Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
yle_greg
üzenetére
Lehet, hogy nem éri meg anyagilag fejleszteni ilyen objektívet, ezt még tippelni sem tudnám. Panától a két véglet közötti fejlesztést várnék Cine obiból, az olcsó minimál kínai és a milliós profi között. Ami arányban áll a váz árakkal. Én anamorfra hajtok, de az ára megakadályozott eddig. Ha azt nézem, mi kellene, igen, jó lenne a 10-25, 25-50, 100-400, valami anamorf, vagy kettő és nagyon izgat a tilt-shift, amire még nem is találtam igazi megoldást. Ez, azt hiszem két milla felett van már jóval.
Igen, AF nem, de optikai tulajdonságok fontosabbak. Ami nem gond fotónál, videónál zavaró hiba lehet, ezek a fontosabb tulajdonságok. Bár egy focus stacknél sem előny a focus breath és gyenge AF mellett a 45mm-es makrónál ez is jelen van.
Érdeklődésemnél fogva hajlamos vagyok videózásnál a megrendezett jelenetekre gondolni és nem az ad hoc felvételekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest