-01B
ANTEC VSK2000-U3
MS-TECH MC-20-ITX
MS-TECH CI-70
INWIN BQ656
SILVERSTONE SST-ML03B
SILVERSTONE PT12B
Lian Li PC-Q05Bstb...stb... Egy max. keretet nem írnál azért?
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
ocso
tag
Sziasztok, mini-itx házat keresek, hasonlóra lenne szükségem, mint a Supermicro SC101i, csak kellene egy Full vagy low profile PCIE slot is.
Táp nem kell, mert külső 12V-ról táplálnám és 1db 2.5" hdd hely is elég.Antec ISK 300 sem lenne rossz, csak van benne táp, ezért nagyobb a ház is, mint ami nekem kellene.
-
törölt tag
válasz shteer #29857 üzenetére
Remek ötlet, már gondoltam rá
Ha átlátszó lenne és a pumpa fölé, a nyomó ágára, fel tudnám tenni egy T idommal, akkor ide tudna légteleníteni a rendszer, meg kell nézni mekkora kockázattal jár az alaplap fölött ilyet tartani, mennyire lehet bolondbiztosra megcsinálni. Lehetne látni a folyadék szintet( jó dolog) de feltölteni kiépítve lenne. Esetleg ezen keresztül, 5ml-es fecskendővel utánapótolva a folyadék álló rendszernél.Tervben van, hogy 4-4 csavar eltávolítással, könnyedén leszerelhetőnek kell lennie a komplett hűtésnek, így nem építeném rá fixen a gép testére a fill-portot. És a radiátortól elágaztatva sem szeretnék még egy csövet betámasztani valamelyik sarokba, amelyik felér a gépház tetejéig. Mert azért olyan rengeteg szabad hely nincs, hiába van minden kábel pontosan méretre-vágva
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel továbbra is megy a vakaródzás "esetleges fejlesztés" miatt, így az FT03-mini még egy problémáját ki szeretném küszöbölni. A 10,5"-os vga, Atx táp támogatás után, szeretném ha a CPU hűtő mérete/elhelyezése/teljesítménye nem szűkítené a beszerelhető alaplapválasztékot és a processzor teljesítményét.
Ezért tovább fogom moddolni.
Egy 140 mm-es radiátort próbálok meg felszerelni a ház szellőztetését végző alsó ventilátorra és egy pumpával egybeépített blokkot a cpu-ra, persze nem gyári egybevíz formájában.CPUblokk+pumpa megvan az apróról, Egyenlőre a meglévő 200-as radiátorral lesz kipróbálva. Ki kell derülnie hogy res. nélkül hogyan bírja a hőtágulást a 100% feltöltött rendszer, mert a pumpa van legmagasabb pontban nem lehet benne buborék.
Illetve ilyen kis ellenállású, kis térfogatú körben mennyire lesz zajos a leszabályzott pumpa, ami alapból elég nagy teljesítményű, kell-e valmi folyatás, vékonyabb csövek.?!
Míg ezek kiderülnek addig a 140-mm-es radiátorok szűk választékán kell átverekedem magam, mert túl vastag és túl vékony sem lehet, mert az egyik az esztétikum míg a másik a teljesítmény rovására megy. illetve a kivezetések sem lehetnek akármilyen pozícióban.. -
Archttila
veterán
eMAG e-mail: Levasarolhatom a haz arat, vagy visszafizetik a vetelarat A futarceg is irt, megkezdtek az ugy kivizsgalasat
Egyebkent jol latszik a dobozon, hogy a szallitoauto zarja preselodott bele.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
shteer
titán
válasz TESCO-Zsömle #29851 üzenetére
én az ITX vs ATX méret közötti mATX-re gondoltam
szerintem jónak tűnik..
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz shteer #29850 üzenetére
Ami nem 2 hatványa méretű az azért annyi, mert a rendszerint SandForce vezérlő plusz helyet tart fent tartaléknak. Ugyanez a vezérlő annak köszönheti kimagasló teljesítményét, hogy tömörítést alkalmaz, amitől nem tömöríthető állományok esetén meglehetősen belassul.
De lehet én tévedek...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
shteer
titán
-
Archttila
veterán
válasz Archttila #29836 üzenetére
hmm lecsavarozhato lenne a WI-Fi?? vagy volt mar?
Irtam Alpenföhn-eknek kivancsi vagyok mit reagalnak. De lehet megkerdezem Asus-ekat is, hogyz most akkor hogy is van ez a WI-FI-vel mert egesz kellemes adatokat olvastam az ATLAS teljesitmenyerol. hofok/zaj minden rendben van!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
patomi
őstag
válasz shteer #29843 üzenetére
Nekem is volt(3,5" Blue), de semmi baj nincs vele, csak egy normális ház kell alá, amiben van rendes szerelék a vinyóhoz.. (persze ez csak az én véleményem) Utoljára a Silencio 352-ben éreztem rezegni, de abban nem is volt gumis felfogatás. A jelenlegi icic-pici házamban is volt egy darabig, gumi alátétekkel(gyárilag így kell szerelni) semmi hangja, rezgése nem volt.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
félisten
válasz Archttila #29841 üzenetére
Rendben, akkor tetszőleges HDD-t.
A mondandóm lényege az lett volna, hogy szvsz teljes pénzkidobás SSD-vel próbálni meg utolérni az egyre-másra megjelenő játékok tárhelyigényét.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
shteer
titán
válasz TESCO-Zsömle #29839 üzenetére
Meg a kettő között is van egy népszerű méret.
szerintem jónak tűnik..
-
Archttila
veterán
válasz AxBattler #29840 üzenetére
"mondjuk egy WD Black 750GB-ot, vagy 1TB-t."
Sajnos az miden csak nem gyors. A 3.5-es Blue es 2.5-es Black kozott eg es fold a kulonbseg... (tapasztalat)
128GB SSD, 1TB WD Blue a kis black pedig egy hordozhato kis mindenes hdd lett.
En is ugy almodtam meg a SG13-at, hogy a Drive Bay-en 2x2.5'' ssd/hdd fog csucsulni de sajnos csalodas lett a vege, egyszeruen nagyon lassu ha nagyob mennyiseget kell surun betoltenie.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
félisten
válasz TESCO-Zsömle #29839 üzenetére
Szvsz reménytelen tartani a lépést SSD-vonalon a játékok helyigényével, hacsak a pénz nem számít. Inkább vennék egy 128GB-os SSD-t a rendszernek, és mellé egy gyors, 2.5"-es vinyót a játékoknak, mondjuk egy WD Black 750GB-ot, vagy 1TB-t.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én 512GB-os M.2 PCIe SSD-vel gondoltam el az új gépet, azzal már meg merem kockáztatni, hogy sima vinyó nem kell a gépbe. Igaz, a 256-ossal is így voltam, míg ki nem jött a GTA5 és el nem einstandolt 70 gigát... Star Citizen-t várom, az meg úgy néz ki, hogy lesz 100 is, ha elkészül... Meg igazából teszteken nem tapasztaltam számottevő sebességnövekedést. ÚGyértem a mostani SSD-m még SATA2-es és a modern SATA3-asoknak van 1-2MP előnyük átlag használat alatt programok/játékok betöltésekor... Az nem ér meg tízezreket...
Meglátjuk, jelenleg nem tudom, hogy ATX vagy ITX lesz a vége. Mindkettő mellett és ellen is szólnak érvek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
flashpointer
őstag
Válaszd a matx verziót, +memória, sokkal kényelmesebb szerelni, jobb szellőzés, sli is belemegy, vagy ha jön valami új csati nem kell új lapot venni hanem bővítőkártya belefér.
Normális hűtésnek úgy is kell a hely, (még a radiknak is ) úgyhogy nem a lap dobja meg az összméretet.
(persze hogy normális matx ház nincs az más kérdés : )[ Szerkesztve ]
-
vis.p
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #29831 üzenetére
Nem tudom sajnos. Csak 2 intel ssd-ről tudok ami ezt a csatit használja. Egy 400gb-os és egy 1,2tb-os. Intel 750 Series 2.5" ssd. 150k és 400k.
Nem tudom felfogni, hogy erre a 2db ssd-re miért kell az u.2??????
M.2 -> u.2 adapter már van, annak aki az utóbbit választaná.
150k-ért nem fogok venni ssd-t az biztos, inkább visszalépek a sima sata-s ssd-hez.
A külsőt már elfogadtam. A hdmi 1.4-et is. A lemaradt m.2-t nagyon nehéz.
Fogalmam sincs mit csináljak. A memóriámat csak ez a lap kezelné hivatalosan.
Már azon gondolkozom, hogy írok a TE-nek, hogy gyártsanak az u.2 csatihoz egy szerelhető 90 fokos apa-t. -
Archttila
veterán
Az ATLAS vs ASUS Z170I illeszkedes dologgal kapcsolatban lenne meg itt valami. Csak azert linkeltem be a videot hatha ti tobbet lattok amikor a srac felemeli az asztalrol a lapot. video (2:36)
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Archttila #29820 üzenetére
Ha képen is látszik fotózd le a dobozt (bekarikalázva a fotón a problémás részt, és a ház érintett részét ugyanígy és mellékeld a reklamáló levélhez amiben leírod, hogy a párod vette át aki nem ért az ilyenhez, egyúttal jelezd, hogy a visszapostázás magas költsége miatt pozitív elbírálás esetén más megoldást (részbeni vételár visszatérítés, vagy futár hozza az ujat, viszi a sérültet) szeretnél.
Emagnak nincs valami hazai átvételi pontja ilyen garanciális problémák esetére?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
balu333
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem hátha valakinél volt már ilyen probléma. Leírom a gép adatait:
Alaplap: Gigabyte Z97N Gaming 5
Pocesszor: i5 4460
HDD: Seagate ST40000DX001
Ram: G.Skill F3-17000CL9D-8GBSR
Táp: Corsair RM 550
Olyan gondom van vele bekapcsolom, majd felpörög a proci és a ház ventije, majd 16sec alatt szépen leállnak a ventik és újraindul a gép, ezt csinálja folyamatosan, valakinek valamilyen tipp esetleg mire nem figyelhettem? Két procival leteszteltem, két winchesterrel, ebből a típusú ramból is kettő van külön-külön megnéztem, de úgyanaz a hiba -
vis.p
aktív tag
-
kisza25
félisten
MSI b85 Gaming OC: most sikerült biosban beállítanom 3,4Ghz-re csak UEFI BIOS megtréfált egér kattintásra nem engedte állítani szorzót, de enterre sem.
Kiderült, hogy +- kell nyomkodni, erre valahogy nem gondoltam, de csak 34-ig engedi, ivynél engedett max szorzó +2-t. 103-as bckl-el menne a 3,5Ghz, de annyit nem ér szerintem[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Archttila
veterán
válasz shteer #29826 üzenetére
Igen erre is gondoltam, de ez max annak lenne jo aki amugy is ablakos oldallapokat akar a hazra.
Ezt leszamitva hibatlan a haz...Meg az sem erdekelne ha 1 honapig ulnek a penzen csak tudjam, hogy visszakapom.
-
shteer
titán
válasz Archttila #29817 üzenetére
Jobban jársz ha nem vállalod be a visszaküldés emag tortúrát.
Inkabb add el így és vegyél egy másikat!Én elvből nem veszek tőlük semmit és senkinek sem javaslom. Pedig a DPD-vel elégedett vagyok, a futár is jó arc aki felénk jár.
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
ada19
senior tag
Gigabyte alaplapoknál a TMPIN2 szenzor mit jelent HWMonitor-ba? Pár fórumban írnak róla de csak találgatás megy, van ahol NB-t írnak (az nem a prociban van már?) van ahol VRM-et.
Megfordítottam a tápot (fentről szív friss levegőt nem a gépből a meleget) és ez bizonyos TMPIN2 64 fokig felmegy. Mikor kellene aggódnom?
Mégsenem
-
Archttila
veterán
válasz kisza25 #29823 üzenetére
"én ismerek pár futárt és pl az egyik 6hónapja van a cégnél, de még nincs bejelentve, a telefonja saját, ha felhív mert nem talál otthon azt maga fizeti, reggel 6-tól, este 8-10 ig melózik attól függ mennyi a csomag és ezért kap 150eFt-ot (mert ugye nincs bejelentve)"
En mindent megertek hidd el, de ugye ez meg nem ok arra, hogy osszerugdossa a csomagokat es ugy kezelje oket, mintha szalmabalak lennenek?
-
kisza25
félisten
válasz Archttila #29822 üzenetére
én ismerek pár futárt és pl az egyik 6hónapja van a cégnél, de még nincs bejelentve, a telefonja saját, ha felhív mert nem talál otthon azt maga fizeti, reggel 6-tól, este 8-10 ig melózik attól függ mennyi a csomag és ezért kap 150eFt-ot (mert ugye nincs bejelentve)
Az MPL sokat fejlődött én mindent azzal küldök (vaterafutár) 1 nap alatt ott van, 100000Ft-ig értékbiztosítás és 950FtAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
Archttila
veterán
válasz patomi #29821 üzenetére
Azt teszem de fel nem tudom fogni, hogy ha nalam a cegnel a fonok 150%-ot var el (es nyilvan ha nem hozom akkor pakolhatok) akkor itt es mashol ez miert nem mukodik? Miert nem lehet az ilyen hanyag lesz@rom embereket eltavolitani az adott poziciobol, jelen esetben ulesbol?
Egyebkent ahogy azt irtad is, a postaval (MPL) a vilagon semmi gondom nem volt meg. 3 koppPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
patomi
őstag
válasz Archttila #29820 üzenetére
Mindenképpen reklamálj. Komolyan mondom a királyi posta lazán túl nőt ezeken nevenincs futár cégeken. Mind kultúrában, mind minőségben. Pár hete jött hozzám is a futár. Mikor kinyitotta a rakteret, látom ám, hogy minden behányva dobozok egymás hegyén hátán, ahogy kanyarban rendeződnek... Háát no.. lehetnek ott több száz ezres cuccok is...
-
Archttila
veterán
válasz patomi #29819 üzenetére
A ragasztoszalagot alaposabban megvizsgalva nyoma sincs ujraragasztasnak, ellenben a dobozt jobban szemugyre veve latszik, hogy valamifele ajtot (zarral az alljan) nyomhattak neki. A szakadas erre utal.
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz Archttila #29817 üzenetére
Én már jártam így hazai pc bolttal, de az rendeződött gyorsan. (2x kaptam sérült házat egymás után és nem akarom azt mondani, hogy esetleg nem a futár cég volt a ludas.. ennél azért jobban össze volt nyomódva az enyém) Ha nem az újra csomagoltat (12490.- most) vetted simán reklamálj.
-
Archttila
veterán
válasz storm4 #29816 üzenetére
Siman benyelem a futart azzal nincs gond, tanulopenz inne soha semmit tobbe, de ROMANIABA picit huzos lesz a koltseg.
Es nem en vettem at, ez bosszant a legjobban!!!!!!!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
storm4
aktív tag
válasz Archttila #29814 üzenetére
Internetes vásárlás esetén 14 nap elállási jogod van a vásárlástól számítva vagy a termék átvételétől.
Visszaküldöd és max. buksz egy kis futár díjat vagy megpróbálsz együtt élni vele.
Persze tudom bosszantó,de sajnos ez van.Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Archttila
veterán
válasz TESCO-Zsömle #29811 üzenetére
Horpadt a haz oldala.
-
Archttila
veterán
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz #16939776 #29804 üzenetére
beraktam egy 12cm-es ventit fentre szívóra és helyreállt a rend
ja a lappal kapcsolatban:
a PWM-es CPU hűtőt nagyon szépen lehet profilozni, de a ház venti érthetetlen okból 50%-tól indul és nem is lehet lejebb állítani
szóval, vagy egy alacsony fordulatú ventit kell szabályozni, vagy egy csatlakozóra kell rakni a procival, hogy nekem mindig a ventikkel kell küzdenem
agyalok rajta, hogy visszarakjam a vizet, mert nem nagyon kapkodnak érte, elherdálni meg nem akarom, de jelenleg lusta vagyok rá, meg beszerelném még aznap vinni akarnák[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
törölt tag
válasz kisza25 #29793 üzenetére
legalább akkora légcsere kellene a házon keresztül mint amit a gyári hűtő produkál a bordán keresztül, akkor nem tudná felfűteni. Hasonló első benyomásra számítottam.
Kíváncsi leszek tx3 mennyit farag a maghőn/zajon.szerk.:Lehet csak kelleni fog a kompakt víz, hogy nyáron se pörögjenek a ventik... Várjuk a fejleményeket!
[ Szerkesztve ]
-
vis.p
aktív tag
Sajnos igen.
M.2, aminek lenne értelme nincs, viszont van felesleges LN2 mode jumper.
Newegg.com -
BoB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX B550-F Wif
- Jól felszerelt Gigabyte B85M-D3H (4x SATA3, 2x SATA2/HDMI, DVI, VGA/4x DIMM/hűtött VRM) + Win10 Pro
- 6x32GB DDR4 3200MHz desktop RAM
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Corsair VENGEANCE LPX memória, 16 GB DDR4, 2666 MHz CL16, négycsatornás készlet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest