Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe24
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #10595 üzenetére
A típusát tudom ADB 5800 S [link]
-
Gabe24
csendes tag
Nos annyit sikerült elérnem hogy a hangot a piros-fehér kábelt kihúztam a scartból és csak simán bekötöttem a stb-be így a gépen van hang, viszont a videó kábelt azt nem tudom mert az stb-n nincs olyan ahová betudnám dugni azt csak scartba tudom, de úgy meg nincs kép
-
Gabe24
csendes tag
válasz
azbest #10591 üzenetére
Köszi hogy segítesz, mert tényleg nem nagyon értek hozzá. Viszont annyi hogy simán videó kimenet nincs az stb-n nekem. Scart, audio (piros-fehér), komponens, hdmi, ilyenek vannak. Eddig úgy kötöttem össze hogy scarttal a boxba és a kábel másik végét (piros-fehér-sárga) a tunerhez kapott kábelbe dugtam, tunert a pc-be és a programba (windows media center, vivo tv...) rámentem hogy composite, de úgy csak fekete a képernyő semmi sem jön.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Gabe24 #10590 üzenetére
Hello,
ha a felvétel, esetleg az időzített felvétel a fontos, akkor jók lehetnek neked ezek a termékek:
Dark Crystal HD Capture Station
Ennek van kompozit bemenete is. A távirányítója megtanítható a beltérire, tehát csatornát is tudsz váltani vele.
vagy:
HD Ezrecorder
Ez kb. 1 hónap múlva lesz elérhető Magyarországon.
Akkor lehet jó, ha komponens kimeneted is van a beltérin.
Előnye, hogy PC független. A távirányítás funkció még nincs meg, de dolgozunk rajta.
Illetve ezen is ütemezhető, időzíthető a felvétel.
(ha nem vagy otthon, akkor is felveszi a TV adást, ha beállítottad) -
azbest
félisten
válasz
Gabe24 #10590 üzenetére
A box video kimenetén analóg video jel jön ki, ezt kötötted a tuner analóg kompozit videobemenetére. Innentől pedig nem számít, hogy honnan jön az adás és hogy mire képes még a tuner, mert nem azt a részét használod.
Az stb-t kapcsold be ugyanúgy, mint ahogy tévére kötve használod, a tuner programjában válaszd a kompozit bemenetet. A számítógéped csak a tévét helyettesíti, a boxon kapcsolgathatsz a csatornák közt.
"Vagy csak az Antennás részére vonatkozik a DVB-T dolog hogy csak MindigTV-t lehet vele befogni, ha meg Kompozittal kötöm össze bármilyen szolgáltató STB-vel lehet?"
Pontosan. -
-
azbest
félisten
válasz
Gabe24 #10586 üzenetére
Valamit rosszul csinálsz. Ha composite bemenetre van kötve a doboz, annak működnie kellene. Gondolom bekapcsoltad a műholdvevő dobozt közben. A csatornákat továbbra is a dobozon tudod majd váltani.
Na meg gondolom az sem mindegy, hogy kompozit vagy s-video összeköttetést csináltál közöttük. A kompozit a banándugós általában sárga, az s-video az pedig sok tűs kerek. Ja az usb-s en csak kompozit van.Tudtommal a műholdas digi előfizetői kártya párosítva van a dobozzal, így nem is tudnád máshogyan használni.
-
Gabe24
csendes tag
Na mind1 ezt benéztem és eléggé ideges vagyok:@ Ilyen hülyeséget. A fene gondolta hogy DVB-T az a szaros minDig Tv-t jelenti. Ezt a szívást:S Talán 3 hónap múlva sikerül beszereznem egy olyat ami mindent tud és legalább tájékozottabb leszek. Azért köszönöm a segítséget. Ezt meg eladom ha sikerül...
-
Gabe24
csendes tag
válasz
azbest #10585 üzenetére
Próbáltam már azt is hogy a VivoTv ami alapból kaptam ehhez a cucchoz annál kiválasztottam hogy Hybrid Device-Composite, de sajnos úgy sem működött a dolog. A media centerben 3 dolog közül lehet választani, az pedig Kábel, Műhold, Antenna. Na én ott a Műholdra mentem rá, kompozit videojel keresésre, na és ott a kis ablakban semmit sem mutat.
-
azbest
félisten
válasz
Gabe24 #10583 üzenetére
az hogy a digitális jelforrás az antenna csatlakozón vár dvb-t jelet. Ami neked kell az a cvbs (vagy kompozit vagy videóbemenet vagy hasonló nevű, nem tudom ott hogy hívják) úgy látni fogod az adást.
(#10584) Flashget: ha jól értem az stb videókimenetét kötötte a tuner video bemenetére, az így jó lesz végülis
Az előfizetős adást úgysem tudná nézni digitális tunerrel közvetlenül a kártyapárosítás miatt. Csak analógot tudó tunert meg nem is nagyon kapni már. Végülis jó választás a tuner, csak megzavarhatta a "digitális tévéadás" kifejezés, mert végülis most analóg módon kell összekötni a boxot a tunerrel és rossz helyen kereste az adást a programban
-
Flashget
félisten
válasz
Gabe24 #10583 üzenetére
Így jár az aki nem írja le ki a szolgáltatója, milyen módon fogja a csatornákat.
(#10580) mert itt nem írtál semmit.
A szabványok:
MindigTV - DVB-T
Digikábel, UPC és más kábeltv - DVB-C
Tányéros Tv - DVB -Segyszerűen mondva ha tányérosod van nem is fog rajta bejönni semmi egy DVB-T tipusú tunerrel.
Ez nem USB-s viszont tartalmazza mind3 vételhez a tunert.
-
Gabe24
csendes tag
Na most problémám akadt ezzel a Gigabyte U8300 usb-s cuccal. Semmi adást nem talál. "Tányéros" T-home van itthon nekem, Set top boxom is van. Összekötöttem a tunert a set top boxxal úgy hogy scart a boxba és a kábel vége az rca-k a tunerhez kapott kábelhez kötöttem és úgy be a pc-be a tunert, de a Windows media centerben, sem a vivo-ban nem talál semmit, hiába megyek rá a digitális jelforrásra. Mi lehet a gondom?
-
Gabe24
csendes tag
Sziasztok! Én egy GIGABYTE GT-U8300 usb-s tunert néztem ki magamnak. Erről mi a véleményetek? Előre is köszi
-
Zull
senior tag
Sziasztok!
Újabb kérdés merült fel. Ugye a tuner továbbra is egy AVerTV Volar Green HD, az érdekelne hogy nincs semmilyen mód rá, hogy kikapcsoljam felvételkor a képen fel-fel villanó szép nagy és klasszikus piros pontot? Elég zavaró.
-
handrash
őstag
Anyósomnak kissé ósdi TV-je van, nincs rajta semmilyen bemenet csak antenna.
Kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan DVB-T box aminek van RF kimenete (is)? Nem szeretnék új tv-t is venni neki. -
Flashget
félisten
válasz
montezuma #10574 üzenetére
ez azt jelenti, hogy ha MindigTV-t nézel akkor DVB-T kell, ha UPC-t akkor DVB-C és ezekhez jön a Hybrid.
Na most samsung tv topicban pont ezt volt nemrég a téma miként lehet megoldani azt, hogy a tévén jöjjön a DVB-T és az analog az UPC-ről.
egy ilyet ajánlottak hozzá. -
montezuma
tag
válasz
Flashget #10572 üzenetére
Sziasztok, nézegetem ezt az avermedia hybrid volart 15 körül. Ahogy látom,ennek egyetlen antenna bemenete van, ez azt jelenti, hogy földi digitálist is lehet beledugni (és akkor digitálisan veszi) vagy analógot (adás már nincs, de pl. RF. analóg jön ki a beltérimből, meg a UPC kábelen is jön egy csomó analóg)?
És még van s-video bemenete is?
Kösz, bocs a láma kérdésért. -
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #10569 üzenetére
Tudom, hogy van 15K-ért hybrid, de elég lenne az analóg is mert digikábelen az is van. Néha napján lenne csak használva, hogy ne kelljen itt néznie gyengébb mínőségben a kölöknek. Csak én nem akartam annyit költeni rá.
DVB-C hybrid kellene akkor már. -
-
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #10565 üzenetére
nem jártam utána, de ilyen árban nincs sima analóg USB-s tuner laptophoz?
