Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daren89
tag
vki ?
-
Daren89
tag
Sziasztok
Egy elég speciális kérdéssel fordulok hozzátok!
Tudtok e nekem olyan TV - tunnert ajánlani amire, ha rákötöm a Sony SD kártyás kamerám, belövöm a Skype ot vagy MSN-t és tudom webkameraként ( a kamerát) használni.
Vettem egy olcsóbb ( 7000Ft) os tunner kártyát. Rákötöttem, látom a képet a tunner szoftverén keresztül, de a skypenak sajnos nem ismeri fel a kamerát, csak a tunner kártyát.
Egy hozzáértő srác azt mondta, hogy valszeg a tunner kártyát kéne cserélni, mert ez tul egyszerű.
Előre is köszi a választ!
-
jaja1981
addikt
Sziasztok!
A következő a kérdésem.
Milyen DV vezetéket vegyek, amivel digitális kameráról át tudom venni az anyagot PC-re.
Kamera van, Firewire kártya van, de vezeték nincs, azt kellene még vennem.
Köszi. -
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
#65675776 #8091 üzenetére
ezt találtam most:
http://www.strong.tv/tvweb4/index.php?id=936
ez nem műholdas vételre, hanem földi adás vételére használható.
ez lehet nekem gyógyír véleményed szerint?
mod:
itt találtam, a mindig tv honlapján
http://www.mindigtv.hu/MatricasTermekek.aspxitt van olyan amihez azt írják, hogy egyaránt műholdas és földi, van amihez csak földi, van amihez csak műholdast írnak. ha egy ilyen földi vételessel tudnám használni a monitort, az baró lenne
-
törölt tag
válasz
Balázs_a_laz #8090 üzenetére
DVB-T már érdekesebb... Vannak ilyenek, csak még nem igazán jutottak el addig, hogy piacra kerüljenek.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
#65675776 #8089 üzenetére
Ijj, ez nem is rossz. Ez működik gép nélkül is, szóval eddig baba, de nincs rajta csak composit kimenet, nekem meg csak hdmi-m, dvi-om van (meg vga-m, de sajnos azt a notebook foglalja le). Esetleg olyan, amin van hdmi kimenet? Ezek szerint a set top box-os témával teljesen rossz úton jártam? Az azért lett volna csábítóbb, mert tudtam volna felvenni is usb-n keresztül.
mod:
jajj, azt elfelejtettem írni, hogy digitális jelet szeretnék -
törölt tag
Egyik sem. A streamelés wmv-ben zajlik, azt meg hw szinten nem igazán támogatja egyik tuner sem.
Balázs_a_laz: Valamit elnéztél. Pl WinFast TV Pro 1920.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok,
van egy HD monitorom, hdmi bemenettel, és van egy DigiTV előfizetésem. TV-m viszont nincs. Számítógépet kikerülve szeretném a monitoromon nézni a tv adást. Set top boxokat nézegettem, de ha jól értem, akkor azok csak "parabolán" fogják a jelet, a bekötött kábeltévémmel nem megyek semmire.
Tudtok nekem olyan hardver ajánlani, amivel megoldható a problémám?
Előre is köszönöm!
Balázs
-
Ponge
csendes tag
Hy!
TV-tunert szeretnék venni, mivel Win7-et (64bit) akarok feltenni, és a régi Pinnacle tuneremhez nincs driver. Valami hibrid kellene, hogy analógot és digitálisat is tudjak fogni (analóg kábel tv van most). A DVB-T/DVB-S...stb ezek közül melyik kell Magyarországon? Illetve nem nagyon értem azt a DVB szabványt, hogy a kártyám akkor milyet is tudjon, erről is jól jönne egy kis felvilágosítás. Meg hogy melyik márka a jó (én egy ASUS My Cinema-P7131Hybrid-et néztem ki). Tehát összegezve: analóg + digi, PCI, Win7 64bit kompatibilis, lehessen vele felvenni.
Előre is köszönöm a választ.Ponge
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Kinéztem magamnak egy ilyen tv-tunert: PixelView PlayTV Pro PV-BT878P+. Na most a kérdésem az, hogy ez vajon működne-e Win7 64bit alatt (nekem ugyanis ilyen van)? Illetve, ha nem, akkor tudnátok-e ajánlani valami nem túl drága megoldást? Használt cucc is érdekel, a lényeg, hogy win7 64bit alatt is működjön.
Előre is köszönöm.
-
Magnat
veterán
Hi,
tudja vki, h a PVR2 Win 7 alatt miért akad ki induláskor ha nincsen vmi hangkeltő eszköz bedugva a gépbe? Muszáj egy fülhallgatót benne tartani, különben nem hajlandó futni, holott nem lenne rá szükség, mivel streamelem az adást.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Ha egyszerre szeretnék több csatornáról adást felvenni, akkor jó megoldás-e egyszerre több TV tuner kártya beszerelése? Vagy létezik egyéb/jobb megoldás?
Kösz:piadex2
ps: a rendszer a több tv tunert elbírja-e?
-
KicsiUbul
őstag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, milyen TV tunert vegyek, sajnos a mostanit nem szereti a Win7 64bit.
Amit szeretnék:
-USBs jegyen, de ne stick
-Win7 64biten működjön, lehetőleg a mediacenterrel is.
- legyen rajta RCA bemenet, (esetleg HDMI)
- Lehetőleg ne Pinnacle
- Nem kell a digitális földfelszíni adást fognia, IPTVhez kellene.
Köszönöm! -
nuendo
tag
AVerMedia AverTV CaptureHD
erről van valakinek valami véleménye?
-
Sziasztok!
Szeretnék venni a mostani pctv kártyám helyére valami Linuxszal is kompatibilis cuccot!
A Hauppauge PVR cuccokat néztem eddig, és ezek elég jónak tűnnek támogatás terén is, némelyiket alapból viszi a 2.6.xx kernel. Van ennél jobb alternatíva? Ezzel hogy megy a hang? Jack kábellel össze lehet kötni a lappal?A mostani kártyámon sehogy sem megy a hang.
CD audio kábellel van összedugva. :
Üdv. core2
-
nuendo
tag
üdv mindenkinek! egyszerű lenne a kérdésem! olyan TV tunerrt keresek amivel foghatnám az mpeg-4es itthoni mindigtv-s adásokat, kezeli a HD felbontást, és nagyon szép képet ad! rengeteg készüléket néztem már! remélem tudtok segíteni!! előre is köszönöm!
-
negro
őstag
Hello.
Uj TV kartyat (de inkabb dobozt vagy USB -et) akarok venni aminek legfobb oka, hogy most egy nagyon regi PixelView Play TV Pro -t hasznalok XP alatt. Ez meg mono raadasul szar kep minosge is van nagyon mar, plussz Win7-et akarok feltenni driver meg a fasorban se hozza. Egy szo mint szaz muszaly lesz cserelni. De mivel nem figyeltem milyen valtozatok es markak vannak most jelen kell a segitseg. Az ara ~15K legyen de ne katya legyen hanem inkabb kulsos doboz vagy ahogy latom vannak ilyen pendrivera hajazo kulso USB-es megoldasok is de ehez gondolom kell a gep bekapcsolasa meg a dobozoshoz meg nem. Jelenleg koaksz kabelen UPC jovoltalbol fogom az analog adasokat szoval ezt kell, hogy tujda most is illetve nem artana ha HD, digitalis adasok vetelere is alkalmas lenne. Kb ennyi a kriterium, miket ajanlotok? Elore is koszonom.
-
Victoryus
addikt
Sziasztok!
Milyen tv tunert tudtok ajánlani? DigiTv-hez szeretnék egyet, tudjon dvb-c-t, meg analógot is. Szeretném az adásokat rögzíteni is. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
mezis
félisten
Üdv.!
Van valakinek tapasztalata az MSI Digivox Micro HD USB-s TV tunerrel kapcsolatban ?
(A PCWORLD-ből csak annyi sejthető, mibntha nem lenne eléggé érzékeny...) -
törölt tag
Helo!
Van egy pinnacle 110i Tv tunerem és szeretnék venni hozzá szobaantenát!
tud valaki küldeni linket 2-3 ezresről ami nem bóvli? találtam én is de nem értek hozzá és rosszat meg nem szeretnék venni!előre is kösz!
-
Magnat
veterán
Hi,
tudja vki, hol lehet óccsóért kapni Leadtek WinFast PalmTop TV PLUS tunert?
-
Dondom
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy TV tuner vásárlás előtt állok és nem tudom, hogy milyen tipusút vegyek, mármint hogy elég-e az analóg, mivel most kábel TV-nk lesz, az meg digitális kábel TV, de mivel az én gépemhez nem lesz Set Top Box, ezért analóg lesz.
Na már most nem tudom, hogy a meddig lesz analóg kábel TV, mert tudom, hogy a földit hamarosan megszüntetik...
Ha megszüntetnék az analóg kábel-t, akkor mivel lehetne venni? DVB-C?Mert azon gondolkodtam, hogy minek a DVB-T hybrid tuner, ha úgyis lesz mindig kábel TV, nem kellenek az ingyenes adók.
-
törölt tag
A dual azt jelenti, hogy van két független tuner a kártyán, és ezeket egyszerre tudod használni (azaz egyszerre két analog csatornát tudsz néni, vagy két digitálisat (ezesetben a PiP megvalósítástól függően egy multiplexről egyszerre akár többet is) illetve ezek kombinálva. Legalábbis dualhibrid esetén.
-
ftc
nagyúr
Össze hasonlítottam az Aver cuccokat:
a dual tuner azt jelenti,hogy anal/digit-et tudok nézni a single meg hogy csak vagy ezt vagy azt? mert nagyon más eltérés nincs
-
tjb007
nagyúr
Sziasztok!
USB -s DVB-T tunert szeretnék venni a közeljövőben, durván 10eFt -ot szánnék rá.
Melyiket ajánlanátok ? -
Balinov
titán
-
-
-
ftc
nagyúr
Ezek közül kéne választanom [link]
AverMedia-t neztem ki magamnak Analaog/ digitálsi adáspkra...csak nem tudom melyik megbízható márka
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
Az utolsó jópár száz hsz alapján sikerült kiderítenem, hogy milyen tuner kellene. Teljesen külső egység, aminek semmi köze a géphez.
(Régi laptop van csak, USB felejtős, PCMCIA-os szintén, mert az antennakábel majd akkora lenne, mint a laptop, amibe megy.)
Típusokból úgy vettem ki, Leadtek, esetleg Hauppauge ajánlott.Milyet ajánlanátok 12-15 ezer forint körüli áron, ami külső egység, rá lehet kötni dsubos TFT monitort, hangfalat, és tud váltani a különböző videóbemenetek között? (A laptop panelje rossz, külső monitor kell hozzá, ezért a laptopot is a tunerre kellene kötni, s a tunerre a monitort.) Láttam valami Leadtek egységet, ami ilyet tud, a bemenetek és a belső tuner képét váltani tudja a kimeneti egységen. Azt viszont nem tudtam kideríteni, mindig a tuner hangját adja-e ki, vagy azt is váltogatja valami módon.
Van digitális beltéri egység, de gondolom, az felejtős, inkább a bejövő kábelt kell használni a vételhez.
Sipi
-
neo756
tag
Sziasztok!
Pci-e csatolós olyan tv tuner ami támogatja a földfelszíni digitális műsorszórást létezik?Ha igen mondanátok egy párat? -
Ery
tag
Hello!
USB-s Tv-tunert keresek és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Először is laptopba kéne és olvastam vmien EC foglalatról és nem tudom, hogy rendelkezem-e olyannal(bár nemhiszem.
HP Pavilion dv5 1160eh. Analóg adások vétele az elsődleges (Win7 alá). És persze az ár sem másodlagos nem kell a legolcsóbb de nem szeretnék sokat költeni hiszen csak albérletbe használnám néha.
Ha tudtok ajánlani valamit köszönöm előre is. -
priusz
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék egy hybrid kártyát a gépembe. Semmi különleges extra igény csak, hogy működjön normálisan Win7 alatt és elfogadható legyen a képminősége. A keret 15 ezer de ha picit többe kerül a kicsike mert indokolt, akkor picit mehet felfelé.
Köszönettel -
Blackmate
őstag
Kinéztem magamnak egy LEADTEK PxDTV2300 H tuner kártyát. Kérdésem, hogy kategóriájában/ár/érték/teljesítmény viszonylatában milyen más hasonló kártya van még?
Feltételek:
- PCI-E foglalat
- analóg és digitális vételre alkalmas legyen
- ha lehet legyen benne rádió
- Win7 x64 driver. -
alph4
tag
Lenne egy kis gondom. Vettem használtan egy Leadtek Winfast TV2000XP Global tunert, de nem kaptam hozzá [link] ilyen (sárga/fehér/piros/fekete) kábelt.
MiniDIN9-pin connector for video and audio input
Ilyet lehet külön venni vagy felejtős? VHS lejátszóról szeretnék már rögzíteni, de úgy látom nem fog összejönni..
-
aquark
tag
Heló!
Problémám, hogy magyarországi digitális TV-t szeretnék fogni, (MPEG4, H.264, AVC, Később AAC), de a preferált termékek veblapjain kevés az infó!
Az alábbi 3 kártyával szemezgetek:
Leadtek Winfast DTV1000 S
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=382AverMedia AverTV Digi (v. DVB-T) Super 007
http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=21Gigabyte GT-P 8000
http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=2757Tehát a kérdéseim:
-a fenti kártyák közöll melyik ismeri az AAC -hangformátumot?
-van valakinek személyes tapasztalata velük? -
alph4
tag
Hello!
Segítenétek hogy ennek a TV tunerhez [link] melyik a legjobb felvevő program? Ami MPEG2 be ment vagy jó minőségbe.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem. Szert tettem egy előzőnél korszerűbb notebook-ra, egy korszerűbb Windows-zal, a 7-tel. Nekem van egy külső TV tunerem, amihez elméletileg Vista alá van driver a gyári lemezen, de ha felteszem akkor sem indíja el, mert hibaüzenettel kidobja. Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel tudok mit csinálni, vagy kell vennem egy másik TV Tunert? Ha kell vennem, tudtok ajánlani egy külső tunert, ami megy Windows 7 alatt is hibátlanul?
Köszönöm előre is a válaszotokat!
-
alph4
tag
Hello!
Van nekem egy Inno SmartTV tv tunerem, és most hogy elővettem már nem működik 64bites Windows 7 alatt, nem lehet drivert felrakni.
Érdeklődnék hogy a "Leadtek Winfast TV2000XP Global"-al lehet-e felvenni 64b win7 alatt?
VHS-ről (s-video) szeretnék mpeg2 be felvenni csak.Ha nem, akkor mit ajánlotok ami esetleg újabb és jó?
kösz.
-
vatse
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a tv tunert néztem ki magamnak [link] AVERMEDIA AVerTV Hybrid Volar HD. Ez alkalmas a mindigtv vételére? -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Nem tudom.. létezik olyan tuner, amibe kártyát lehet tenni? Tudjátok, olyan kártyát ami a beltéri egységekben van.
Külső, és belső tuner is érdekelne!
Köszi,
Ádám -
Dany007
veterán
Hogy érted, hogy minek?
Mondjuk hogy HTPC esetében ne kelljen felállnom és billt. vagy egeret ragadnom, hanem egy távval elérek mindent ami multimédia
Most szedem össze a cuccokat / ötleteket egy htpc-be, és például a távvezérlés még kérdéses. Egyenlőre marad a rádiós bill+ egér.
Amúgy thx az ismételt kiegészítésért. Itt sokat lehet tanulni. -
Dany007
veterán
Köszönöm! Ezesetben ez tökéletesen megfelelő lesz.
Csak amikor írtad, hogy lassan már elavul, akkor gondoltam hogy na, akkor mit.
De ez végülis megfelel mindenre amire majd szükségem lesz.
Köszönöm mégegyszer!Na még talán annyit, hogy láttam a 3200-as specifikációjánál, hogy win7 MCE - Yes. Vagyis lehet vele (a távval) vezérelni a Win7 Media Center Edition-t?
-
Dany007
veterán
Tényleg, akkor félreolvastam feljebb
Most nézem 17 ért már lehet is kapni. Hibrid és hardveresen kódol. Megfelelő.
Te is ezt ajánlanád? És mit tud egy drágább? Láttam 30-ér is tunert... Az mivel tud többet?igen, én is erre gondoltam egyből. Ezért csináltam egy teljes uninstallt, majd sorrendben. De akkor is voltak hibák. Sokszor reinstalláltam mire összejött.
-
bzoley
veterán
válasz
Dany007 #8008 üzenetére
A PxDVR3200H már évek óta kapható, lassan elavultnak számít
PCI-on uez a DVR3100H.
Persze, hogy nem mindegy a sorrend. A szoftver nem működik, ha nincs mivel működnie. Egy eszköznek jelen kell lennie a rendszerben, vagyis előbb azt kell telepíteni.
Az említett hiba valószínűleg hibásan feltelepült PVR2 miatt fordulhatott elő. -
Dany007
veterán
Jé tényleg... Most megint utána kerestem és a múltkor elnéztem valamit...
Viszont most itt ül mellettem a kolegám, és azt mondja, hogy te vagy itt a legnagyobb TV tuneres guru.
( na meg most ezen röhög) Szóval, esetleg ajánlanál nekem valamilyen tunert ami megfelel nagyjából a fent leírtaknak?
Az a 3200H lesz... gondolom (meg asszem olvastam is), hogy még nem kapható itthon. Szóval valami olyasmi kéne, amit 1, max 2 hónapon belül meg is tudok venni.A telepítés tényleg nyögvenyelős volt. Nem tetszett neki a sorrend. Hogy a winfast progit vagy a drivert teszem fel elsőnek és hasonló. Sőt, még most se sikerült tökéletesen, mert TV-t tudok nézni, de felvenni azt nem. Kiírja hogy a videófolyam nem rögzíthető... Passz de már nem is akarok vele foglalkozni.
Xp alatt sosem volt ilyen gond. Ezért gondoltam h még nem tökéletes valami. Mind1. -
Dany007
veterán
Huh látom pörög a topic akkor kérdezek én is.
Milyen Tv tunert vegyek?
Na jó. Amit kinéztem már magamnak az egy Leadtech winfast PxDTV2300 H. [link] felsses cucc nemtom az jön-e elő... a linkből
Jelenleg is Winfast 2000Xp Expert van. (ki a f. találja ki ezeket a neveket?
)
Nem azt mondom, hogy nem vagyok vele megelégedve, de jobbat szeretnék.Fontos lenne, hogy hibrid legyen. Tudja az analóg, de már digitális adásokat is venni. Fm rész nemérdekel. Legyen hardveres mpeg2 kódolás. Meg legyen valami jól használható testre szabható szoftver.
Sajnos csak a Leadtek winfast-et ismerem. Hát a szoft még csak-csak elmegy. De pl Vista drivert találni hozzá és telepíteni elég nagy meló volt. Bár lehet csak én voltam béna.Szóval, ha esetleg tudtok jobbat, ami már W7 kompatibilis is, akkor szívesen várnám az ötleteket. Árban olyan 30-ig mennék el, de ha mondjuk 35- ért van "nagyon szuper" akkor az is belefér.
Az általam kinézett winfast PxDTV2300 H ~ 15.000 forint. Elvileg ez egy hibrid kártya, és hardveresen kódol...
Szóval ha tudtok jobbat, jöhetElőre is köszönöm!
-
bzoley
veterán
válasz
zöldbagoly #8004 üzenetére
Az en velemenyemet az LHSite-on elolvashatod. Egyebkent ez pont nem pc-s tuner. Analog adasbol ezzel sem hozol ki tobbet.
-
törölt tag
válasz
zöldbagoly #8001 üzenetére
Képminőségre sokkal jobbat nem fogsz találni, mint az Expert, minimálisan jobbak vannak (leszámítva a már említett, de beszerezhetetlen PVR3000).
Úgyhogy félig meddig mindegy mit veszel. Amit viszont kerülnöd kell, az a BT878A chipes tunerek családja, ezekhez nem létezik x64 driver.
-
Jose26
tag
Sziasztok!
Van egy asus mycinema u3000 hyridem.
Az alapötlet az let volna hogy egy dell minin állok neki tv-zni, de csak a másik laptopomon megy, a minire fel sem tudom telepíteni...
Ami sztem nem is csoda mert valszeg gyenge hozzá a vas.
A kérdésem anniy lenne, hogy milyen usb-s tv tunert ajánlanátok egy netbookhoz? amitől nem nyekken meg már a telepítésnél? van vkinek tapasztalata?
köszi szépen előre is!
Jose -
zöldbagoly
csendes tag
válasz
zöldbagoly #8000 üzenetére
ne haragudjatok,nagyon megszoktam a vigyorgos mondatzárást.elnézést.mindenféleképp leadteket ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari