Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• alef

csendes tag

Sziasztok! Tanácsot kérek. Belső (PCI, vagy PCIe-x1) TV-tunert keresek az asztali gépembe (volt egy régi Avermediám, de mikor a Win XP-t Win7-re cseréltem, kiderült, hogy azzal nem kompatibilis..).
    Egyszerűen csak TV-t nézni, illetve adott esetben felvenni szeretnék, pl. avi-ba, meg rádiót hallgatni, esetleg PiP funkciót használni a számítógépes munka mellett. Win7 (32bit) operációs rendszerem van, UPC a szolgáltatóm (sajnos), és bár "digitális" előfizetésünk van, a számítógéphez az analóg adás (simán a koax kábel) jön. Olyan tunert ajánljatok (2-3-nál nem kell több, nem akarok nagyon bogarászni), ami ezeknek a paramétereknek megfelel, megbízható, jó minőségű, nem túl drága, és adnak hozzá könnyen telepíthető és könnyen kezelhető jó minőségű TV-néző programot is (vagy ha van ilyen ingyenes program a neten, azt is ajánlhattok hozzá). Esetleg bónuszként ajánlhattok egy-két olyan hibrid kártyát is, ami az analóg mellett a mindigtv-t is tudja fogni.
    Biztos én vagyok a sokadik, aki kb. ugyanezt a kérdést teszi fel, ezért ha valami linket, vagy korábbi hozzászólást ajánlotok csak, akkor az is kitűnően megfelel, csak nem akartam az egész fórumot átnyálazni. Köszi! :N

Új hozzászólás Aktív témák