-
Flashget
félisten
válasz
Avermedia_hu #10563 üzenetére
Az ilyen csatolt képek nagy általánosságban sosem jók (nem csak tv tunerra gondolok most)
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu #10565 üzenetére
Számomra kezdetektől fogva a gyártó oldala a mérvadó. Még mindig abban lehet a leginkább bízni. Szóval a boltok azt raknak ki az oldalukra, mait akarnak. Bár figyelembe véve, hogy sokszor még a típusjelzést sem sikerül copy/paste-elniük... Mikor meg odamegy az ember konkrét igénnyel, néznek ki a fejükből, mert nem tudják miről is beszélsz. Volt már, hogy azt mondták, hogy ilyen termék nem is létezik. Állították akkor is, amikor megmutattam nekik a gyártó oldalán. (Válasz: "Ezek hülyék!" Mármint a gyártó.)
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
#65675776 #10564 üzenetére
A helyzet azért javul.
Ezt most egyébként nem a Ramiris rontotta el az edigitalnál.Az árgépes kép már más téma.
Ha "HD" nélkül keresel a termékre, már jó képek jelennek meg.
[Avermedia Volar Green] -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu #10563 üzenetére
Ne lepődj meg semmin. Errefelé ilyen apróságokkal nem szokás foglalkozni. A Ramiris régen ordenáré baromságokat írt sok tuner specifikációjánál. Nem igazán zavarta őket, csak hosszas rábeszélés után javították. Ahogy a Quadro HD nevét is sikerült elsőre elírniuk. Figyel minden kereskedő, mint állat.
-
Flashget
félisten
válasz
kekkec #10559 üzenetére
had ne kelljen szájba rágósan elmagyarázni, hogy HD adások vételéhez mi kell.
itt le van írva -
-
Zull
senior tag
válasz
Flashget #10558 üzenetére
10.500 JMF
Ha hozzáadom az árgépes árakhoz a szállítást is, akkor ahhoz képest nem annyira földhöz vágóan durva a különbség, ha viszont azt nézem hogy 5 percre van tőlem az aqua, akkor már morcosabb leszek. De hát náluk is (mint oly sok más helyen a városban) csak rendelésre van.
A visszajátszós problémámra senki nem tud valamilyen orvosságot?
-
kekkec
aktív tag
válasz
Flashget #10557 üzenetére
Ammeg milyen?
Most is van egy tető, amin a "sima" adás szépen bejött.Egyébként visszatérve az előző (Mely külső USB TV tunerek alkalmasak ezek közül a mindig TV ingyenes csatornáinak vételére ?) kérdésemre, itt valami "(DVB-T MPEG-4 HD)" dekódert emlegetnek, és én nem találtam meg mindegyik termék leírása közt ezt a tulajdonságot, ezért merült fel benne a kompatibilitás kérdésessége (am lehet csak elkerülte a figyelmem, és a szabványokkal sem vok tisztában).
DVB-T anntenna miről ismerszik meg? (sajna nem tudok felmászni a tetőre
)
Köszi a segítséged !
-
Flashget
félisten
(hát saturn jól lehúzott, de mind1)
miért mennyiért adják?
ehhez képest -
Zull
senior tag
válasz
Avermedia_hu #10548 üzenetére
Üdv újra!
Végül egy Volar Green HD lett (hát saturn jól lehúzott, de mind1
)
Műkszik faszán meg minden, annyi kérdésem lenne, hogy a felvett videót hogyan lehetne visszajátszani normális képaránnyal? (A jelenség okával tisztában vagyok, tudom miért 1440x1080 a videó stb) pusztán az érdekelne, hogy a mellékelt programon kívül hogyan lehetne lejátszani normális képaránnyal? Mondjuk MPC-vel (VLC nem akarta megnyitni) -
kekkec
aktív tag
Sziasztok !
Mely külső USB TV tunerek alkalmasak ezek közül a mindig TV ingyenes csatornáinak vételére ?
Illetve van-e különbség a tunerekhez adott antennák közt, és ha igen, melyik típushoz adnak beltéri vételre alkalmasabbat ?
(11 km-re van légvonalban a hármashatár-hegyi adó)Előre is köszi!
-
grunge
addikt
válasz
Avermedia_hu #10534 üzenetére
rákerestem analog és hibridre. Akkor ez jó lenne? Előre is köszönöm!
Esetleg ő. Analog / digital / hybrid.
-
Zull
senior tag
Sziasztok!
Gyorsba tudna valaki ajánlani egy pc-s usb-s (egyértelmű ugye
) dvb-t vevőt? Elég nagy előny lenne ha valami nagyobb boltba beszerezhető lenne, még ma meg kellene vennem, (hétvégi f1-hez kellene)
-
vinikorn
aktív tag
Könyörgöm valaki segítsen. Külső tv-tuner kellene Digi TV digitálisának adás felvételéhez. Hardveres tömörítésű legyen és laptophoz csatlakoztatható.
KÖSZI!
-
Longhandd
tag
válasz
Avermedia_hu #10543 üzenetére
Köszi, nagyon jól használható program ez a PocketDvixEncoder. Penge képet csinál.
A hang első próbálkozásom után nincs szinkronban. Ha rákattintok a kép/hang szinkronizálásra, összehozza a program? -
Longhandd
tag
Sziasztok!
A Widows Media Center által felvett TV műsor wtv formátumban van (nálam). Lehet a WMC-en belül állítani formátumot? Esetleg valamilyen convertáló programot tudtok ajánlani? -
Khaosz55
addikt
Hali TV tunnert szeretnék venni.
M1-en a Forma 1-et szeretném HD-ben projektoron nézni.
Milyen kártyát ajánlatok ?
Lehetséges földi digitális antennával is fogni az M1-et HD-ben?
Azért kérdem mert koax-on nekem analóg jel jön ha digitálisat akarok csak dekóderrel vagy kód kártyával működne.
-
törölt tag
válasz
vinikorn #10537 üzenetére
Ne keverd a két kategóriát. A DTV Pro HD egy önálló külső eszköz, nem igényel PC-t.
Amire Te gondolsz az külső tuner, amihez PC kell. Vannak az igényeidnek megfelelő eszközök, de ne számíts rá, hogy 15k alatt találsz. Tipikusan 30k felett indulnak. (Pl Terratec H5, H7, Hauppauge WinTV HVR-930c)
-
vinikorn
aktív tag
válasz
#65675776 #10532 üzenetére
A Leadtek DTV WinFast Pro HD TV külső tunerhez hasonlót tudnátok ajánlani ami kábeles digitális adást is fel tud venni? Jó lenne laptophoz csatlakoztatni.
Köszi.
-
grunge
addikt
válasz
Avermedia_hu #10534 üzenetére
Emlitettem. Azt is hogy semmiféle beltéri egységem sincs semmiféle kártyákkat, csak egy koax kábel leágaztatva. (A koax elág másik fele az internet routerbe megy).
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
grunge #10533 üzenetére
Ebben a fórumban eddig nem láttam, hogy említetted volna, hogy UPC-d van.
UPC-re valóban nem jó a DVB-C. Kódkártyád van, ha minden igaz, beltériben.Tahát marad az analóg tuner, mint részmegoldás.
Az ajánlott MSI (hybrid analóg+digital) jó erre a célra, mint ahogy bármely analóg tunerrel rendelkező eszköz.Összegezve: ha kódolt, kódkártyás TV-d van a UPC-től, akkor keress a neten analóg vagy hybrid tunert. Ezekkel a keresőszavakkal rátalálsz mindre.
(bár ha nem kódolt, akkor valószínüleg analóg TV-d van, és ugyanaz az ajánlat) -
grunge
addikt
Ne haradgudjatok, de nem jutok dűlőre..
UPC kábeltv-hez ajánlották még máshol ezt is: MSI TV Tuner USB DIGIVOX MINI Hybrid II.
Kaptam több helyen is ellenmondásos hozzászólásokat hogy nem is kell nekem DVB-C hanem egy analog darab. Kissé összezavartak, nem szeretnék zsákbamacskát...Néztem a 717-est amit javasoltatok, 30+ ezer kicsit sok lesz nekem a mókára. Ha más megoldás nincs, akkor lehet hogy hagyom az egészet..
-
törölt tag
válasz
vinikorn #10525 üzenetére
Az EDigital már a nevét sem írta le rendesen... Leadtek WinFast DTV Pro HD a becsületes neve.
-Nem hw-es, de nincs is mit kódolnia. A dekódolás az hw-es, de különálló tunereknél nem is oldható meg máshogy.
-Ha van megfelelő bemenete, akkor igen.
-Nem.
-USB-s külső tárolóra. Ha külső vinyó, akkor annak illik külön táplálást biztosítani.
-Nincs gépigénye, önálló eszköz. Csak egy megjelenítőt kell rákötnöd. -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
vinikorn #10525 üzenetére
Nem ismerem a terméket.
De ránézésre:
- hardveres, különálló TV box
- Tv csatlakozásra tervezték, nincs pc kapcsolat (csak videó jel kapcsolat, aminek nem sok értelme)
- kábeles TV-hez nem jó
- ránézésre USB-re vesz fel (pendrive)
- nincs gépigény. Önmaga dolgozik. (második pontban részleteztem)A gyártó oldalán szerintem minden fent van: [link]
És az is, hogy kifutó termék.
-
Anulu79
addikt
válasz
Avermedia_hu #10528 üzenetére
Hát ez nem valami biztató idáig.
Köszi az infót!Rákeresek!
-
-
Anulu79
addikt
válasz
Avermedia_hu #10524 üzenetére
Koax kábel van. Semmi egyéb. Digin jón az adás a TV-be. A net is Digi bár nem tudom, hogy számít-e valamit.
-
vinikorn
aktív tag
Találtam egy jónak tűnő külső tunert: Leadtek DTV WinFast Pro.
Kérdéseim:
- hardveres kódolású?
- laptophoz lehet csatlakoztatni?
- kábeles digitális adást is tud fogni?
- Mire veszi fel az adást? Pendrive-ra? Belső memóriára?
- Mi a gépigénye? Adásnézéshez és HD felvételhez.A gyártó oldalán semmit nem találni erről. Köszi!
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
TV kártyát szeretnék venni (számìtógépbe) viszont nem tudom, hogy milyet érdemes és mennyiért. TV-ről szeretnék felvenni néha dolgokat és arra kéne. Milyeneket ajánlanátok? Ha bemegyek a boltba vagy neten nézelődok akkor mire érdemes oda figyelni? Újszerű gépbe kellene. -
Flashget
félisten
válasz
grunge #10519 üzenetére
Már válaszoltam a kérdésedre, de úgy látszik itt mindenki csak ír de nem olvas :p
Nem jó mert ez DVB-T tuner ami a MindigTV-hez jó pl.
UPC-hez DVB-C kell a digitálishoz vagy a mezei analóg adáshoz analóg tuner. A legjobb a DVB-C és analóg vagyis hybrid tuner.
Ilyen a korábban kitárgyalt 30-32K Avermedia 717 vagy bármely analóg tuner is jó.Egyébként csak kettőt kellett volna visszaolvasnod a beírásod elött (#10508) ott is van egy analóghoz való tunerről szó.
-
grunge
addikt
válasz
azbest #10518 üzenetére
Jó nekem géppel is, ez a része tökmindegy a dolognak. Eddig sem volt boxom a tv-hez csak rá volt dugva a tv-re a koax és kész. most uj albiban vagyok és nincs ott tv, szal géppel kell megoldani. Fent linkeltem egy Leadtek tunert az megfelelő darab? Nem szertnék 30ezreket költeni, de 20k alatt bármilyen ajánlat jöhet,
-
azbest
félisten
válasz
grunge #10516 üzenetére
bocs, rég frissítettem az oldalt, már megírtad korábban
Ha van dvi vagy hdmi bemenet a monitoron és a szolgáltatódtól olyan boxot kérsz amin van dvi vagy hdmi kimenet, akkor rá tudod kötni. A hangot lehet máshogy kell megoldanod, ha nincs a monitoron hangszóró (annak egyébként sem túl komoly hangja szokott lenni).
Analóg adáshoz lehet kapni olyan tuner boxot, ami az analóg adást vga kimeneten kiadja és azt monitorra lehet kötni, csak elég drágák ahhoz képest, hogy mire jó.
Gondolom számítógép nélkül szeretnéd tévének használni a monitort.
-
grunge
addikt
Sziasztok! Van egy FullHD monitorom és egy tunert szeretnék mellé. Mit ajánlotok? Láttam vannak kártyák, usb pen-ek és külsö box-ok is. Nemigen vagyok otthon a témában
Előre is köszönöm!
-
Longhandd
tag
Sziasztok!
Elhozhattam az üzletből (kipróbálásra), a boltos által ajánlott ASUS My Cinema - P7131 PCI-os analóg kártyát. A windows Media Center 3 perc alatt megtalálta az általam előfizetett összes csatornát (kábeles digim van). A jelenlegi igényemet kielégíti, legalábbis amíg össze spórolom az A717-re valót.
Az analóg minősége pedig nem rosszabb mint egy hagyományos TV képe.
Beszéltem a helyi digi ügyfélszolgálattal és megnyugtatott, hogy az általuk HD minőségben sugárzott adók mellet, még jó ideig ott lesz az analóg jel. Viszont addígra már megveszem az Avermedia A717-et.
Tudnátok javasolni olyan magyarnyelvű programot amivel rendezgethetem, címezhetem a csatornákat? -
törölt tag
válasz
azbest #10504 üzenetére
Azt egyébként nem értem ha egy kártyán minden ott van ahhoz, hogy vegyen DVB-C-t -T-t és analog-ot is, akkor miért marad ki az egyik. A Terratec Cinergy T PCIe Dual esetén pl nincs analog vétel, pedig mind a tunerek, az egyik demodulátor és a broadcast decoder is képes rá...
-
Avermedia_hu
senior tag
Sziasztok,
Nincs véletlenül valakinek egy listája a magyar DVB-T és IPTV szolgáltatók által adott STBk-ről?
Akkor nem vadásznám le egyenként.
-
azbest
félisten
A mindigtv oldalán a szolgáltatási paraméterek részt lenyitva látható, hogy melyik mux-on mely adók foghatók. Mivel nálad csak a B mux jött be, ezért valószínűleg vételi problémáid lehetnek. Komolyabb antennával vagy az antenna áthelyezésével érdemes próbálkozni.
(#10502) Longhandd, (#10503) Avermedia_hu: csak az egyszerűsítés kedvéért, tehát a lényeg, hogy a Digi kábeles adások analóg változatára alkalmas a bolt által javasolt kártya, viszont ha digitális adást szeretne nézni, ahhoz tényleg dvb-c szükséges. Az sosem hátrány, ha az analóg és dvb-c adást is tudja fogni a kártya. Egyébként a digi weboldalán az adott városra pontosan meg lehet nézni, hogy milyen analóg és milyen digitális adások érhetőek el.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Longhandd #10502 üzenetére
Tulajdonképpen nem hazudtak.
A náluk kaphatók közül, csak az képes fogni a Digi TV digitális jele mellett továbbított analóg csatornákat. (a legtöbb, vagy az összes? DVB-C csatornákat kínáló cég analóg csatornákat is továbbít)De információid helyesek.
DVB-C tunerre van szükséged. -
Longhandd
tag
Korábbi hozzászólásokat olvasva, kiderült számomra, hogy a kábeles digimhez a DVB-C-s tunereket javasoljátok.
Lakhelyemen írtam annak a szaküzletnek Dunaújvárosban, ahol PC-s dolgaimat szoktam vásárolni, hogy adjanak árajánlatot (most ne ragadjunk le az árnál). Ezt a választ kaptam,"A nálunk kapható PCI-os TV tunerek közül azok alkalmasak a Digi TV vételére, melyek analóg rendszerűek.
Jelen pillanatban az Asus 7131 TV+FM kártya ilyen, 9.550,- forintért."ami szerintem ellentmondásos kissé, hiszen ez a bolt által ajánlott kártya, nem rendelkezik DVB-C tunerrel.
Mondjatok valamit, mert bizonytalan vagyok. Megvegyem?
-
ice9
tag
válasz
azbest #10500 üzenetére
viasat3, comedy,cartoon network(összesen 13-at) mindent megtalál 80%körüli jelszinten, de egy ingyenes sincs
muxra utaló beállítást nem találtam
régiónál próbáltam ausztriát, litvániát stb (ahol mpeg4-et használnak) de ugyanez az eredmény
media centert sikerült belőni, de az is csak a fizetős 13ast találta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés