Hirdetés
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azreon
tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Köszönöm a tippeket.
xtevo: Ez biztos, hogy nagy
És annyira nem tetszik. Erről láttam is most a tesztet itt a prohardveren.
storm4: A pirosnak kicsi a tápja, a codegentől pedig van még kisebb.
Goose-T: Igazad van, elnéztem a tápot, tényleg csak SFX megy bele
Igazából hajlok erre a házra, mert magasabb kártya is belemegy, így később még tudnék bele erősebbet is rakni. Viszont jelenleg majdnem mindegy hogy melyik kártyát rakom bele, csak nvidia legyen(benchmarkok alapján). A Geforce 610-es és egy GTX650-es között nincs nagy különbség, számomra. Játszani csak néha szoktam, akkor is inkább régebbi játékokat, ahhoz pedig elég egy kisebb kártya is.Erről hallottatok már? Chieftec FLYER SERIES // FI-01B TFX táp megy bele, és ahogy látom ez 8cm-es ventit jelent. Ezek nem olyan hangosak mint az SFX-ben lévő 4-esek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És annyira nem tetszik. Erről láttam is most a tesztet itt a prohardveren.
Igazából hajlok erre a házra, mert magasabb kártya is belemegy, így később még tudnék bele erősebbet is rakni. Viszont jelenleg majdnem mindegy hogy melyik kártyát rakom bele, csak nvidia legyen(benchmarkok alapján). A Geforce 610-es és egy GTX650-es között nincs nagy különbség, számomra. Játszani csak néha szoktam, akkor is inkább régebbi játékokat, ahhoz pedig elég egy kisebb kártya is.