Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Lényegében tökmindegy, melyiket veszed, minőségben mind elég jó.
Ha jól emlékszem, az elnevezésre kell figyelni: az XP szokta jelölni a sztereó TV-t, a Pro nem tudom, mit jelent.
Nézz rá, ha sztereó, akkor NICAM szokott a TV-tuner jellemzői között szerepelni.
(Sokszor csak a ráintegrált rádióvevő sztereó!)
A DVR/PVR szokta jelenteni, hogy hardveres felvételt is támogat. (Általában MPEG2, de ez változhat.)
Sipi -
Jano
senior tag
Ja és a PixelView-ből ezek vannak:
PixelView PlayTV DVR Tuner / MPEG2 lejátszás
PixelView PlayTV HD Tuner+MPEG2 Capture+TXT funkciók Tv tuner kártya
PixelView PlayTVPro TV Tunerkártya, PCI, TXT, FM Rádió +Távirányító
PixelView PlayTV XP TV Tunerkártya, PCI, TV tuner +Távirányitó
Ezek közül esetleg melyik a jó?
Amúgy a Computer Panorámában láttam egy tesztet az esetleg segíthetne nekem eldönteni ha valakinek meg van az a szám. -
Jano
senior tag
Illetve még van a: TerraTec Cinergy 600 TV ez mennyire jó?
-
Sipi
addikt
Pontosan. A PCI-buszon keresztül így is, úgy is bekerül a gépbe a videojel, aztán csak a szoftveren múlik, mit kezdesz vele.
Az audio azonban legtöbbszor egy külső kábel segítségével megy be a hangkártyád Line-In-jére, tehát a szoftverben azt is be kell (tudni) állítani, hogy hang is kell, és az a Line-inől jön. De eddig minden általam látott felvevő tudta ezt.
A leírás alapján ez a kártya sztereo TV-tuneres. Ez jó.
De keresgélést akkor is javaslok. Példa: a Hauppauge-nak van pl. a WinTV PCI FM-sorozata. De ezen belül még vannak revízió-számok, amelyek lényeges eltéréseket tartalmaznak! (Más dekóder-chip...)
Ezért nem árt, ha előzetesen megtudod, milyen számú az adott kártya, és neten rákeresve ellenőrzöd.
Használtan érdemes lehet nézned, a kártya maga nem igazán romlik meg, viszont jóval olcsóbb lehet. (Sztereó tuneres kártyák elég sokba kerülnek.)
Sipi -
Sipi
addikt
Ez csak azt jelenti, hogy a gyártó által adott célszoftver nem kezel, csak néhány, általában a telepítéskor felkerülő kodeket.
De ez nem gond, a hozzá adott szoftverek általában úgyis vacakok. Rögzítésre direkt erre kitalált programot érdemes használni (pl. DScaler), amelyek a Windows beépülő kodekjeit támogatják.
Sipi -
Jano
senior tag
A honlapján megnéztem ott nincs írva csak a szokásos marketing szöveg. Viszont azt olvastam hogy sajnos nem lehet DivX-ben használni. forrás: http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=599&oldal=5
-
Sipi
addikt
Abba tömörítesz, amibe akarsz, ez független a kártyától. Az csak a jelet adja. Hogy utána szoftveresen mit csinálsz vele, az a Te és a szoftvered dolga.
Ha hardveresen támogat valamit, csak annyit jelent, hogy nem kell a felvevő-program mellé kodekeket telepítened, elég, ha ismeri a szoftver a kártyádat, és majd a kártya elintézi a dolgokat.
A Pinnacle PCTV Pro-ról nem tudom, sztereó-e vagy sem, próbálad meg a honlapon megnézni, mert sokszor elég ellentmondók az infók. Én azért (is) maradtam a Hauppauge-nél, mert legalább rendes infót lehetett szerezni róla.
A képminőség relatív. A belső PCI-os kártyák eleve zajosabbak, mint pl. egy DVD jele, hiszen a gép belsejében sok zajt össze tud szedni. De pl. az én Hauppauge-om nagyon szépen néz ki - nekem legalábbis elég. Pl. kb. 20 méteres kábelen jön eleve az adás, analóg módon, úgyhogy fölösleges méregdrága hardverre költenem, ha eleve nem a legtutibb minőségű a forrás.
Otthoni használatra az említett kártyák szerintem tökéletesek.
Sipi -
Jano
senior tag
Csak azt szeretném megtudni hogy attól hogy a kártya csak MPEG-II-be tud maximum hardveresen rögzíteni, attól még lehet-e szoftveresen pl: DivX-be tömöríteni vele? És a Pinnacle PCTV Pro tud-e sztereóban is rögzíteni, és ezekszerint akkor nem olyan jó a képminősége?
-
doc
nagyúr
elég rendesen floodolsz...
amúgy ha jó minőségű tuner kell, vegyél SAA chipest (pl. a Flyvideo-k ilyenek), de azt nem tudom, van-e SEX-ben. A PCTV valamivel elterjedtebb. Nekem Hauppauge van, Linux alatt remekül működik, bár elég zajos a tuner (kéne rá tenni egy kis ólomborítást...) -
Jano
senior tag
Senkit nem érdekel?
-
Jano
senior tag
Ja leglényegesebb kimaradt, hogy lehetőleg minél jobb legyen a hang és kép minősége.
-
Jano
senior tag
Plízz help me!!!!!!!
-
Jano
senior tag
UP, valaki segíthetne már!
-
Jano
senior tag
Ja esetleg még leírom hogy milyen hangkártyám van most egy SB 128 PCI-van, de tervezek venni valószínű egy Audigy 2-t.
-
Jano
senior tag
Nekem milyen TV tunert ajánlotok, az igényeim: minél nagyobb felbontásba lehessen vele rögzíteni, és bármilyen formátumba lehessen vele menteni (DivX, xVid, MPEG-I, MPEG-II, MPEG-IV, MJPEG, stb.) TV-adásokat vennék fel vele egyenlőre antennáról (mert nincs még kábel TV-nk), Video-8-as kazettákat rögzítenék vele az analóg kameránkról, esetleg régi VHS kazikat digiznék vele.
Nem kell hogy minden formátumot hardveresen támogasson, elég ha szoftveresen támogat, ugyanis a körítés hozzá egy 2.4 Ghz 800 FSB-s P4, ASUS P4C800 Deluxe alaplap, 2x 256 MB DDR 400-as Samsung RAM, Triplex ATI Radeon 9600 Pro. Ja és még támogassa a Windows XP-t, esetleg valamilyen Linuxot is. És valószínűleg sulinetre veszem. -
doc
nagyúr
válasz
loszerafin #69 üzenetére
loszerafin
nekem lenne egy kérdésem: be lehet állítani, hogy a csatornákat adott sorrendben váltogassa? (tehát pl. a TV2 után a Spektrum jöjjön, és ne a Eurosport) Mert akkor tuti ezzel tévéznék (denoise rulez)
-
Petmen
csendes tag
Sziasztok látom nem csak nekem van Pctv pro (pinacle) tunerem, de eddig mindenki akivel beszéltem boldogan használja.
Nálam valamilyen okból a második indításnál meghal és többé nem hajlandó működni a progi. Unom hogy újra és újra felrakjam a gépre. Ha tud valaki valami segíteni ezzel kapcsolatban azt nagyon megköszönöm.
Ui: csak az én gépemet nem szereti, de nem biztos hogy alaplapi ütközés, mert akkor elsőre sem indulna el nem? -
neko
csendes tag
sziasztok!
már több fórumot végig olvastam, de mindenhol csak szatelites és kábeles kódolásról írnák. az ammikro-ról nem tudok semmit, régebben azt hallottam, bármely 8*8-as chip-es tvkártyával lehet kódolni megfelelő progi segítségével.
ez a dolog él-e még, vagy volt-e ilyen egyáltalán? -
wazsi
csendes tag
Ja Ulead Media studio 7 szuperul kezeli xp alatt a tvtuner kártyákat mindenkinek tudom ajálni.Bye
-
wazsi
csendes tag
Sziasztok nekem Leadtek Winfast 2000Xp rpo Deluxe Tv tuner kártám van.Nagyon szupi.1böl divx-et vagy xvid-et vesz fell (hardveres mpeg-4) + a hangot mp3ban.Xp alatt használom és csak 1 szenvedés van vele.1 idö mulva azt csinálja hogy 1-2perc mulva kikapcsol a hangja.A rádio résznél is.Ha veszek fel akkor is
.kicseréltem és az uj is
Ha visszaállitom az Xp-t akkor + jo.(1 ideig)Letöltöttem frissitett drivert + mindent de azzal is.És +1 érdekesség hogy az mp-3 layerböl + eltünik a 44khz,és csak akkor lesz ha ujbol felrakom az mp3 codecet
Ha vkinek van otlete akkor pls ossza meg.thx
-
Wolskin
csendes tag
Nekem egy terratec 600 vmi. van. Nem rossz, a távirányítója gagyi (szeret megszaladni mind a csatornaváltó, mind a hangerő, de lagalább van), viszont a saját szoftvere nem az igazi. A hozzá adott Intervideo WinDVR ezerszer jobb képet ad, viszont nem tudja a txt-t kezelni (igaz, az a másikon is csak 50%-os). Előtte ATI AIW Radeon volt, a szoftvere szarakodott, általában nem indult el a capture, nem ment a txt, viszont felismerte, hogy a 18-as tft monitornak nem 16:9-es az aránya, és alul, felül hagyott egy feket csíkot. Emez széthúzza a képet, így full screen-en mindenki szuper IQ, hosszú koponyás (ami egy két közéleti szereplőre mondjuk rá is fér...). Szóval nem az igazi. Ha lenne zs, ati aiw 9700pro...
-
vol4
csendes tag
válasz
loszerafin #69 üzenetére
Szia Ló Szerafin!
Köszi a segítség felajánlását, de scriptet én is tudok írni (ezt nem bántó
hangnemben írom ;-). Úgy gondoltam, hogy ha vannak erre a célra írt grafikus
programok, akkor azok mégis csak kényelmesebbek lennének, csatornát mégiscsak
kényelmesebb az egérrel váltani. A parancssoros alkalmazásoknak egyébként
magam is nagy híve vagyok, a TV-rôl való rögzítést például még véletlenül sem
csinálnám grafikus programmal, csakis parancssorból. -
-
vol4
csendes tag
Sziasztok!
Azért ide írok, mert az elôzô problémámat ide ide írtam, s van elôrelépés ...
Szóval Pinnacle PCTV kártyám van, s SuSE 8.1 alatt nem tudtam a tunert
megszólítani. Most újítottam 8.2-re, s a dolgok beindultak. Most már csak az a
gond, hogy az összes TV vev?program (xawtv, zapping, kwintv) 1-2 másodperc
után lerohasztja az egész gépet (root-ként is). A merevlemez megy, mint a
veszedelem, de a gép teljesen fagyik, még hálózatról sem lehet elérni.
MPlayerrel minden tökéletesen m?ködik, de az erre a célre kissé kényelmetlen.
Valakinek ötlete? (Paraméterek: AMD Athlon 1600+, 512 MB mem., 40 GB HDD)
Köszi -
zsola111
csendes tag
Egy tapasztalat megosztása:
PCTV (stereo) + saját PCTTV vision 5.5 softvare(driver + akár más capture progi: cyberlink, intervideo) és Norton AV MSN messenger ellenőrzés beálítása --> a hang 1/2 percen belül eltűnik. NAV-ban beállítás le --> nincs gond a hanggal. Forrás: Pinnacle fórum. -
UHHH
őstag
Es a taviranyitoval mizujs? Nekem a tuneren van a taviranyitom, nem soros porton, de nem igazan lelek hozza normalis programot, ami meghajtja /win32/. Anno win9x-nel meg siman ment 1 csomo programmal...
-
baracs
csendes tag
Nem kell tovább próbálkoznod! Innen letöltheted a kártya gyártójától az új meghajtót. A TView 99-ből TView 2000 lesz, és gyönyörűen fut XP alatt. Fontos, hogy a régi meghajtót telepítés előtt töröld. Korábban én is kaptam tippeket, amikkel semmire sem mentem, ki is kaptam a gépből a kártyát, hogy ne zavarjon, aztán magam néztem utána. Megérte. Egyenlőre nem veszek új tunert!
Örülök, hogy segíthettem. -
Flashcash
Közösségépítő
A programot a http://www.dscaler.org címről szedheted le.
Elsőre picit bonyolult, mert sok beállítási lehetőség van rajta, de érdemes foglalkozni vele. (pl. ha nincs hangod akkor az audio/tuner input menüben kell trükközni nem a progi a rossz)
A képminőségen úgy lehet javítani hogy jobb minőségű jelet juttatsz a kártyához.
Milyen TV -tek van? Kábel (soros/cs.pontos,am-mikro,antenna?
Van ismerősöm aki egy adótorony alatt lakik 2km-re, neki antennáról tökéletes a TV képe, van AM-mikrojuk arról már elég rossz minőségben jön az adás.
Az én UPC soros előfizetésem sem ad túl jó képet. -
Santses
aktív tag
válasz
Flashcash #54 üzenetére
erre énis gondoltam..hogy a TV olyan ratyi hogy szép képet ad...ugyanis itt van tv is!És nemhiszem hogy az különb jelet kapna de azon éles a kép.. nameg 60hz
nade akkor szerinted ezen a képminőségen sehogyse lehet javítani???
és ezt a progit hol találom?
ja és thx a segítséget -
vol4
csendes tag
válasz
Flashcash #50 üzenetére
Helló Flashcash!
SuxX!!! Tegnap ''feltörtem'' a gépemet (értsd: lehelletfinoman eltávolítottam a
garancia-ragasztást) és kioperáltam a TV-kártyát. NINCS RAJTA A TUNER CHIP
TÍPUSA!!! Egyébként valami general tuner beállításával (M?23??-szer?) idônként
némi hörgés felbukkant a hangszóróból a frekvencia-pásztázás közben, de semmi
egyéb. Most még próbálkozom a legújabb bttv-vel, állítólag az is segíthet,
aztán ha nincs más, SuSE 8.2. Remélem, az tényleg segít. -
Flashcash
Közösségépítő
1. A számítógépes TV tunerek nagyon érzékenyek a vett jel minőségére. Ráadásul a hibák is sokkal jobban láthatóak egy nagyfelbontású monitoron, amihez képest egy átlag TV nem rendelkezik túl jó paraméterekkel. Pl. egy SVCD is sokkal jobban mutat TV-n mint számítógépes monitoron.
2. hangtuninghoz nincs sok ötletem.
Valami olyan EQ programot kellene keresned amely a Line In bemenet jelét kezeli.
Esetleg próbáld ki a DScalert, ha sikerül beállítanod, elég jól szól sztereóban,az MSP sztereó dekóder menüjében tudsz állítani Bass/Treble/Superbass cuccokat. (persze tudom hogy ez kevés neked)
-
Santses
aktív tag
nekem nemtud senki segíteni?
-
Bird
addikt
Szvsz az egyik legjobb tunerkártya: Winfast Tv 2000 Xp. ebben még nem kellett csalódnom. mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
vol4
csendes tag
válasz
Flashcash #50 üzenetére
Az egymást követ? verziók között általában nincs nagy különbség (3 hónap alatt
azért még a számítástechnikában sem következnek be mindig egetver? változások,
bár a SuSE 8.1 és 8.2 kett? között állítólag sok a különbség, nem tudom), de
ha már újítani akarok, akkor megvárom a legeslegújjabbat (pszichológia?).
Egyébként köszi a tanácsokat! Üdv -
Flashcash
Közösségépítő
A tuner tipusát általában feltüntetik a kártyán a fém egységen. (tuner) (persze nem akarod kinyitni a gépet)
Látatlanban nehéz megmondani hogy milyen a tuner tipusa mert a PCTV-t sok éve gyártják több szériában. Ha 1,5 évnél régebbi darab akkor Philips Pal tuner a legvalószínűbb. Ha van kedved kísérletezni akkor windows alatt a Dscaler programmal kitotózhatod hogy milyen tunered van, ráadásul ez nem igényel semmilyen drivert így nem merül fel az a probléma hogy beállítod a helyes tuner tipust és valamilyen más ok miatt nem indul el a kártya. (mint szerintem most is nálad)
A SUSE 8.2 szerintem biztosan felismeri, még nem olvastam PCTV-vel kapcsolatban hogy gond lenne az új rendszerükkel.
Miért érdemes a 8.3-ra várni? Miben fog az többet tudni mint a mostani 8.2?
#########
Ok Polesz várom -
vol4
csendes tag
válasz
Flashcash #46 üzenetére
Helló!
Köszi a hozzászólást! A SuSE a grafikus adminjában van egy TV card rész. Itt a
rendszer felismeri, hogy Pinnacle PCTV van benne, viszont a tunerre azt írja
ki, hogy Autodetect. Szerintem itt a baj, mert a tapasztalataim szerint ez
általában nem jelent semmi jót. Ez véleményem szerint egy teljesen új
installálás után is így lenne. (Nem akarom most nagyon bolygatni a
rendszeremet, mert várom a 8.3-t, gondolom, október-november tájékán kijön.)
Szóval manuálisan beállítottam több tuner chipsetet is, de egyikkel sem ment.
Azt lenne jó tudni, hogy milyen chipset van a PCTV-ben. Több tippet is
találtam erre, a legvalószín?bb a Temic 4006FH5. Esetleg tud erre valaki
mondani valamit? (A gépet nem akarom felnyitni, mert még garanciális, hátulja
leregasztva.) Egyébként különböz? fórumokon mások is felvetették már ugyanezt
a problémát, de sajnos m?köd? megoldást még nem találtam. -
Flashcash
Közösségépítő
Nem vagyok nagy Linux guru de szerintem itt az okozza a problémát hogy a SUSE oprendszer a telepítéskor automatikusan felismeri a TV tunert, ki is írja a tipusát stb. Nekem ezután már minden TV program, állítgatás nélkül jól működik.
A detektálás elég jó lehet, mert win alatt a stereo hang sem szokott alapból megjelenni nekem, csak ha a saját gyári drivere alatt használom.
Nálad szerintem a tuner tipusa nincs jól beállítva. (kompozit működik, TV nem)
Én a helyedben egy Ghost+MBR mentés után megpróbálnám újratenni a rendszert, csak hogy kiderüljön támogatja-e a rendszer a tunered. A telepítésnél pedig megnézheted hogy pontosan milyen típust állít be magának a rendszer. -
Polesz
addikt
Nem akarok új topicot nyitni, de léteznek olyan progik amik kódolt adásokat szoftveresen tesznek láthatóvá. Kérdésem: ki és melyiket ajánlja és miért?
A tvtuner egy leadtek winfast tv2000xp, leadtek winfast tv2000 és pctv pro. Szóval széles a választék.
-
vol4
csendes tag
válasz
Flashcash #42 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a reakciókat a PCTV-re. Az oprendszer már fenn volt és utána tettem bele
a kártyát. SuSE bevette, megfelel? kernel-modulok futnak, tuner-chipsetnek más
Internetes fórumokon talált leírások által idézettet állítottam be (most meg
nem mondanám, hogy pontosan milyen, mert nem otthonról netezek), de sajnos
továbbra sincs semmi. Kompoziton ugyanakkor semmi gond. Ja és természetesen
bedugtam :-) -
Santses
aktív tag
Hi all
Van egy Pinnacle PCTV pro m ...az adás cable en keresztül jön...és lenne pár kérdésem...
az 1 ik: hogy mért olyan szemcsés a kép meg ilyenek...????
lehet rajta segíteni?
2 ik: az lenne hogy amit így ad hangot a tv ből barmi szar...és nem lehetne valahogy valamivel olyat csinálni hogy a hangot winampon keresztül adja???
(csak azért mert a winampon van kb 3 eq + fa*zán belett állítva és ha azon jönne a hang akkor sokkal jobb lenne..
nemtudom hogy értitek e miről beszélek (nemvoltam soha a fogalmazás mester)
na de mind1 PLS HELP..
mert nemvagyok még valami pro ebben a témában -
NForce
csendes tag
Dugtál bele tvkábelt?
Mert kellene hogymenjen.
-
vol4
csendes tag
Sziasztok!
Remélem, nem túl off itt. Szóval ötletet szeretnék kérni. Most újítottam egy
Pinnacle PCTV-t, a gépen SuSE Linux 8.1 van. A kártyával a kompozit bemenetr?l
tudok jelent venni, ott minden frankó, de az antenna bemenetr?l semmi nem jön.
xawtv, kwintv, zapping keres?i csak pásztázzák a frekvenciákat, de nem
találnak semmit. Minden lehetséges normát végigpásztáztam, semmi. Esetleg
külön dev-je van a tuner résznek? (/dev/video0 olvasható/írható, kompozit
m?ködik, mint mondtam.) Valakinek tapasztalata, ötlete?
Köszi -
baracs
csendes tag
Matrix3D-nek!
Ne vesződj a DScaler-el.
Menj el a forráshoz: www.askey.com/htm/2000.htm/, itt megtalálod, amit keresel.
www.askey.com.tw/drivers/tv542k.zip -
simbazz
aktív tag
Hardware requirements
PCI TV tuner based on BT848/849/878/879 chip.
bTV does not work on cards with Philips 3174 or CX23881 chips.
Le se töltöm, mivel a Genius Video Wonder Pro-n a Zoran + Philips SAA7110WP kombó van, amit a kőkor óta nem supportálnak. A kártya még a megboldogult w!n95 korszakban készült, öreg mint az országút
Azért kösz... -
Cos
senior tag
http://www.borgtech.org/btv/
Ezt próbáld meg hátha evvel majd működik ! ! ! -
tibibi
őstag
nem akarok új topikot nyitni ezért itt kérdezem Avermedia TV/FM98 vagy Pinnacle System PCTV melyik jobb ??? előre is köszi ja még annyit szeretném a régi vhs kazikat digizni vele.
-
simbazz
aktív tag
Látom már, mi a bug:
http://dscaler.org/card-support/index.htm
A Genius Video Wonder Pro not supported -
simbazz
aktív tag
Öh, leszedtem a DScaler-t, de nem vágom, hogy lehetne ezzel TV-zni
Van egy őscsótány Genius Video Wonder Pro kártyám, TV tunerrel. Origi 352x288-as képével nincs különösebb kínom, de fullscreen-en gáz. Pont a http://dscaler.org/screenshots/index.htm címen látható csíkozás az effekt, látom az alsó képen a DScaler-es eredményt, csipáznám ha ilyen lenne. Szal ha valaki felhomályosítana... -
Orc
senior tag
válasz
dr_karcsika #1 üzenetére
Szerintem Pinnacle Pctv pro. A bátyámnak ez van és nagyon király.
-
SPuD
csendes tag
ATI TV WONDER PRO - http://www.ati.com/products/tvwonderpro/index.html
Errol a kartyarol tud valaki valamit? Milyen / hol lehet venni /... -
baro63
csendes tag
van egy tv-tuner kártyám/abit si/64mb-tos.hogy tudnák 16,9-es filmet nézni 4,3-ban úgy,hogy ne nyújtsa el a képet,és hogy lehet kivenni a tv két szélén levő fekete sávot
-
Ga
tag
mármint a Pro és a Rave között.
De go to http://www.pinnaclesys.com (most épp nem megy nálam...) -
mzj
tag
A Pinnacle PCTV és PCTV Rave között a távirányítón kívül van különbség?
-
gLes
őstag
A Pinnacle-nek a legjobb a csipje, mindenképp azt vegyé...
-
gabe_
őstag
Nekemis flyview 2000.
elég yo, de szobaantennáról nálam nem volt igazán nézhető. bár ez helyi adottság... -
Bobo69
csendes tag
Hi
Pinnacle PCTV Dscaler progival a legjobb -
vsz
tag
.inf fájlokra gondoltam
-
vsz
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok-e mondani vmi olyan progit, ami a TV-kártya bejegyzéseit kigyomlálja a windózból (kártyacsere miatt)? -
tsello
aktív tag
Syobaantennával
mit? Retekklubbot ? Air-ben nem tudod befogni a hábéót meg a többit...
Nekem PCTV PRO vált be.
LifeView-t NE ! -
matrix3d
csendes tag
Hello mindenkinek.
Nekem van egy TView99 CPH 053 típusú kártyám. Nem tudja valaki hol lehet hozzá drivert találni XP alá? -
dr_karcsika
tag
köszi mindenkinek
-
Leadtek Winfast TV 2000 Xp Deluxe - legjobb...
-
Cos
senior tag
Nálam épp fordítva van bár ahogy olvasgattam az én kártyámnak talán speciálisan jobb a zajszűrő képessége, de a Tv-n roszabb képet hoz ugyanaz a pozíció a kis antennával! Bár hozzá kell tennem a Tv nem egy mai darab
Úgyhogy én bátran merem ajánlani na és nem megfeledkezni az én kártyám esetében vagy akár más kártyáknál is a Dscaler progiról ami gyakran jobb képhez segíti a halandó kártyákat
-
Cos
senior tag
Az én karim...
Pixelview play tvpro/fm
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=20768 -
micro
addikt
Nekem egy Lifeview FlyVideo 2000 van. Nem rossz, megy xp-vel, de a prigija nem a legjobb.
Régen volt PCTV-m (Pinnacle), annnak a szoftvere jobban tetszett, csak kinyírta a tunert egy túlfesz. -
Obi-1
őstag
Én egy Radeon AIW-vel próbálkoztam, és a tévé ugyanazon antennával, ugyanabban az elhelyezésben nagyságrendekkel jobb képet produkált. Még a kábel képe is zavarosabb volt, de az már bőven használható volt.
Szerintem szobaantennával nem éri meg próbálkoznod. -
mura81
senior tag
Pinnacle PCTV, PCTV Pro, Rave ...
-
dr_karcsika
tag
senki?
-
dr_karcsika
tag
köszi.
azt én is sejtettem, hogy jobb a kábel, de ez egy telken lenne és ott nincs káel még
Továbra is várom az okítást, hogy milyet érdemes venni
köszi -
Cos
senior tag
válasz
dr_karcsika #1 üzenetére
Aminnyiben jól el tudod helyezni azt a kis szobai antennát elég jó képet ki lehet hozni belőlük!
Legalábbis nálam így van
De nyilván a legjobb a kábel lenne...
-
dr_karcsika
tag
szevaszok!
az egyik haverom szeretne venni egy tv tunert a gépébe, de nemtudjuk milyet érdemes.
És az is érdekelne, hogy müködnek ezek olyan kis szobai antennával vagy csak a kábelen jött adásal szuperálnak jól?
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra